forum.gif
ASISTENTS...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ASISTENTS...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.07 22:08
 citēt
gribeeju tautai uzrapsiit taadu lietu. ir situaacijas kad kaadaa projektaa ir vajdziiigs asistents jeb paliigs kas paliidz staipiit (maz jaastaipa) , reguleet gaismas/atstarotaajus , paarbiidiit gaismas utt...

jautaajums sekojosh, vai kaads no jums gribeetu par taadu buuut dažaas fotosesijaaas, turpretiii varu briivajos briizhos paraadiit/izstaastiit/paskaidrot par studijas tehniku, atbildeet uz jautajumiem, iisaak sakot stastiit visu ko zinu. (tikai to visu pirms vai pēc bildēšanās vai pauzēs)
diemzheel maksaat nevaru jo pats straadaaju pa nulleem...
(kad biju pats zaļš un nevarīgs bij ļoti interesanti kā tad meistari bildē, kā notiek fotosesijas utt...)

ja kādam intersē iepostējiet ziņu šajā forumā (privaatas zinas netiks nemtas, jo kad buus vajadzīga skatīšos forumā...) un postējiet savas domas. kad būs tāds projekts zināšu kuri cilēki ir gatavi tādai sadarbībai.

ja kāds nezin kas esmu, tad te infa -> [url=www.andreart.net]www.andreart.net[/url] :D
Publicēts: 20.01.07 22:17
 citēt
shitaa shtelle reaali interesanta buutu, tik ne tuvaakajos meneshos 4os, diemzheel :(((

domaju, ka gribetaju netruuks... taa jau vislabaakaa iespeeja maacities :)
Publicēts: 20.01.07 22:27
 citēt
(kad biju pats zaļš un nevarīgs bij ļoti interesanti kā tad meistari bildē, kā notiek fotosesijas utt...)

Galvenais, ka ar paškritiku viss mums OK :) ... Ja gogīgi, tad labu prātu kaut kad piedalītos ar palīdzību, moš pat kādu "fotoreportāžīgu" pie reizes uzblietu... bet nekā...

Jebkurā gadījumā lai veicas...

P.S. Pa nullēm cik es noprotu ir tāpēc, ka līza vai krīts jāatdod, vai kā?
Publicēts: 20.01.07 22:38
 citēt

Galvenais, ka ar paškritiku viss mums OK :) ... Ja gogīgi, tad labu prātu kaut kad piedalītos ar palīdzību, moš pat kādu "fotoreportāžīgu" pie reizes uzblietu... bet nekā...

Jebkurā gadījumā lai veicas...

P.S. Pa nullēm cik es noprotu ir tāpēc, ka līza vai krīts jāatdod, vai kā?

studiajs iire + studijas tehnikas krediits + foto tehnikas krediits = knapi sanaak savilkt galus taa lai visu var nomaksaat...
Publicēts: 20.01.07 22:49
 citēt
Saprontas...

Bet kāpēc tad uzreiz kaut ko par studiju ar neizdomāji... ja jau kārt kaklā kredītu akmeni, tad uzreiz pa lielajiem...:)
Publicēts: 20.01.07 22:52
 citēt
Saprontas...

Bet kāpēc tad uzreiz kaut ko par studiju ar neizdomāji... ja jau kārt kaklā kredītu akmeni, tad uzreiz pa lielajiem...:)

jaaieveertee vai sho te varu pavilkt. kad tehnikas krediiti buus galaa un normaali ies tad var domaat par telpi krediitu.
Publicēts: 20.01.07 22:59
 citēt
Principā mani tas varētu interesēt, ja tas ir pēc 18 darba dienās un bez ierobežojuma brīvdienās. Labprāt arī uzprasītos par otru fotogrāfu, ja nu kādam kādreiz tādu ievaigās, lai varētu labāk pietrīt teorētiskās zināšanas praksē ;)
Publicēts: 20.01.07 23:07
 citēt
baac.. buutu nereaali interesanti... :/ bet es i Jelgavnieks un ar laikiem man arii visaadi ir... ;(
Publicēts: 20.01.07 23:08
 citēt
me me me, pick me.
interesē mani tāda lieta, gribēju tāpat atrast darbiņu kādā fotosalona, bet nevienam neviens nav vajadzīgs ;/

Esmu principā brīvs darbadienās pēc 16, brīvdienās - off limits.

+ ar šito pasākumu labi daudz ''exp var uzkačāt'', pats možka arī no lietpratējiem kautko iemācīties un vēl gaismas, ideaļņiks.

Vārdusakot es piesaku sevi kanditatūrai, ja drīkst, protams.
Rīga? Es jā.

:roll:
Publicēts: 20.01.07 23:22
 citēt
Nē... andre ir no Rēzeknes:)
Publicēts: 20.01.07 23:27
 citēt
Nē... andre ir no Rēzeknes:)

ko stāsti.. mitinos Bērzupītes ciemā aiz Daugavpils pie Baltkrievijas robežas. :D
Publicēts: 20.01.07 23:32
 citēt
Labi ka ne Maspisānos...:)

Nu davai, lai veicas ar meklējumiem... gan es ar, kad LV atgriezīšos, tad pēc ieročnesējiem meklēšos:)
Publicēts: 20.01.07 23:34
 citēt
Labi ka ne Maspisānos...:)

Nu davai, lai veicas ar meklējumiem... gan es ar, kad LV atgriezīšos, tad pēc ieročnesējiem meklēšos:)

a tev lai veicaas sakraat piķi ieročiem ko būs jānēšā un uz modelīšiem jāšaudās :)
Publicēts: 20.01.07 23:36
 citēt
Vo... Vo... droši vien, ka arī būs lielais krīts jāņem!
Publicēts: 08.02.07 17:29
 citēt
vai kaads no jums gribeetu par taadu buuut dažaas fotosesijaaas,

Es gribu. Ļoti gribu. Un pastaipīt arī varu :)
Publicēts: 08.02.07 17:43
 citēt
ziemaa jau vieglaak, var vilkt (vai stumt pa priekshu) ragavinjas :mrgreen:
Publicēts: 08.02.07 23:23
 citēt
ziemaa jau vieglaak, var vilkt (vai stumt pa priekshu) ragavinjas :mrgreen:

vai arii atrunaaties ka baigi auksts un prasit intereseejoshos jautaajumus taapat :mrgreen:
Publicēts: 08.02.07 23:24
 citēt
bet vispar, man ienaca prata, ka blogam laikam trukst nelielas sadaljas ar nosaukumu "ask expert" :?
Publicēts: 08.02.07 23:56
 citēt
veciit - ja tev shitaa sastaav ar pashkritiku asistentu nafig nevajag :) :) :)

shinii gadiijumaa shkiet kosmoss ir pie kaajaam :) :) :)
Publicēts: 09.02.07 00:19
 citēt
veciit - ja tev shitaa sastaav ar pashkritiku asistentu nafig nevajag :) :) :)

shinii gadiijumaa shkiet kosmoss ir pie kaajaam :) :) :)

par ko ir runa?
Publicēts: 09.02.07 16:39
 citēt
Domāju, ka tu, Edzjus, pats labi zini par ko runa:)...
Publicēts: 09.02.07 17:02
 citēt
Es ar par! Nauda nav galvenais. Galvenais pieredze. Ja iepriekš saskaņo varu būt brīvs arī pa dienu darbadienās. Būtu interesanti! Pik mī! :D
Publicēts: 09.02.07 17:16
 citēt
Kādos laikos un cik daudz sesijas?
Publicēts: 09.02.07 17:41
 citēt
arvisv, padalies - par ko tu brīnies?

:)
Publicēts: 09.02.07 18:33
 citēt
Es jau vareetu pateikt, bet tad es blogeri uz mani taa shkjiibi skatiitos un dazji vispaar ar mani nekontakteetu..
nav pie pakalj*** ko apkartejie doma ? no andreja es domaju ka var uzzinat LJOTI daudz.
Publicēts: 09.02.07 22:05
 citēt
gribētu pamēgināt un pie tam bezmaksas skola, žēl, ka tik maz šādu piedāvājumu!
Publicēts: 09.02.07 23:52
 citēt
Ot par ko tu man patic , pac iemacas un naf skops citiem pamacit RETUMS :) FORSJI!
Publicēts: 10.02.07 01:54
 citēt
Es jau vareetu pateikt, bet tad es blogeri uz mani taa shkjiibi skatiitos un dazji vispaar ar mani nekontakteetu..

kuri tad ir tie mega guru , kuru respects ir svariigaaks par pashizgliitoshanos ? gribeetu zinaat no kuriem ir tik bail... :lol:
Publicēts: 10.02.07 09:27
 citēt
gribeeju tautai uzrapsiit taadu lietu. ir situaacijas kad kaadaa projektaa ir vajdziiigs asistents jeb paliigs kas paliidz staipiit (maz jaastaipa) , reguleet gaismas/atstarotaajus , paarbiidiit gaismas utt...

jautaajums sekojosh, vai kaads no jums gribeetu par taadu buuut dažaas fotosesijaaas, turpretiii varu briivajos briizhos paraadiit/izstaastiit/paskaidrot par studijas tehniku, atbildeet uz jautajumiem, iisaak sakot stastiit visu ko zinu. (tikai to visu pirms vai pēc bildēšanās vai pauzēs)
diemzheel maksaat nevaru jo pats straadaaju pa nulleem...

ja kādam intersē iepostējiet ziņu šajā forumā (privaatas zinas netiks nemtas, jo kad buus vajadzīga skatīšos forumā...) un postējiet savas domas. kad būs tāds projekts zināšu kuri cilēki ir gatavi tādai sadarbībai.

ja kāds nezin kas esmu, tad te infa -> [url=www.andreart.net]www.andreart.net[/url] :D

Šitas ir laps...būtu es trīs dienas jaunāks, pieteiktos...tiem , kam ir laiks šī ir ļoti laba izdevība.
Publicēts: 10.02.07 09:58
 citēt
Vo vells, man arī ir vēlēšanās to darīt. (starpcitu, kā nekā cilvēks no kura iedvesmojos sākt vispār spiest pogu) Bet stulbums tas ka laika ir tik maz un attālums ir 64km + aiziešana uz īsto vietu. (Bauskas iedzīvotājs)
Bet ja ir vajadzība vasarā uz tādu lietu, tad droši, es gribētu to darīt.

?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):