forum.gif
www.foto.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] www.foto.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 11
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.01.10 20:45
 citēt
sagdijevs:Droši vien arī Venēcijas biennālē jūs savus darbus neliktu , pat ja šie lūgtos.
ir vēl viena nianse. "Arsenālam" iedevu filmu - padirsa vienīgo kopiju. :shame:
Publicēts: 05.01.10 21:00
 citēt
Zaulons:
sagdijevs:Klau, snobi (Zaulon, Luni, Šņirk un citi, kam līdzīgas domas)! Kā jūs domājat, vai jūsu foto varētu raisīt uzmanību Phaidon, Steidl vai Aperture? Droši vien arī Venēcijas biennālē jūs savus darbus neliktu , pat ja šie lūgtos.

Nezinu ko tur izliek no bildēm un kā tur izliek, bet es neesmu šizofrēniķis ar maniakālās depresijas noslieci lai bildētu visādu huiņu...Un pēc tam to pasniegtu kā baigo mākslu, ka ari no apreibinošām vielām ne ko īpaši stiprāku par alu nelietoju i to reti, un no LSD un tam līdzīgām vielām man ir alerģija ka ari no cilvēkiem kuri ko tādu lieto man zosāda metas... Ta kā "Īsto mākslu" es ne visai ari saprotu, un bildēju tikai tad kad man par to maxā, bet ja nemaxā tad kamera var mēnešiem stāvēt somā....
+++
Publicēts: 05.01.10 21:06
 citēt
Schnircks:
sagdijevs:Klau, snobi (Zaulon, Luni, Šņirk un citi, kam līdzīgas domas)! Kā jūs domājat, vai jūsu foto varētu raisīt uzmanību Phaidon, Steidl vai Aperture? Droši vien arī Venēcijas biennālē jūs savus darbus neliktu , pat ja šie lūgtos.

Kaut kā nesapratu par ko Tu cepies?

Vien mēģinu atskaites punktus padarīt mazliet reljefākus.
Publicēts: 05.01.10 21:15
 citēt
vai pašpietiekamību var padarīt reljefāku? arī Tevis nosauktie saiti ir virtuāla realitāte. Kuru gan iespējams dažreiz konvertēt hard cash. To manu bildi, par ko runāju dažas lapas apakaļ, iespējams tur neņemtu, bet tas netraucē man to uzlūkot kā absolūtu vērtību.
Turklāt Tevis nosauktie personāži nav vienā maisā bāžami - es pajautāju cie. Mārtiņam - kā viņam soktos ar bilžu pārdošanu, ja viņš to mēģinātu darīt ar citu vārdu. Atbildes nesekoja. Laikam jau lōģiski.... A Lunis vnk ir folklora. Par Zaulonu nezinu... nepazīstu, bet pēdējo bildi ar unīti nopirktu birojā pie sienas pieliktu, bet taga krīze un dekorēšanas darbi birojā atlikti.:face-sad:
Publicēts: 05.01.10 21:16
 citēt
Zaulons:www.fotoblog.lv...

šamo ja ne uz Phaidon, Steidl vai Aperture, tad uz Venēcijas biennāli pa taisno vajedzētu vest .....
A Alloxam patika - tātad - viss mierīgi... Vismaz šeit.
Publicēts: 05.01.10 21:26
 citēt
Zaulons:

Nezinu ko tur izliek no bildēm un kā tur izliek, bet es neesmu šizofrēniķis ar maniakālās depresijas noslieci lai bildētu visādu huiņu...Un pēc tam to pasniegtu kā baigo mākslu, ka ari no apreibinošām vielām ne ko īpaši stiprāku par alu nelietoju i to reti, un no LSD un tam līdzīgām vielām man ir alerģija ka ari no cilvēkiem kuri ko tādu lieto man zosāda metas... Ta kā "Īsto mākslu" es ne visai ari saprotu, un bildēju tikai tad kad man par to maxā, bet ja nemaxā tad kamera var mēnešiem stāvēt somā....

Par šādiem argumentiem (ja reiz runa tik tipoloģizējoša):
en.wikipedia.org...
Publicēts: 05.01.10 22:11 labots
 citēt
Veči, soorī, tā jūsu argumentēšana... :)
www.youtube.com...
Publicēts: 05.01.10 22:32
 citēt
Schnircks:Mja, kārtējais gūglētājs.... zināmas paralēles.

Pēc būtības tas pats:
en.wikipedia.org...
Publicēts: 05.01.10 22:36
 citēt
Žēl, ka pašiem trūkst vārdu- vieni linki...:)))
Publicēts: 06.01.10 00:04
 citēt
Hmm, kaut kā nemanu nevienu teikumu pēdējo pāris stundu ierakstos, kurā būtu kāda doma (kaut ironiska, apvainojoša, viss viens) par šī disputa tēmu. Neatliek nekas cits kā sniegt dažus mājienus par diskusijas formu. Citēt nav tas lielākais grēks.
Publicēts: 06.01.10 07:48
 citēt
Labrīt. Jāturpina.
Publicēts: 06.01.10 07:50
 citēt
Schnircks:Laciz:..hm, kad ta paspēji pajautāt, ja atbilde nebija?;)

Tātad, jautāju divreiz jau. Un gaidu atbildi! Vai Tev izdotos pārdot fotogrāfijas kalendāram ar citu vārdu, piemēram, Vilnis Zilpurnis.
Publicēts: 06.01.10 09:27
 citēt
pats nespēj saformulēt ne vienu teikumu lai diskutētu tālāk, un nosūta visus uz wikipediju

Tavi teksti par nacionalitātēm, mūziku, bērnības traumām tomēr nesniedz skaidru atbildi uz jautājumu: Kāpēc Tu neesi atrodams [url=www.foto.lv,]www.foto.lv,[/url] bet droši vien publicējies visur citur. Jāpagaida vēl pārdesmit ierakstu par visu un neko. Sākumā it kā pateici, ka neņemtu Tavus darbus foto.lv. Kāpēc tik nedroši? Ko tad stabils profesionālis tādu dara vai nedara, ka viņa darbu spētu novērtēt tikai pases bilžu klients?
Publicēts: 06.01.10 09:30 labots
 citēt

Redz nākamnedēļ Rīgā ierodās viena no krutakajām Eiropā foto "Haizivīm" Art foto biznesā tāda exselenta kundzīte ,viņai paredzēta tixšanās tik ar dažiem cilvēkiem , tu droši neesi starp viņiem es ar nebūšu jo man nav vajadzības , toties būs tas cilvēks kuru es vēlos lai VIŅA TIEKĀS , es 100% zinu ka viņi viens otram iepatiksies ,ES šai jautājumā nekļudos NEKAD , man ar to pilnīgi pietiek :):)
Publicēts: 06.01.10 09:42
 citēt
iedomībai nav gala ...
Publicēts: 06.01.10 09:48 labots
 citēt
nākamnedēļ Rīgā ierodās viena no krutakajām Eiropā foto "Haizivīm" Art foto biznesā tāda exselenta Vācu kundzīte

Tak jau nebūs viena no Tavas laulenes vācu radiem, par ko te iepriekš lasīts?

Klau, tas tā, bet vai Tavs portfolio Photodom (PHOTODOM NAV GOOGLE, cien. dežuranti) ir tas, ko [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] (TĒMA) noraidīja?
Publicēts: 06.01.10 09:52 labots
 citēt
Ar to foto.lv gandrīz tāda pati ažiotāža, kā ap reitingu formulām un zilajām zvaigznītēm...:)
Vai tad tikai "tīrais mākslinieks" ir īstens fotogrāfs?
Nerunāsim par pases bildēm, kā VDF piemēru, bet IMHO kvalitatīva reklāmas utml foto uztaisīšana prasa krietni lielākas fotoprasmes un tehniku, nekā vairumam mākslas darbu. Vai tad tādēļ "tehniskais" fotogrāfs būtu mazāk cienījams, nekā "mākslinieks" ar lielu ideju bet tehnisks nepraša?
Es pats arī vairāk esmu amatnieks nekā mākslinieks, bet vai tādēļ nevaru tusēt fotoblogā?..>:)
Publicēts: 06.01.10 09:55
 citēt
Vanderfons:
nākamnedēļ Rīgā ierodās viena no krutakajām Eiropā foto "Haizivīm" Art foto biznesā tāda exselenta Vācu kundzīte

Tak jau nebūs viena no Taviem laulenes vācu radiem, par ko te iepriekš lasīts?

Klau, tas tā, bet vai Tavs portfolio Photodom ir tas pats, ko foto.lv (TĒMA) noraidīja?

Nē , nav gan :) Mans portfolio nav WEBa pieejams , tikai izdrukātu bilžu veidā:):) A manai Laulenei ne vienai ne Otrai nav vācu radu , ja nesakita bijušās "Vīra radus" kas pie reizes pa lielai daāļai ir arī manējie:):) Man Foto.lv neko nav raidijis , es vienkarši neatsaucos piedāvājumiem tur ko likt :):) Ir arī manā skatijumā exskluzīvākas vietas kur "Portfolio" glabāt , ot tie gad gribēja izcenzēt "Daļu" kas attiecās uz "Mums te nav Playboy" :):)
Publicēts: 06.01.10 10:01
 citēt
VDF piemērs ir stiepjams un atvasināts no Zaulona teiktā, ka viņam labs ir tas, par ko stabili maksā naudu. Bet kura profesionālais darbs tad nemaksā naudu?

Maksā par to, ko pasūta, kas ir vajadzīgs. Tātad, arī par abstraktu mākslu. Tai acīmredzot ir savs skatītājs. Kā teicis viens gudrais, ja mēs pēc zināma laika palūkotos atpakaļ un spētu tikties paši ar sevi iepriekšējos dzīves posmos, mēs ne tikai sevi nepazītu, mums bieži pat nebūtu nekā kopīga runājama - pašiem ar sevi. Tāpēc absolūti spriedumi lai paliek uz katra paša sirdsapziņas. Un Dailes teātris atrodas Rīgā, Brīvības ielā 75.
Publicēts: 06.01.10 10:44
 citēt
Dailes teātris ir viens no švakākajiem tejatriem LV....

Ironija un citas skaidri nedefinējamas, bet smalkas lietas tiešām nav Tava stiprākā puse. :D
Tavos komentāros ir tik daudz mīnusa zīmju ... ar ko Tu visu to kompensē? Ar konjaku?
Publicēts: 06.01.10 11:01
 citēt
Zaulons: ... Es domāju ka Maļevičam, Šagalam vai Kandinskim tagad ir pilnīgs pohujs, par kādām summām viņu darbi ir pārdodami izsolēs...
:face-grin: es a vairāk domāju uz to, ko varu nopelnīt, kamēr vēl neesmu nolicis Nikonu!
Zaulons:un jasež mierīgi bez kolas un popkorna vesalu puslaiku.
:face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.01.10 11:05
 citēt
Zaulons:

Tavos komentāros ir tik daudz mīnusa zīmju ... ar ko Tu visu to kompensē? Ar konjaku?

nezinu cik ir smalka lieta Dailes teātris :DDD vispār ja par ko smalku skatuvesmākslā runāt ta LV ir tikai viens teātris, tas ir JRT.
Pēdējā laikā koni ari nedzeru vairs , kaut ka negaršo...Parasti tikai uzcienāju viesus kuri apciemo:D
Mīnusu zīmes ir visa dzīve un vai ta tas ir jakompensē? Es nejūtu ne kādu vajadzību pēc tā ka justos nepietiekams un ka man būtu kas jakompensē ar kaut ko... tejatra māksla man personīgi īpaši ne kad nav patikusi, jo tas vis kaut ka uzspēlēti un samāksloti tur notiekas, ka ari zālē pīpēt nevar un jasež mierīgi bez kolas un popkorna vesalu puslaiku.
te man ienaacaas praataa Jevstignjejeva rezhisors filmaa Sargies auto....
Publicēts: 06.01.10 11:23
 citēt
Vai pareizs jautājums/uzstādījums fotoblog.lv iedzīvotājiem - kāpēc neesi foto.lv? Tur nav daudzu, kuriem tur vajadzētu būt. Acīmredzot, tam ir kāds iemesls. Vai Tu Vanderfon vari pateikt - kāpēc es tur neesmu? Tad kādam jāizvērtē mana daiļrade. Tev? Nezināmām foto.lv autoritātēm? Pēc kādas sistēmas to izvērtēt? Manuprāt, jebkāda sistēma konfliktē ar pašnovērtējumu....
Publicēts: 06.01.10 11:29
 citēt
Zaulons:nezinu cik ir smalka lieta Dailes teātris :DDD vispār ja par ko smalku skatuvesmākslā runāt ta LV ir tikai viens teātris, tas ir JRT.

es arii nezinu, bet Spilvencilveeks bija viena VARENlaba izraade.
Publicēts: 06.01.10 11:33 labots
 citēt
Vai pareizs jautājums/uzstādījums fotoblog.lv iedzīvotājiem - kāpēc neesi foto.lv? Tur nav daudzu, kuriem tur vajadzētu būt. Acīmredzot, tam ir kāds iemesls. Vai Tu Vanderfon vari pateikt - kāpēc es tur neesmu? Tad kādam jāizvērtē mana daiļrade. Tev? Nezināmām foto.lv autoritātēm? Pēc kādas sistēmas to izvērtēt? Manuprāt, jebkāda sistēma konfliktē ar pašnovērtējumu...

Apdomāšu, atbildēšu pēc būtības.
Bet ne par pašnovērtējumu. Tā ir cita kompetences joma, ja vispār kāds no malas to spēj analizēt.
Tik ņem vērā altruistisko tēmas ievirzi un pirms tam izlasi, ko vienā senākā Fotokvartāla numurā par šo portālu saka vaļi, uz kuriem tas viss balstās. Viņu teikto negribas pārstāstīt, lai arī ar Google to nesameklēsi. ;)
Publicēts: 06.01.10 11:37
 citēt
Schnircks:
Laciz:
Tātad, jautāju divreiz jau. Un gaidu atbildi! Vai Tev izdotos pārdot fotogrāfijas kalendāram ar citu vārdu, piemēram, Vilnis Zilpurnis.

Redz, spriežot pēc pagājušajā gadā nepieciešamās papildus tirāžas (20tk) brīvai pārdošanai un uzaicinājuma šogadam īpaši fotografēt- domāju, ka izdotos gan. Bet tas nav mans patreizējais mērķis.
forshi, ja domaa, ka cilveeki peerk MR FOTO nevis LA kalendaaru....
Publicēts: 06.01.10 11:40
 citēt
Vanderfons:
Vai pareizs jautājums/uzstādījums fotoblog.lv iedzīvotājiem - kāpēc neesi foto.lv? Tur nav daudzu, kuriem tur vajadzētu būt. Acīmredzot, tam ir kāds iemesls. Vai Tu Vanderfon vari pateikt - kāpēc es tur neesmu? Tad kādam jāizvērtē mana daiļrade. Tev? Nezināmām foto.lv autoritātēm? Pēc kādas sistēmas to izvērtēt? Manuprāt, jebkāda sistēma konfliktē ar pašnovērtējumu...

Apdomāšu, atbildēšu pēc būtības.
Bet ne par pašnovērtējumu. Tā ir cita kompetences joma, ja vispār kāds no malas to spēj analizēt.
Tik ņem vērā altruistisko tēmas ievirzi un pirms tam izlasi, ko vienā senākā Fotokvartāla numurā par šo portālu saka vaļi, uz kuriem tas viss balstās. Viņu teikto negribas pārstāstīt, lai arī ar Google to nesameklēsi. ;)
maniem spriedelējumiem arī ir altruistisk ievirze. Varbūt palīdzēsi man noformulēt to "pievienoto vērtību" ar kuru es varētu vērsties pie foto.lv kūrētājiem ar saviem darbiem? Ne jau: "ziniet puiši, man pašam savi darbi liekas pati pilnība..."
Publicēts: 06.01.10 11:41 labots
 citēt
Laciz:Tad kādam jāizvērtē mana daiļrade. Tev? Nezināmām foto.lv autoritātēm? Pēc kādas sistēmas to izvērtēt? Manuprāt, jebkāda sistēma konfliktē ar pašnovērtējumu....
vairumā gadījumu. tāda c'est la vie! vai mani tur ar atplēstām rokām ņemtu, nezinu - bet pačolēju - katram sūda sūdīgam fotogrāfam sava mājas lapa - man nav - sajutos kā nabaga radinieks. :shame: sakonfūzējos un nolēmu vēl apdomāties. :grimace:
Publicēts: 06.01.10 11:47
 citēt
Schnircks:P.s. apskatījos foto.lv redkolēģiju- nu neiedveš man tā uzticību.
Tur varētu sēdēt arī jūs ar Haiduku un Alloxu. Lietas būtību tas nemainītu.... Vai Binde, Ruka, Eglītis... Vienas vai otras grupas "fui" vai "jeeee" nemainītu manu pašnovērtējumi. Atšķirtos gan argumenti ar kādiem šo grupu uzrunāt. Bet joprojām gribu saprast, ko viena vai optra indivīda atrašanās tai saitā ko mainītu kāda ārzemnieka uztverē par Latvijas foto. Ārzemnieka - mākslas cienītāja vai pircēja?
Publicēts: 06.01.10 11:51
 citēt
Schnircks:Laciz:..es nekur neapgalvoju, ka tieši tāpēc. Bet tas pats LA kalendārs 2008. gadam tika pārdots par 35tk mazāk kā 2009. gadam.
aga... vai zini kāpēc Latio ir vadošā firma nek. īpašumos? Tāpēc, ka es tālajā 1992. gadā būdams tās mākslinieks nomainīju logo zaļo krāsu uz dzeltenmelno.... jauki, vai ne??? :D :D :D Es domāju, ka Tavs pienesums tam, ka LA ir ar lielāko tirāžu ir apmēram līdzvērtīgs. Principā - pierādīt pretējo nav iespējams, bet tas jau ir tas pats jautājums par pašnovērtējumu. (kaut gan... ja es būtu saeimas deputāts, iespējams man tas būtu stipri iedragāts...)
Publicēts: 06.01.10 12:04 labots
 citēt
Schnircks:Laciz: tak izlasi, ko es uzrakstīju, nevis spriedelē riņķī un apkārt. Par Tavu personu un Taviem panākumiem- nedz man laika nedz interese rakņāties. KO uzskati par vajadzīgu paziņot- pilnīgi pietiekami.
Par tirāžu- lai spriež LA finansu un mārketinga cilvēki- tā šoreiz galīgi nav nedz mana ideja, nedz iniciatīva, nedz mērķis.
skaidrs - Tu nelasi pēc būtības un konteksta.
Publicēts: 06.01.10 12:30
 citēt
Labi, reizi dienā atgriežamies pie pamattēmas - kuru saitu (grāmatu, kalendāru) jūs piedāvātu aizjūras onkulim kā latvju fotogrāfijas reprezentāciju. Jo, teiksim kā ir, Luņa ideju "Mani, vadošo Latvijas fotogrāfu, lūdzu, meklējiet Krievijas saitos" par īpašī loģisku laikam saukt nebūtu pamata. :-)
Publicēts: 06.01.10 12:31
 citēt
fotto:Labi, reizi dienā atgriežamies pie pamattēmas - kuru saitu (grāmatu, kalendāru) jūs piedāvātu aizjūras onkulim kā latvju fotogrāfijas reprezentāciju. Jo, teiksim kā ir, Luņa ideju "Mani, vadošo Latvijas fotogrāfu, lūdzu, meklējiet Krievijas saitos" par īpašī loģisku laikam saukt nebūtu pamata. :-)
mazu precizeejumu - aizjuuras onkulis ir maakslas baudītājs vai pircējs?
Publicēts: 06.01.10 12:34
 citēt
Ņemsim smagāko gadījumu - pircējs.
Publicēts: 06.01.10 12:36
 citēt
fotto:Ņemsim smagāko gadījumu - pircējs.
tas ir vieglākais gadīhjums. Man ir 5 bildes ko viņam piedāvāt. Ja negrib nevoienu manu, tad man automātiski zūd jebkāda interese par viņu. Vienkārši, ne?
Publicēts: 06.01.10 13:02
 citēt
Laciz:
fotto:Ņemsim smagāko gadījumu - pircējs.
tas ir vieglākais gadīhjums. Man ir 5 bildes ko viņam piedāvāt. Ja negrib nevoienu manu, tad man automātiski zūd jebkāda interese par viņu. Vienkārši, ne?

Es to sauktu par tīro viendienīša psiholoģiju.
Ja es pārdodu savas preces "Maximā", tad man ir jāvicina "Maximas" karogs pat tad, ja arī neko neizdodas pārdot un, vispār, es "Maximu" neciešu ne acu galā. Jo man, tomēr ir cerība, ka sestā bilde pircējam patiks. Bet, ja pircējs aizies uz "Rimi", tad es savā "Maximā", točno, neko nepārdošu.
Publicēts: 06.01.10 13:09 labots
 citēt
fotto:Labi, reizi dienā atgriežamies pie pamattēmas - kuru saitu (grāmatu, kalendāru) jūs piedāvātu aizjūras onkulim kā latvju fotogrāfijas reprezentāciju. Jo, teiksim kā ir, Luņa ideju "Mani, vadošo Latvijas fotogrāfu, lūdzu, meklējiet Krievijas saitos" par īpašī loģisku laikam saukt nebūtu pamata. :-)

[url=www.istockphoto.com]www.istockphoto.com[/url] mēklēšanas arguments - latvia

Atdziestiet, nu neinteresē nevienam(daudzmaz nopietnā skaitā) izvēlēties kaut ko pēc specifiksas izražojuma vietas - Latvija... Jau sen pa lielam nevienam neinteresē kur dzimis, audzis, skolojies kāds mākslinieks, tas, ka vietās, kur notiek reāli darījumi ir svarīgi personīgie kontakti ir fakts un tikai IDIOTS to noliegs, tāpēc arī tirgot NY, londonā uc. vietās vieglāk ir tam, kas mācījies vienā artsschoolā ar redaktoru, vai kopā strādājuši jaunībā par asistentiem vai triviāli dzēruši vienā krogā...:D:D:D
Publicēts: 06.01.10 13:21
 citēt
Karlis70: nu neinteresē nevienam(daudzmaz nopietnā skaitā) izvēlēties kaut ko pēc specifiksas izražojuma vietas

Nu dabiski - Ķīnā Krievu avangardistu gleznas nopirkt ir daudz vienkāršāk, vai ne? Ķīnieši ir lieli meistari un uztaisīs tev Kandinska gleznas un Rodčenko bildes tik, cik tik vajag!
Publicēts: 06.01.10 13:35
 citēt
Bože moj, kā nav ko teikt, tā jāķeras pie demagoģijas?:D

Nu uz pasaules ir daudz mljr iedzīvotāju...labi, varbūt kādi daži no tiem 2%, kas ir dzirdējuši par mūsu valsti arī vēlas meklēt foto pēc kritērija - latvija, varbūt...man nav pārliecinošu argumentu ne par, ne pret... Tev ir?
Publicēts: 06.01.10 13:54
 citēt
Tomēr aizgāja tēma citā virzienā, skaitot vieglo peļņu no triviālu apendiksu operēšanas, runājot līdzībās. Kurš tagad rakstīs disertāciju par neiroķirurģiju?

Laciz ... pārdomāju, Tu aicini ķerties analīzei no nepareizā gala. Motivācijas kaut ko nedarīt netrūkst, kaut vai cilvēciska slinkuma vai neizdošanās baiļu dēļ. Vajag meklēt motivāciju darīt un teikt "jā!". Piemēram, Tu pats. Ja pašpietiekamība ir liela, kamdēļ vispār te kaut ko publicēt? Pirtī ielaidīs arī ar īsāku.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...