forum.gif
Vai kaads lieto 3D peles?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vai kaads lieto 3D peles?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.12.09 12:51
 citēt
Ir kaads, kas lieto taa saucamaas 3D peles, piem., 3DConnexion produktus? Vairaak populaaras 3D programmaas, bet lietojamas arii photoshopaa.
Publicēts: 04.01.10 15:26
 citēt
Skaidrs, nezinaam un nelietojam. Bet eerta padariishana, kautvai arii pashaa shopaa.
Publicēts: 04.01.10 15:35
 citēt
Pastasti sikak, ko tiesi ir ertak darit? (Nav bijusi saskarsme, pagaidam speju izdzivot bez)
Publicēts: 04.01.10 15:57
 citēt
iisumaa kautkaa taa

www.3dconnexion.com...
Publicēts: 04.01.10 16:16 labots
 citēt
Nav pagaidām bijusi vaidzība pēc kā tāda
Publicēts: 04.01.10 17:06
 citēt
Hmm, solidworkā varētu būt noderīgs..
Publicēts: 04.01.10 17:10
 citēt
Vislaik autokadaa lietoju-dazje ochenj. Nesen paproveeju-izraadaas arii shopam plagins ir. Parcik esmu pie peles kaa taadas pieshaavies, tad tiikama arii shopaa. Taga skatos uz bik advanceetaaku/jaunaaku modeli, maybe laidiishu tautaas savu tagadeejo.
Publicēts: 06.01.10 16:58
 citēt
www.ma-1.lv...
Man paslaik tas prastaakais variants, un ar to jau 3d groziit/zoomot utt ir kretiiniski eerti. Taga gaidu, kad atnaaks tas pilots. Btw, shitaadu fiichu vaidzeetu ar auto salaagot-darbaa pierasts pa dienu, ij vakaraa, maajaasbraucot, nebuutu jaapaarsleedzaas. :D
Googleearth jautri seerfot-sajuuta kaa helikopteraa-dzoistiks rokaas un lidinies pa pasauli. Veel ir amiishu karte ar 3d maajaam-vashe vesel'je
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):