forum.gif
Kur pie Cēsīm ir šitādi kalni ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur pie Cēsīm ir šitādi kalni ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.09 16:42
 citēt
kur pie cēsīm tādas lapegles?
Publicēts: 28.12.09 16:42
 citēt
Peec baiga kalna ari neiskatas, man pie majam lidziga pljavina, koks vienigi gan tads nepazistams shkjiet, bet neesmu ari baigais botanikjis.
Par autora mistisko paraadishanos seit un nesen iznemto profila bildi protams shaubas. Bet no otras puses - dzivot netrauce.
Publicēts: 28.12.09 16:51 labots
 citēt
Vieta mierigi var būt pie Cesem un egle arī :):) Saucas "Jurģukalns" tur arī dendraloģiskais darss piereizes ir gan ar Lapeglem gan ciedārm liekas utt:):) VISAS cess pie kajam sanak TALUMA , tas starp Araisjiem un Cesem ja runa par VIETU :):)
Publicēts: 28.12.09 17:02 labots
 citēt
nesatraucies Gudri, bilde nav ne tuvu izcila. katraa zinjaa veidojas konkurence uz "fotobloga krutaakaa skukjubildeetaaja" tronja un kaa zinaams konkurence veicina kvalitaati. taa kaa tagad tev, Gudri, jaabildee smukaak, kvalitatiivaak un veel vairaak jaaizgjeerbj skukji, lai notureetos tronii! ;)
Publicēts: 28.12.09 17:12
 citēt
Krūtis spēcīgi labi izgaismotas, patīk!:)
Publicēts: 28.12.09 18:36 labots
 citēt
Gudris:alchsh šitā izskatās pēc negodīgas konkurences :(:D

negodīga konkurence būtu
a purgents tavā brokastu putriņā
b impotenci veicinošs līdzeklis kokčā
c oļika piesmiešana
d apmelojumi un neslavas celšana, ka tavām modelēm it kā neesot lielākie pupi !
f digitālo gaismu savācošā optikas slāņa noberžana no čoinākā olistikla
Publicēts: 28.12.09 19:07
 citēt
vismaz pietiekoši augsti kalni, lai varētu mazliet paslēpot, Cēsu krajā ir.
alchsh:tagad tev, Gudri, jaabildee smukaak, kvalitatiivaak un veel vairaak jaaizgjeerbj skukji, lai notureetos tronii! ;)
manā interpretācijā - lai uztraustos tronī.
Publicēts: 28.12.09 19:08
 citēt
Ot Gudrim tapat pa Wikendu naf ko darīt izņemot dupsīšus gludināt šopā , būtu aizlaidis uz punktu 57.14,6580 N 25.21,0799 E un izložņājis lapegļu apkārtnes ar skatu "Uz pļavu krūmiem" :):)
Publicēts: 28.12.09 22:38
 citēt
Gudris:ja tur nebūs tādi kalni Tu man benzīnu atmaksāsi ? :D

Es no tevīm viskaču nepaparasīšu par jaunas "Sjomkas vietas" ierādīšanu:):) Tur vēl nestālju ir APLEDOJIS udenskritums un smukas kaskādes kur skuķus sēdināt VASARĀ un Ziemā utt :):)
Publicēts: 28.12.09 22:43
 citēt
Rekur tās bildes bija:

mchec.35photo.ru
Publicēts: 28.12.09 22:52 labots
 citēt
Schnircks:Maita Gudris! Šitādu džeku izēda no bloga! >:O

A kam tev to "džeku" te blogā? Nepietiek ar tiešo saiti - mchec.35photo.ru ? vajag starpniekus?
Publicēts: 28.12.09 23:16
 citēt
A vispār kur ir tas sāls no neta novilkt bildes un šeit ielikt???
Publicēts: 28.12.09 23:17
 citēt
Schnircks:Briedis:..atvēsinies;)

P.s. Koks bildē gan nav lapegle... visdrīzāk karagāna.

pats tu kaa karagaana
Publicēts: 28.12.09 23:36
 citēt
Kas tur bija? Tika tagad atvēru šito diskusiju, a galerija ta dzēsta.
Publicēts: 28.12.09 23:38
 citēt
smartins:Kas tur bija? Tika tagad atvēru šito diskusiju, a galerija ta dzēsta.

Nu tad izbaudi šo vienīgo bildi :D pārējās bija līdzīgas.....
Publicēts: 28.12.09 23:49
 citēt
Gudris:dzeks gribēja iestāstīt ka šitā ir Linda :D
Maikls Čekmežovs vai? :D
Publicēts: 28.12.09 23:50
 citēt
Gudris:
smartins:Kas tur bija? Tika tagad atvēru šito diskusiju, a galerija ta dzēsta.
dzeks gribēja iestāstīt ka šitā ir Linda :D

Es šo jaunkundzi nepazīstu, nezinu, kā viņu sauc ;)
Publicēts: 28.12.09 23:54 labots
 citēt
nu re ... Gudrim bij chujs :)
Publicēts: 28.12.09 23:57 labots
 citēt
Daudziem, man arī, bija čujs, bet diemžēl tineye neko neatrada... tad bija jāgaida, kad kāds sameklēs linku ar bildēm.. un tas mirklis arī tika sagaidīts :p
Publicēts: 29.12.09 00:04
 citēt
briedis:Daudziem, man arī, bija čujs, bet diemžēl tineye neko neatrada... tad bija jāgaida, kad kāds sameklēs linku ar bildēm.. un tas mirklis arī tika sagaidīts :p

njaa ... es ar tineye paluureeju, bet veel vairaak okshkjereet nebija veeleshanaas :) bet palozhnjaaju peec IP un iznira fotograafs. ne baigi zinaams, bet taads, kursh sevi par taadu sauc. Vot tad gan es nesaprotu, kaapeec fotograafam, kursh ar foto nodarbojas profesionaalaa liimenii (tipa pelna par kaut kaadaam parastaam fotosesijaam) jaataisa feiks profils ar sveshaam bildeem.
Publicēts: 29.12.09 00:12
 citēt
alchsh:
briedis:Daudziem, man arī, bija čujs, bet diemžēl tineye neko neatrada... tad bija jāgaida, kad kāds sameklēs linku ar bildēm.. un tas mirklis arī tika sagaidīts :p

njaa ... es ar tineye paluureeju, bet veel vairaak okshkjereet nebija veeleshanaas :) bet palozhnjaaju peec IP un iznira fotograafs. ne baigi zinaams, bet taads, kursh sevi par taadu sauc. Vot tad gan es nesaprotu, kaapeec fotograafam, kursh ar foto nodarbojas profesionaalaa liimenii (tipa pelna par kaut kaadaam parastaam fotosesijaam) jaataisa feiks profils ar sveshaam bildeem.

Man pēc IP meklējot atradās vien kaut kāds counterstraik spēlmanis...
Publicēts: 29.12.09 00:24
 citēt
Bet bildes jebkurā gadijumā super :) reku viss kantoris www.photo-park.ru :) Istenībā jau darbi gan jau būtu ar visiem Exif parādijušies jo ņemti visdrīzāk no šejienes www.flickr.com...
Publicēts: 29.12.09 00:38
 citēt
konfidenciala info, jo darba vietas datu baze ... :) bet nekas interesants katra zinja nav
Publicēts: 29.12.09 00:45
 citēt
alchsh: jaataisa feiks profils ar sveshaam bildeem.

Domāju ka cilvim hroniski dērdzās šejienes "Gudri" @ Ko " , zinu ka te ieļūr pietiekami cilvju kas ar šim lietām ņemās nopietni ikdienā BET nekur neparādās ka te tādi ir un man pēc tam ka uz ielas satiek vai kādā tussā jāklausās variacijas par tēmu "Ko tu vari tur pērties ar tiem muļķiem , vaig vaig sadot šiem pa asti , nafig šiem ko stāstīt stulbi taču" un pasākumu raxsturojumi "Blogeri aprobežotie tīņi @ Shuteristi kaitīgie idioti" , parasti figurē ka Blogs "Muļķu bars" shūteris "Slimi cilvēki" :):) Viens gan ir labi Blogs parasti tiek uztverts ka tāds nekaitīgu Tīnu tusiņš tad Shuteris vienmēr figurē kā "Kaitigs agresīvs pasākums" tas intresanti :):) Nemāku gan neko teikt par Suteri neesmu tur nekad darbojies , bet nu Blogā man patīk JAUTRI kā jau pie muļķiem laikam:):)
Publicēts: 29.12.09 01:10
 citēt
Offtopic:
Ir jau jautri!
Bet ja turpināsies "tāds" cirks, tad vien būšu kārtējais kurš pamet FB! :(
Publicēts: 29.12.09 01:21
 citēt
veel viens offtopic:
es FB piesleedzos pirms bik vairaak kaa gada un uzzinaaju forumaa sev VISUS interesejushos jautaajumus par foto un veel vairaak, pat iisti neiesaistoties diskusijaas. ja tagad pieregjistreetos sheit, ar meerkji izgliitoties fotojomaa, tad domaaju, ka iisti neuzzinaatu neko un ar offtopicu aatri kaads aizd**stu jebkuru intereseejosho diskusiju. 95% te visi vnk hu** dzen un noteikti dalja vainas arii adminiem jaauznjemas, jo nu hu** dziit DRIIKST vienalga kuraa topicaa. prieks, ka tomeer ir paaris blogeri palikushi, kurus forumaa ir interesanti lasiit :)
Publicēts: 29.12.09 01:41
 citēt
ChrisTaps:Offtopic:
Ir jau jautri!
Bet ja turpināsies "tāds" cirks, tad vien būšu kārtējais kurš pamet FB! :(

Švaki nervi? Tāds naivs profila bildītē jau izskaties (no offense) ;)
Publicēts: 29.12.09 02:00 labots
 citēt
Nu koroče izrakos kur tas bildēts tas ir vidus Krievijā pievolgā Samāras apkārtnē [ Царевщинa] tāds kā parks kā kas , konkrēts dzeks tur regulāri bildē un PAVISAM vienkarši , reku bildes un apraksts blog.photo-park.ru... jauki :)
un

Gudris cepās graustu sesija tas Armavirā tāda kurortpilsetele vidus krievijas stepē Krasnodaras apgabals kadus 150km no melnās jūras:) :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):