forum.gif
Pārdodu EF 70-200mm IS USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu EF 70-200mm IS USM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.09 13:32
 citēt
Zaulons:F4, F2.8 tik leeti neatdotu :D

F4 atkal diez vai tik dārgi sanāks pārdot...
Publicēts: 28.12.09 14:44
 citēt
nu nezinu,es savu pārdevu par 550ls,pircējs bija gatavs maksāt 620-630ls.(uzzināju pēc tam,kad cenu biju nosaucis)
Publicēts: 28.12.09 16:54
 citēt
Nu nez intresentu jau daudz, tik reālu pircēju LV maz... , manējo 70-200F2.8L Is pat neviens nav bijis ietestēt... visi tik čato...

Ja kas manam 70-200F2.8L IS aktuālā cena 800Ls
Publicēts: 28.12.09 17:12
 citēt
A bez is 2.8 kādam nau?
Publicēts: 28.12.09 17:20
 citēt
shauttra:A bez is 2.8 kādam nau?

Man ir, senos laikos Šņircks jau bija aizrunājis gandrīz pārdevu...es paņēmu IS versiju, dienu pafočēju un atdevu atpakaļ...daudz švakāks par bez- is.

Karoč, nepārdodu, tikai lielos! :D
Publicēts: 29.12.09 00:23
 citēt
a ko švakāks?
Publicēts: 29.12.09 09:13
 citēt
fandango:Aizplīvurojums pretgaismā ir tam F/2,8IS.

Salīdzinājumi, testi, rezultāti... savādāk tirgus tanetes spekulācijas nekas vairāk... :D

Nez kādēļ ārzemēs šis tiek uzskatīts par labāko stiklu, tik fotobloga forumā viņu apliek... :D

P.S. Nav intrese čatot...
Publicēts: 29.12.09 09:55
 citēt
Zaulons:studijai ... par garu.

vai arī studija par īsu. :D

pie Luxferre studijā mierīgi var bildēt (esmu pārliecinājies) ar 80-200 uz kropa, un pat nevis o.k., bet KAIFS. ;)
Publicēts: 29.12.09 09:59
 citēt
Par svaru piekrītu... tas salīdzinoši ar 70-200f4L ir nenormāli liels... bet dod iespēju fokusēties sliktākos gaismas apstākļos, kā arī pati fokusēšanās ātrāka...

Kas attiecas uz Is vai bez Is, ja bildē ar studijas gaismām tad IS nafig nav vajadzīgs, bet ja bildē bez tad vienos vārtos ar IS.

To ka šis ir viens no labākajiem stikliem atradīsiet jebkuros forumos vai apskatos.
Publicēts: 29.12.09 11:33
 citēt
Zaulons:

vai arī studija par īsu. :D

pie Luxferre studijā mierīgi var bildēt (esmu pārliecinājies) ar 80-200 uz kropa, un pat nevis o.k., bet KAIFS. ;)

Skatyoties ko bildē studijā , ta ka standarta meituku pasūtijumiem neaizraujos bet pārsvarā ar darba bildēm ņemos studijā tad ir stipri par garu, ar visiem lielajiem attalumiem angārā. ar to diapazonu tika portretet studija var, bet portretiem tomēr labāk patīk 85mm F1.2, ka ari visā augumā var iedabūt iekšā, bet ja vēl vāģi vajag limuzīnveidīgu ar kādiem cilvēkiem iebazt kadra ta pat 24mm ir par garu.

Ieekonomējot uz telpas izmēra, nesanāk iekonomēt uz foniem. Jo tas skaidrs, ka, jo platāks stikls, jo lielāku vajag fonu. Limuzīnveidīgus vāģus gan nav gadījies STUDIJĀ bildēt, nedz arī redzēt (kaut vai par to dzirdēt), ka kāds cits šai valstī to darītu. :) Parasti šādiem gadījumiem izmanto kkādus angārus, piekarinot aizmugurē portatīvu fonu vai atstājot orģinālo angāra noformējumu, taču šai gadījumā tieši garajiem stikliem ir milzīga priekšrocība, īpaši, ja nevēlas atstāt bildē angāra orģinālo noformējumu.
Publicēts: 29.12.09 11:34
 citēt
Zaulons:patīk 85mm F1.2

tā tam vajadzētu būt. :) un vēl 135/2

bet fixi, tas jau atkal cits stāsts, tā pa lielam.
Publicēts: 05.01.10 08:33
 citēt
nosauciet man labāko stiklu un es skaļi pasmiešos,tas kurš būs labāks katram individuāli,to arī pirks.
Publicēts: 05.01.10 09:44
 citēt
Portretiem ideāls ir 50mm - cropam, pilnam augumam; 85mm - gan cropam gan FF; 135mm - FF`am (cropam tuvplāniem).
No zūmiem 70-200 ir piemērotākais, labāk f/2.8 - ne tikai dēļ gaišuma un AF, bet arī fona izpludināšanai (blur).
IS noder baznīcās un citās patumšās vietās.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):