Karoč, ir problēma- man ir iekrājušies tiešām daudz UV aizsargfiltri, ND filtri un arī ir UV, polaraizeri, ND....UN ARĪ COKIN P sistēmas ND filtri visvisādi... pamatā uz 77mm, ir arī uz 58mm. Visi kvalitatīvu ražotāju- Sigma, B&w... Kā jūs domājiet- ja es sāktu viņus lēnām izpārdot par kādiem 2-15 ellesssiem, gribētāji būtu? Vienkārši slinkums uzskaitīt un fočēt, un publicēt, un tirgot...ir arī fotosomas- mugurenes, studijas zibspuldžu somas...studijas zibspuldzes...ettl vadi Canonam...
Es te pēdējā nedēļā esmu māju par "Tranzīta noliktavu" pārvērtis , uzpircis cjomu vajazdībām pa viņu piķi grēdu ar visko fiksi LĒTI uz svētkiem piedāvātu , pat viens 5D mark II pa 980Ls iegadijās no USA atbraucis tantei Vēl tik rītā visādi zoņķiki un stripboxsi pa 10Ls jāsavāc un pašam vairs vietas nebūs Taka davai piedavajumu mož kādam kautkas avaidzesies pa lēto
kasnukas:Mani ND uz 52 interesētu, bet šaubos vai ir. Manējiem kvalitāte neapmierina.
52 varētu arī nebūt...46, 67 un 72 varētu būt...
67 varētu vēl interesēt un 77, ja būtu, bet ar 72 tikai viens objektīvs man ir un no tā paša kratīšos vaļā. Jāmeklē pārejas uz 52 un tad var derēt arī 67.
A somas- man ir vairākas plecinieces Reporter un vēl tās vienas sērijas, nosaukumu neatceros- esmu piefiksējis, ka mugurenes tā arī stāv gandrīz nelietotas...laikam nav mans stils.
67 varētu vēl interesēt un 77, ja būtu, bet ar 72 tikai viens objektīvs man ir un no tā paša kratīšos vaļā. Jāmeklē pārejas uz 52 un tad var derēt arī 67.
67 točno ir HOYA professional ND4 un ND8! Pa 15 gabalā.
Godīgi sakot, man ir arī vēl kāds komplektiņš no zibspuldžu radioraidītājiem ar baterijām uz hot shoe...nez, tos arī lietoju tikai fotokursu plenēriem...varētu iztikt ar vadiem!
Portreti, nu netaisi bardaku - ja chupa tiesham tik liela, tad visu sarakstu, un bus atri cauri. kas gribes nopirkt, tie nopirks, nechakarejoties! pats saki, ka chataa nav pirceeju.