forum.gif
Pērku 70-200 2.8 bez IS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku 70-200 2.8 bez IS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.12.09 09:49
 citēt
Nu kaukā tā.
Publicēts: 29.12.09 10:15
 citēt
Re kaa tauta iespaidojas... :D
Publicēts: 29.12.09 10:28
 citēt
neiespaidojas, kādu mēnesi jau briestu :)
Publicēts: 29.12.09 10:35
 citēt
shauttra:neiespaidojas, kādu mēnesi jau briestu :)

Es par to ka bez IS... :D

Nu protams atkarīgs no pielietojuma, bet tomēr šādiem fokusa attālumiem IS rullē
Publicēts: 29.12.09 11:14
 citēt
Lietoju šādu objektīvu. Par cik ir krietni smagāks, kā iepriekšējais F4, tad īpaši neizjūtu IS trūkumu. un arī nezinu vai gluži 200 lvl ir vērts piemaksāt ..
Publicēts: 29.12.09 11:19
 citēt
Sicram:neizjūtu IS trūkumu.

Tie, kas lieto IS, to sauzējot, droši vien gan izjustu. :) Tāpat, kā tie, kas lieto tikai 50/1.8 un neko labāku, neizjūt tā trūkumus.
Publicēts: 29.12.09 12:00
 citēt
alvil es pavisam notejkti neizjutu IS truukumu :D
Publicēts: 29.12.09 12:16
 citēt
Schnircks:Var jau, protams, teikt, ka rokas netrīc, bet kautko kustīgu nobildēt bez IS nebūs īsti nopietni.

Kā gan IS palīdz bildēt kaut ko kustīgu? :) Kaut kādā īpašā veidā padara to kustīgo objektu mazāk kustīgu, vai? ;)
Publicēts: 29.12.09 12:22
 citēt
Bļā!!! Man MTO-500 un 1000 ziniet ar ir ar IS vai? :D :D
Publicēts: 29.12.09 12:30
 citēt
shauttra:Bļā!!! Man MTO-500 un 1000 ziniet ar ir ar IS vai? :D :D

:D
Publicēts: 29.12.09 12:48
 citēt

Ar pārēju uz bodiju kam ir IS būs ar IS. ;)
Publicēts: 29.12.09 12:51
 citēt
CerambyX:
Schnircks:Var jau, protams, teikt, ka rokas netrīc, bet kautko kustīgu nobildēt bez IS nebūs īsti nopietni.

Kā gan IS palīdz bildēt kaut ko kustīgu? :) Kaut kādā īpašā veidā padara to kustīgo objektu mazāk kustīgu, vai? ;)

Kā ,Tu nezini ??? IS-izmetamais slazds!!!Izšauj tādu tīklu pa lidojošu vai skrejošu objektu ,savaņģo un bildē tik nost! :D
Ja pa nopietno-ja fotomodelis lido vai skrien tādās paredzamās trajektorijās vai virzienos , IS kas stabilizē tikai vertikālajā plaknē dažreiz palīdz.;)
Publicēts: 29.12.09 12:51
 citēt

es tieshi to pashu gribeeju teikt
Publicēts: 29.12.09 12:54
 citēt
ir ir Shauttram IS bodijā... Dabīgais. :D
Publicēts: 29.12.09 12:55
 citēt
Labākais IS studijā ir BERETTA 92 :D
Publicēts: 29.12.09 13:17
 citēt
IS konkrētā 70-200mm modelī rada ACĪM REDZAMU attēla izplūdumu , gribiet sauciet par neasumu gribiet par mīkstumu es teikšu izplūdumu:):) Piemaksāt ~30% pie cenas par manā uztverē visai labi redzamu uzkritosju defektu man neliekas prātigi :):) IS der ja sliktos gaismas apstāklos STATISKUS objektus jābildē nu tur PRESENES portreti bez blicem krēslā ŠAHS , Dambrete , kāršu spele , POKERS :):) Bildējot AKTĪVU sportu IS diez ko nepalidz iznemot to pasju jau piemineto mikstina attelu:):)
Publicēts: 29.12.09 13:28
 citēt

esmu jau pieradis no politiķiem dzirdēt blēņas, bet nu ka šitā........
is tieši mazkustīgiem objektiem ir visefektīvākais
Publicēts: 29.12.09 14:52
 citēt
nu ta kādam ir kaukas piedāvājams attiecībā uz bezISa stiklu? :)
Publicēts: 29.12.09 16:15 labots
 citēt
Es arī ilgi meklēju lietotu,līdz nopirku jaunu par 750ls ar visu pvn.skaties bm.lv
Mārtiņ,kurā žurnālā tādas muļķības salasīji?
Publicēts: 29.12.09 16:52
 citēt
ekoists:Es arī ilgi meklēju lietotu,līdz nopirku jaunu par 750ls ar visu pvn.skaties bm.lv
Mārtiņ,kurā žurnālā tādas muļķības salasīji?

Vot kur LV fotoblogā visi viens no otra iespaidojušies... Nez kādēļ ārzemēs pavisam cits viedoklis par IS...
To bez IS slavēšanu pat ārzemēs sauc par klasisko urban legend...

Būs jāieliek kāds tests ar abiem šiem stikliem...
Publicēts: 29.12.09 16:57 labots
 citēt
Luxferre-ja savu objektīvu būtu tad tirgojis par 800ls,tad paņemtu no Tevis.Es jau patestēju abus,abi labi,bet par starpību nopirku 135f2 nedaudz piemetot.
Tas gan baigais arguments-pat ārzemēs...
Vienīgā īpašība,kas nepatīk IS-vājais posms pie pat nelieliem triecieniem.
Publicēts: 29.12.09 17:00
 citēt
Lunis:Bildējot AKTĪVU sportu IS diez ko nepalidz iznemot to pasju jau piemineto mikstina attelu:):)

muļķibas, daudz asākas bildes.. nemaz nerunājot par rallija `panning` (vilkšanu līdzi)
Publicēts: 29.12.09 17:23
 citēt
Publicēts: 29.12.09 17:50
 citēt
CerambyX:Kā gan IS palīdz bildēt kaut ko kustīgu? :) Kaut kādā īpašā veidā padara to kustīgo objektu mazāk kustīgu, vai? ;)
(pocjemu eto vi, jevreji, na voprosi voprosami otvečjajetje?) a kā nekustīgus padara vēl nekustīgākus? paņem kino statīvu ar inerces mehānismu un panorāmē līdz objektam.
Publicēts: 04.01.10 16:12
 citēt
ekoists:Luxferre-ja savu objektīvu būtu tad tirgojis par 800ls,tad paņemtu no Tevis.Es jau patestēju abus,abi labi,bet par starpību nopirku 135f2 nedaudz piemetot.
Tas gan baigais arguments-pat ārzemēs...
Vienīgā īpašība,kas nepatīk IS-vājais posms pie pat nelieliem triecieniem.

Pieredzeeju pazinju, kam izveelaas no somas shis pats mineetais 2,8 ar IS uz sameeraa cietas zemes-nu, IS straadaa joprojaam, spriezjot peec taa, ka cilveeks, kuram paardeva, nav veel aci sasitis vai tml :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):