Lietoju šādu objektīvu. Par cik ir krietni smagāks, kā iepriekšējais F4, tad īpaši neizjūtu IS trūkumu. un arī nezinu vai gluži 200 lvl ir vērts piemaksāt ..
Schnircks:Var jau, protams, teikt, ka rokas netrīc, bet kautko kustīgu nobildēt bez IS nebūs īsti nopietni.
Kā gan IS palīdz bildēt kaut ko kustīgu? Kaut kādā īpašā veidā padara to kustīgo objektu mazāk kustīgu, vai?
Kā ,Tu nezini ??? IS-izmetamais slazds!!!Izšauj tādu tīklu pa lidojošu vai skrejošu objektu ,savaņģo un bildē tik nost! Ja pa nopietno-ja fotomodelis lido vai skrien tādās paredzamās trajektorijās vai virzienos , IS kas stabilizē tikai vertikālajā plaknē dažreiz palīdz.
IS konkrētā 70-200mm modelī rada ACĪM REDZAMU attēla izplūdumu , gribiet sauciet par neasumu gribiet par mīkstumu es teikšu izplūdumu Piemaksāt ~30% pie cenas par manā uztverē visai labi redzamu uzkritosju defektu man neliekas prātigi IS der ja sliktos gaismas apstāklos STATISKUS objektus jābildē nu tur PRESENES portreti bez blicem krēslā ŠAHS , Dambrete , kāršu spele , POKERS Bildējot AKTĪVU sportu IS diez ko nepalidz iznemot to pasju jau piemineto mikstina attelu
ekoists:Es arī ilgi meklēju lietotu,līdz nopirku jaunu par 750ls ar visu pvn.skaties bm.lv Mārtiņ,kurā žurnālā tādas muļķības salasīji?
Vot kur LV fotoblogā visi viens no otra iespaidojušies... Nez kādēļ ārzemēs pavisam cits viedoklis par IS... To bez IS slavēšanu pat ārzemēs sauc par klasisko urban legend...
Luxferre-ja savu objektīvu būtu tad tirgojis par 800ls,tad paņemtu no Tevis.Es jau patestēju abus,abi labi,bet par starpību nopirku 135f2 nedaudz piemetot. Tas gan baigais arguments-pat ārzemēs... Vienīgā īpašība,kas nepatīk IS-vājais posms pie pat nelieliem triecieniem.
CerambyX:Kā gan IS palīdz bildēt kaut ko kustīgu? Kaut kādā īpašā veidā padara to kustīgo objektu mazāk kustīgu, vai?
(pocjemu eto vi, jevreji, na voprosi voprosami otvečjajetje?) a kā nekustīgus padara vēl nekustīgākus? paņem kino statīvu ar inerces mehānismu un panorāmē līdz objektam.
ekoists:Luxferre-ja savu objektīvu būtu tad tirgojis par 800ls,tad paņemtu no Tevis.Es jau patestēju abus,abi labi,bet par starpību nopirku 135f2 nedaudz piemetot. Tas gan baigais arguments-pat ārzemēs... Vienīgā īpašība,kas nepatīk IS-vājais posms pie pat nelieliem triecieniem.
Pieredzeeju pazinju, kam izveelaas no somas shis pats mineetais 2,8 ar IS uz sameeraa cietas zemes-nu, IS straadaa joprojaam, spriezjot peec taa, ka cilveeks, kuram paardeva, nav veel aci sasitis vai tml