forum.gif
www.foto.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] www.foto.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 11
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.10 14:17
 citēt
+1 Karlis70

P.S. Annirs, VdF un Zoulons - ir pelnījuši cits citu (пустопорожний трёп с претензией на логику) :haha:
Publicēts: 06.01.10 14:36
 citēt
Karlis70:Bože moj, kā nav ko teikt, tā jāķeras pie demagoģijas?

Lai nenostādītu tevi neveiklā situācijā un neieskaitītu tevi tajā cilvēku kategorijā, kuri māk lasīt to, kas nav rakstīts, es neprasīšu nocitēt vietu kur tad viņa, tā demagoģija ir un kas tā tāda demagoģija vispār ir.

Ja runājam par fotogrāfijas nacionālajiem stiliem, tad tādi ir un neko nevajag pierādīt - ir krievu "vopļi, sopļi, berjozki osinki", Katja Belkina & epigoņi, ir lietuviešu fotogrāfija un ir japāņu fotogrāfija uc. Katra savādāka un savdabīga. Arī gadus atpakaļ latviešiem bija sava foto skola, savi meistari, savs stils, kurš tika atzīts, novērtēts un cienīts (tas tagad, kad latviešiem, pa lielam, nav ne meistaru, ne mērķtiecības, ne saprašanas, vidējais fotogrāfijas stils ir līdzīgs zirga un knīpstangu savienojumam).

Bet problēma ir apstāklī, ka fotogrāfijā, gluži kā jebkurā citā dzīves jomā, ir mode. Šodien sabiedrībā modē ir viens, bet nākošnedēļ - jau kaut kas pavisam cits. Un modes noteicēji rikšo pa visu pasauli, meklēdami ko nu tādu varētu likt priekšā aiznākamnedēļ. Un, laiku pa laikam, atrodas šis tas eksotisks. Piemēram, pēdējos gados retais FIAP konkurss beidzas bez godalgotas vjetnamiešu fotogrāfijas. Ir viņiem sava stilistika, tonālais risinājums, tematika, sava eksotika. Un tas pašlaik ir modē. Paies daži gadi un modē būs, par provi, peruāņu dabas fotogrāfija. Un tas viss tiek meklēts tieši nacionālajā (reliģiskajā) kontekstā, nevis viena kroga apmeklējuma rezultātā.

Un, atgriežoties pie tēmas - vai tu esi pieminēts [url=www.foto.lv?]www.foto.lv?[/url]
Publicēts: 06.01.10 14:51 labots
 citēt
Zaulons:www.foto.lv...

Sjoreiz tu netrāpiji , Labais laiks ir viens no krutākajiem LV "Foto komercijas" ražotājiem speciālistiem "Komercfoto" šai biznesa jomā strādājošiem pietiekami daudzus gadus nebij nekāds noslēpums ka zem vārda "Valts Kleins foto" istenībā daudzos gadijumos ir Labais laiks ,jo "Šefs" bildēja tikai "Modes @ VIP" vissu pārējo taisija konkrētais Kehss kurš arī visos gadijumos Stūrēja 'Kamerai" piekabināto Phaze ONE caur MAC , korōče bija Valta asistents daudzus gadus un "Bilžu apstrādātājs @ neprestīžo lietu bildētājs" tieši dēļ tā ar laiku pasākums transformējās uz "Foto Valta Kleina studija" Nu tas tā "Foto Biznesa aizkulis" Tāpat domāju ka vīņš varētu būt viens no visdargākajiem LV kāzu foto speciem Tur "Digihaseļi , 9x12 gruppas foto utt" Jau gadus 10 viņš ir Lielbrieža ja tā var izteikties "Alter ego" viss kas saistās Rozentālos ar "Pro foto @ laboriem" taka šaka , ko kurš dara brīvajā laikā tā Ir kurātoru izvēle "Darba laikā " šams taisa katalogus reklāmas un superdārgus poligrāfijas pasūtijumus "Arzemēm" :):)
Publicēts: 06.01.10 15:01 labots
 citēt
Zaulons:, a kurš nu neapgrozas tam tas ir nesasniedzami...A ja godīgi man personīgi похуй , kur esmu minēts vai neesmu minēts. visā ir sniegt plašu reklāmu "JA TU NEESI FOTO.LV-TA TU NEESI NE KUR UN VISPĀR TEVIS NAV". bet pasaule nesākas ar foto.lv un jo vairāk nebeidzas ar foto.lv...

Te nu gan tev tasnība , tās ir LV FOTOARTAM tradicionāli "Pasākums ar ielūgumiem" :):) Lai nedirš te visādi mūsu dobītē un nedzer mūsu šnabi :):)
Publicēts: 06.01.10 15:02
 citēt
Zaulons:Vai ta ja ir kāds pieminēts [url=www.foto.lv?]www.foto.lv? ir kas dižš? Manuprāt tur var būt pieminēts jeb kurš kurš apgrozas tajā kompaškā, a kurš nu neapgrozas tam tas ir nesasniedzami...A ja godīgi man personīgi похуй , kur esmu minēts vai neesmu minēts. Vienkarši viena ļaužu grupiņa ir izdomājusi ka nu veidos izredzēto klubiņu un tur pieņems tikai izredzētos, bet galvenais tajā visā ir sniegt plašu reklāmu "JA TU NEESI FOTO.LV-TA TU NEESI NE KUR UN VISPĀR TEVIS NAV". bet pasaule nesākas ar foto.lv un jo vairāk nebeidzas ar foto.lv...

Vispār jau jautājums nebija adresēts tev, bet pavisam citam cilvēkam. Un tēma - par to, kāpēc tiem, kuri sevi skaļi izkladzina par fotogrāfiem, ir bail pieteikties foto.lv
Publicēts: 06.01.10 15:03
 citēt
Zaulon, re, tev jau otrs cilvēks saka, ka Lablaika foto gadījumā Tu pārliecinoši šauj garām. Tas nekas, ka nesaproti. Tāpat var mierīgi nesaprast japāņu haikas un citas kultūras izpausmes.

Atgriežamies vēlreiz sākumā.
Pieņemsim, ka [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] ir kā vizītkarte. Tie, kas taisa savas mājas lapas un publicējas internetā, saprot, kas ir informācija internetā. Tātad, tiem derēs. Anonīmajiem un atkritējiem to nevajag. Tagad pieņemsim, ka viens labs, bet tur nepārstāvēts ļautiņš saņemas un izmanto iespēju. Ar kaut ko visi sāk - ar pirmo salasāmo teikumu, pirmo skūpstu, pirmo darba algu utt. Un aiziet tā lieta, jo viņš paņem līdzi vēl 10 censoņus, kas ieinteresēti būt pārstāvēti, pārstāvēti no organizācijas. Tas kaut ko varētu nozīmēt arī juridiski, ja kas, kam nu tas svarīgi. Sākums reiz ir visam.

Nevajag tik daudz uzsvērt savu nozīmīgumu, stāstot, kāpēc visa pasaule ir slikta, un foto.lv arī automātiski nepalīdz. Tas iegūst komiskas aprises.
Publicēts: 06.01.10 15:16
 citēt
aģitē divi tēli, kuri paši baidās pat šajā zemajā fotobloga līmenī kaut ko publicēt

ad hominem, ibid.

Publikācijas reizes ir bijušas pietiekami daudzas. Tiesa, visas bez paraksta. Neatbilst īsto iniciāļu apakšā parakstīšanas kritērijam nekas.

Jautājums - ko Tu darīji blogā, ka neredzēji? Čats, lekcijas, spams?

Vai tad, piemēram, rokasspiedienu, skatienu Tu nekad neatlaid, nenovērs? Kas te būtu savādāks? Gribi atšķirt svešu grāmatu vienā lapā un visu laiku to turēt priekšā? Sīkums, bet tā grāmata ir mana!
Publicēts: 06.01.10 15:19
 citēt
Alloxa:+1 Karlis70

P.S. Annirs, VdF un Zoulons - ir pelnījuši cits citu (пустопорожний трёп с претензией на логику) :haha:

Zinot Tavu sarezhgjiito dziivi - noveelu ev komerciaalu veiksmi - no sirds! Ja kaads man prasiis Latgales ainavas - suutiishu pie Tevis. Bez jebkaadas ironijas. AAmen. (griezhu otru vaigu)
Publicēts: 06.01.10 15:21 labots
 citēt
VDF:Nevajag tik daudz uzsvērt savu nozīmīgumu, stāstot, kāpēc visa pasaule ir slikta, un foto.lv arī automātiski nepalīdz. Tas iegūst komiskas aprises.

Zaulons: No kura laika foto.lv ir visa Pasaule?

Savādi, bet nesen tepat teici, ka proti cik tur valodas... Tagad redzu, kāpēc latīnismi sagādā acumirklīgas sāpes. Tu daudz ko nepamani - ne teikuma daļas, ne komatus, ne LV autorus, ne labo teātrī ar vārdu ... par daudz priekš viena cilvēka, teikšu droši. Atsala vista, kā te saka.
Publicēts: 06.01.10 15:26
 citēt
Schnircks:Pavisam interesanti, ka par anonīmajiem un atkritējiem ar putām uz lūpām aģitē divi tēli, kuri paši baidās pat šajā zemajā fotobloga līmenī kaut ko publicēt.

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 06.01.10 15:31 labots
 citēt
fotto:Labi, reizi dienā atgriežamies pie pamattēmas - kuru saitu (grāmatu, kalendāru) jūs piedāvātu aizjūras onkulim kā latvju fotogrāfijas reprezentāciju. Jo, teiksim kā ir, Luņa ideju "Mani, vadošo Latvijas fotogrāfu, lūdzu, meklējiet Krievijas saitos" par īpašī loģisku laikam saukt nebūtu pamata. :-)

fotto:
Karlis70: nu neinteresē nevienam(daudzmaz nopietnā skaitā) izvēlēties kaut ko pēc specifiksas izražojuma vietas

Nu dabiski - Ķīnā Krievu avangardistu gleznas nopirkt ir daudz vienkāršāk, vai ne? Ķīnieši ir lieli meistari un uztaisīs tev Kandinska gleznas un Rodčenko bildes tik, cik tik vajag!

Pasaulē foto, galerijās kā mākslas darbi pārdoti 100 reiz mazāk attiecībā pret glzenām.
Un finansiāli par vidēji 10-100 reiz mazāku cenu nekā gleznām...

Attiecīgi finansiālais apjoms pieņemsim sanāk ~0,1% no gleznu tirgus. Tad paskatamies cik liels ir LV glaznu tirgus un viss skaidrs... :D
Publicēts: 06.01.10 15:32
 citēt
+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es jau arī pajautāju ... ko Tu darīji, ka neredzēji?
Pārējais ir čats. Neinteresē mani Tavs čats - neesmu jauna un skaista blondīne. :D
Publicēts: 06.01.10 15:42 labots
 citēt
linka likšana uz leišu kūdru

Lietuviski neprotu, bet ir bijušas draudzenes no turienes. Iespējams, Tev izlikās. Cilvēki Skotijā vēl joprojām tic Nesijai. Tu tici, ka VDF publicējas kaut kur Lietuvā. Ticīgo pasaulē ir daudz. Vakar kāds atkal būs nejauši redzējis Elvisu - dzīvu!

Tomēr, kāds tam ir sakars ar foto.lv? Kaut kādam jābūt ...
Publicēts: 06.01.10 15:43 labots
 citēt
Luxferre:
Pasaulē foto, galerijās kā mākslas darbi pārdoti 100 reiz mazāk attiecībā pret glzenām.
Un finansiāli par vidēji 10-100 reiz mazāku cenu nekā gleznām...

Kā krievi sacītu: "Otkuda droviški???" No kurienes tādi dati?
Publicēts: 06.01.10 16:00
 citēt
velme radīt ažiotāžu ap saviem resursiem

Arī šim apgalvojumam, ja to papētīs tuvāk, segums izrādīsies vājš. Turpini! :)
Publicēts: 06.01.10 16:07
 citēt
Zaulons:Patiesībā ... sen zināms fakts, jo tas nav ne kas jauns ka zem cēliem mērķiem slēpjas pavisam kas cits...

Nu ja tas ir "patiesība" un "sen zināms fakts", tad vien atliek nosaukt merkantilo ļaundaru vārdus :-) Nu? Ķišķa par tievu? :-)
Publicēts: 06.01.10 16:11
 citēt
Bet vai tu pats vari pamatot, kam to visu dari, tikai ta pat vien sava prieka pēc, vai ar rūpēm par LV fotogrāfijas atīstību?

Jūtu, ka foto tomēr nebūs īstā joma priekš manis (dēļ rakstura un komunikācijas kā tās sastāvdaļas), bet vienaldzīgs pret to neesmu.

Daudz ko nosaka arī piederība tautai, vēlme saglabāt kultūras vērtības vai stimulēt to rašanos. Līdzīgā saskatīšana, patika u.c. subjektīvas izpausmes. Protams, es Tev atņemtu šo repliku nedzimušu, ja būtu uzrakstījis tikai vienu vienīgu komentāru.
Publicēts: 06.01.10 16:14 labots
 citēt
Zaulons:Patiesībā zem tā visa slēpjas ne jav sirdsāpes par LV naceonālās fotogrāfijas popularizēšanu Pasaulē, bet merkamtīliska velme radīt ažiotāžu ap saviem resursiem, kas palielinātu apmeklētāju skaitu, un uz tā pamata varētu piedāvāt reklāmdevējiem apmeklētājumu ciparus, ka ari pamatojoties uz tā visa vēl kādu fotobiedrību radīt un provēt izkrāpt naudu no ees dotējumiem kādam murgainam projektam.. un tas vairs nav Ad Hominem arguments, bet sen zināms fakts, jo tas nav ne kas jauns ka zem cēliem mērķiem slēpjas pavisam kas cits...

Kādi tur apmeklējuma cipari un reklāmdevēji? [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] ir aizvēsturiska lapa interneta laika mērogā. tā būtu aktuāla kādus 5 gadus atpakaļ. Turklāt par kādiem ārzemju onkām vai tantēm var runāt, ja lapa ir tikai latviešu valodā. Tā vai tā tai lapai apmeklējums ir tuvs nullei. Spriežot pēc publiski pieejamiem datiem, piemēram, manu privāto blogu apmeklē vairāk cilvēku. Tam gan nav tik skanīga adrese.

Turklāt foto.lv minētos autorus var iedalīt divās daļās - tie kas rada nopietnības sajūtu un bagāža, kas sev var uzsist pa plecu sakot "es esmu foto.lv." Līdz ar to šobrīd kādam, kas tur lūgt savas bildes izveitot nozīmē pieteikties bagāžā. Kas principā nav slikta lieta (ja grib sev uzsist pa plecu), bet praktiskas jēgas maz.
Publicēts: 06.01.10 16:21
 citēt
Zaulons:ar ķišku vis kartībā,

bet nosaukt nevaru... Ko arī vajadzēja pierādīt. Quod erat demonstrandum.
Publicēts: 06.01.10 16:32
 citēt
Turklāt par kādiem ārzemju onkām vai tantēm var runāt, ja lapa ir tikai latviešu valodā.

Kā teiktu fotto, varbūt nemāk runāt ar cilvēkiem, lai uz altruistiska entuziasma pamata taptu daudzvalodu lapa. :D

Faktiski nevienai foto lapai valodas izvēles trūkums netraucē, to arī beztautības internacionālisti zinās - fotogrāfija runā pati savā valodā, nosaukumā ietvertajai dzejai ir vērtība pie pokemoniem, kam nesanāk ne viens, ne otrs.
Publicēts: 06.01.10 16:38 labots
 citēt
VDF, nesaprotama valoda ir viena barjera. Lapas struktūra - otra. Un tā kā lapa ir internetā, tad tā ir viena peles klikšķa attālumā no citām līdzīgām. Līdz ar to projekts ir miris nesākoties. Bet gan jau ka savu mērķi ir izpildījis - finansējums ir apgūts. Pārējais ir otršķirīgi. Bet par to satraukties ar nav jēgas - ne pirmais ne arī pēdējais šāda veida projekts Latvijas internetā. Cerams arī ne dārgākais
Publicēts: 06.01.10 16:44 labots
 citēt
Zaulons:

bet nosaukt nevaru... Ko arī vajadzēja pierādīt. Quod erat demonstrandum.

Vienkarši nosaukt nepietiks , ja vardus nosaukt, jo tam visam japievieno ari dokumentāls materiāls, kurš protams ir un tas ari vis iznāks vienā lielā grāmatā, pie kuras veidošanas nedaudz piestrādāju, protams ne kā autors, bet nu ir man tur tajā visā sava interese un ari būs no tā peļņa protams.

Tev labi izdodas. Pastāsti vēl kaut ko, tikpat sirdi stindzinošu!
Publicēts: 06.01.10 17:07
 citēt
ak34: Tā vai tā tai lapai apmeklējums ir tuvs nullei.

1. Par latviskumu, cita darba vērtēšanas principiem un tautiešu mentalitāti pašlaik nerunāsim. :-)
2. Vai vispār pastāv tāda problēma (vajadzība) noformulēt latviešu fotogrāfijas jēdzienu (virzienu un daudzpusību)? Sev un citiem?
3. Vai pastāv kaut kādi fotogrāfiskās kvalitātes standartui, kuri nav saistīti ar naudu?
4. Vai ir iespējams atbildēt uz jautājumu kas ir latviešu fotogrāfija?
5. Ja ir, tad kā to izdarīt? (Saits, blogs, grāmata, konceptuālais mēnešraksts etc)
6. foto.lv ir baigais štrunts, bet ir. Ir labāki risinājumi, bet to nav.

Disklaimeris: es nekādā veidā neesmu saistīts ar foto.lv (ja neskaita, ka pazīstu dažus tur publicētus personāžus un mana famīlija arī tur rēgojas).
Publicēts: 06.01.10 17:39 labots
 citēt
fotto:
ak34: Tā vai tā tai lapai apmeklējums ir tuvs nullei.

1. Par latviskumu, cita darba vērtēšanas principiem un tautiešu mentalitāti pašlaik nerunāsim. :-)
2. Vai vispār pastāv tāda problēma (vajadzība) noformulēt latviešu fotogrāfijas jēdzienu (virzienu un daudzpusību)? Sev un citiem?
3. Vai pastāv kaut kādi fotogrāfiskās kvalitātes standartui, kuri nav saistīti ar naudu?
4. Vai ir iespējams atbildēt uz jautājumu kas ir latviešu fotogrāfija?
5. Ja ir, tad kā to izdarīt? (Saits, blogs, grāmata, konceptuālais mēnešraksts etc)
6. foto.lv ir baigais štrunts, bet ir. Ir labāki risinājumi, bet to nav.

Disklaimeris: es nekādā veidā neesmu saistīts ar foto.lv (ja neskaita, ka pazīstu dažus tur publicētus personāžus un mana famīlija arī tur rēgojas).

Tas ko dara foto.lv ir apsveicami. Vienīgi man ir grūti izprotama autoru izvēle katalogā. Būtu daudz patīkamāk, ja autori tiktu atlasīti kaut vai subjektīvāk, bet stingrāk. Šobrīd tas izskatās pēc čomu tusiņa ar atvilktām zvaigznēm. Un ja mērķis ir parādīt un popularizēt Latvijas fotogrāfiju, tad šaubos vai tas tiek panākts.

Latviešu fotogrāfijas daudzpusību parāda fotki.lv, fotoblog.lv, bijushais shutter.lv, erfoto.lv, gribu.lv, draugiem.lv utt.. Tur nav subjektīva redakcionāla filtra un ir patiesa daudzpusība bez jebkādas kvalitātes kontroles. Kā saprotu fotokvartāls mēģina kaut ko parādīt no sava skatu punkta, bet tas arī ir no konkrētās redakcijas skatījuma. Jebkurā gadījumā - foto vērtēšana ir subjektīva un universālu kritēriju nav. Tā ka diez vai būtu pareizi runāt par Latvijas foto kā tādu kopumā. Pārāk vispārīga tēma īpaši tagad, kad fotogrāfija ir tik demokrātiska un pieejama. Nav vairs dažu fotoklubu, kas nosaka "skolu." Foto ir pārāk globāls un mūsu autori ietekmējas no gandrīz visas vēsturiski kristīgās pasaules.
Publicēts: 06.01.10 17:44
 citēt
Zaulons:fotto, a nafig ta tevi satrauc tās lapeles auditorija un publicitāte? ja pats neesi saistīts, tas jav tas pats kā fanot par draugiem.lv vai face.lv tur pat nereģistrējoties, bet visiem stāstit ka tur ir visa latvija un ja tevis nav tur ta Tevis nav ne kur :D

Sāksim ar to, ka frāzi "ja tevis nav tur..." tu pats esi izdomājis un tagad mēģini to piedēvēt man. Parādī vietu, kur es kaut ko tādu būtu rakstījis, ja ne, tad esi pieklājīgs cilvēks - atvainojies!

Mani neuztrauc saits, bet mani uztrauc fotogrāfija. Un laikā, kad es aktīvi plosījos internetā (liku bildes, vērtēju, komentēju etc), jautājumu par latviešu fotogrāfiju man uzdeva apmēram reizi mēnesī. Kādu linku man vajadzēja dot? Fotoblog, Poga, ERfoto vai Šatteri?

Treškārt man ir noteiktas aizdomas, ka visi tie lecīgie "fotogrāfi" iz dažādām lapām vienkārši baidās pieteikties foto.lv, kas arī ir attiecīgā saita pamiruma iemesls. Bet, teorētiski, varētu būt normāla bāze ar kontaktiem - adresēm un telefoniem.

Kur vērsties cilvēkam, kuram pirmo reizi nepieciešami fotogrāfa pakalpojumi? Teiksim sava internetveikala vajadzībām, nobildēt produktu paraugus vai interjerus, kaut vai elementāri nobildēties par piemiņu?
Vērsties Fotoblogā? ;-)
Publicēts: 06.01.10 17:54
 citēt
fotto, griezties uzziņu dienestā vai pajautāt Google. paskatoties, piemēram, esošo foto.lv, tā uzreiz nemaz nevar atrast kādu kuru gribētos izvēlēties produktu paraugu bildēšanai. Savukārt, ja skatās uz šo jautājumu praktiski, tad gan jau ka būs 2 veidu potenciālie klienti: viens, kas bildēs pats vai meklēs draugu/radinieku ar spoguļkameru, kam patīk bildēt vai ja būs pietiekami saprātīgs, tad pietiks prāta izpētīt ko piedāvā "zaļās lapas" un internets. Un tad jautājums ir par fotogrāfa reklāmas un mārketinga stratēģiju klientu sasniegšanā.
Publicēts: 06.01.10 18:00
 citēt
ak34:Vienīgi man ir grūti izprotama autoru izvēle katalogā.

Autoru izvēle ir baigi vienkārša un turpat uzrakstīta lieliem burtiem:
Ikviens fotogrāfijas laukam piederošs autors, kas izrāda vēlēšanos papildināt fotogrāfu sarakstu ar savu vārdu ir laipni lūgts pieteikties redakcijā...Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un publicēs informāciju par visiem autoriem.

Vienīgais redakcija nav ņemusi vērā divus tautiešiem piemītošas mentalitātes izpausmes: 1) Muldētāju ir daudz.... 2) "Es negribu būt vienā sarakstā ar ...."

Bet klienta jautājums paliek atklāts: gan par latvijas fotogrāfiju kā tādu, gan par to, kur ņemt fotogrāfu, lai nobildētu apdrošināšanas gadījumu, teiksim, Smiltenē.
Publicēts: 06.01.10 18:11
 citēt
fotto, brīnos par to kā redakcija izvērtē un atlasa darbus. šobrīd ir sajūta, ka praktiski visi kas piesakās tiek publicēti. Man personīgi patiktu ja būtu kāds stiprāks filtrs
Publicēts: 06.01.10 18:19
 citēt
ak34:fotto, brīnos par to kā redakcija izvērtē un atlasa darbus. šobrīd ir sajūta, ka praktiski visi kas piesakās tiek publicēti. Man personīgi patiktu ja būtu kāds stiprāks filtrs

Vārds, uzvārds un kontaktinformācija tiek publicēta visiem, bet bildes (galerija) gan ne. Pēc insaideru nostāstiem: vienai daļai tādēļ, ka līmenis neatbilst (Hameleons), otrai - tādēļ, ka autors ir baigi slinks (vārdā nesaukšu:)
Bet par atlases kritērijiem: piem.
lielbriedis.wordpress.com...
Publicēts: 06.01.10 18:19
 citēt
ak34:fotto, brīnos par to kā redakcija izvērtē un atlasa darbus. šobrīd ir sajūta, ka praktiski visi kas piesakās tiek publicēti. Man personīgi patiktu ja būtu kāds stiprāks filtrs

+1
Publicēts: 06.01.10 19:00
 citēt
ja kādam intresē LV fotogrāfi tad:
www.garden.lv
www.andreart.net
www.kondrashin.info
www.adme.lv
www.janispipars.lv
www.vladimirsvetlov.net
www.liepins.eu
www.alnisstakle.com
www.stylefoto.lv
www.sunsstudio.lv
www.artfoto.lv
www.fotodarbi.lv
www.platinumvs.com
www.ivetavaivode.com
www.vinils.lv
www.pluume.lv
www.natalieberezina.com
www.lielbriedis.com
www.osy.lv
www.latvianphoto.com
www.sandrisjaudzems.com
www.fotostudija.lv
www.kostjatoldin.com
www.alexstudio.lv
www.maris.lv
www.sundewart.com
www.ugisiofoto.lv
www.photo.lv
www.lutums.lv
www.felicityphoto.lv
www.vadimsishikov.com
www.photobysanta.lv
www.oskarsbriedis.lv
www.atfoto.lv
www.86mm.lv
www.gudermane.net
www.fotojanis.com
www.artisrams.com
www.fotoparks.lv
www.janisratnieks.com
www.fomins.lv
www.sandisvagners.net
www.kristineaunina.lv
www.katkovskis.net
www.ajstudio.lv
www.martasstory.lv
www.mlstudio.lv
www.mbart.lv
www.zemgalietis.lv
www.armandsphoto.com
www.best-photo.eu
www.eyezoom.lv
www.portreti.lv
www.thephoto.lv
www.agnesealjena.lv
www.andriskozlovskis.lv
www.fotografijas.com
www.marat.lv
www.pingpong.lv
www.fotograf.lv
www.studioimagine.lv
www.meistardarbnica.lv
www.galeja.lv
www.santasavisko.eu
www.sepia.lv
www.arnisbalcus.co.uk
www.marijasribna.com
www.romandrits.com
www.jelenaglazova.com
www.ivarsgravlejs.com
www.art-mosphere.lv
www.ebf.lv
www.objektivs.lv
www.fotel.lv
www.amok.lv
www.fotosala.lv
www.fotomirklis.lv
www.hod.lv
www.portret.lv
www.portreti.lv
www.jrj.lv
www.arturskondrats.lv
www.homka.info
www.shamano.net
www.druvoart.com
www.thephoto.lv
www.fotozonde.lv
www.elfoto.lv
www.artofphoto.lv
www.litvyakoff.lv
www.dreimanis.com
www.smitsphoto.com
www.citystudio.lv
www.raichy.info
www.billyart.net
www.fotoninja.lv
www.lifestory.lv
www.zolbergs.lv
www.fotoboy.lv
www.agritakalinka.lv
www.kri-foto.lv
www.artursromanovskis.lv
www.ostudio.lv
www.reart.lv
www.studijapluss.lv
www.wanags.lv
www.gintsivuskans.com
www.emocijufoto.lv
www.agneses.com
www.okfoto.lv
www.hercsfoto.lv
www.rolfsvendins.lv
www.inesewestcott.com
www.ekoists.lv
www.agriss.lv
www.edgarsfoto.lv
www.fotofrancis.lv
www.bondarenko.lv
www.fotoreinis.lv
www.gunde.lv

Resusrs: blog.andreart.lv...
Dati ņemti no Andreja Zavadska bloga.
Publicēts: 06.01.10 21:41
 citēt
Bet kamdēļ te nedzēš tos kas " 3 stāvīgi " lamājas?
Publicēts: 06.01.10 22:02
 citēt
"Administratīvie pārkāpumi, kas apdraud
sabiedrisko kārtību
167.pants. Sīkais huligānisms

Par sīko huligānismu, tas ir, lamāšanos ar necenzētiem vārdiem sabiedriskās vietās, apvainojošu uzmākšanos un citām tamlīdzīgām darbībām, kas traucē sabiedrisko mieru un kārtību, —

uzliek naudas sodu no piecdesmit līdz divsimt piecdesmit latiem vai piemēro administratīvo arestu uz laiku līdz piecpa dsmit diennaktīm.
(17.04.2008. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 14.05.2008.)"
Publicēts: 06.01.10 22:04 labots
 citēt
Nu re var redzēt ar ko daž labs nodarbojas vis ticamāk valsts darbÄ

Es jau, šķiet, teicu - Tev katrā publicējumā ir pa nepierādītam vispārinājumam vai secinājumam no sērijas MAN TĀ LIEKAS.
Man liekas/šķiet, ka Tu esi dumjš provokators. Nepaies ilgs laiks, kad sapīsies meistarībā - un lamuvārdos arī.
Publicēts: 06.01.10 22:12
 citēt
Vanderfons:
Nu re var redzēt ar ko daž labs nodarbojas vis ticamāk valsts darbÄ

Es jau, šķiet, teicu - Tev katrā publicējumā ir pa nepierādītam vispārinājumam vai secinājumam no sērijas MAN TĀ LIEKAS.
Man liekas/šķiet, ka Tu esi dumjš provokators. Nepaies ilgs laiks, kad sapīsies meistarībā - un lamuvārdos arī.

Ui Vaderfons varētu šos savus vārdus pats kārtīgi izlasīt... varbūt beidzot ireaudzītu tajos savu spoguļattēlu... ;)
Publicēts: 06.01.10 22:15 labots
 citēt
Paldies, mīļais, nepūlies. Man vienalga - kā Schnirkam Luxferres dotumi. Lamu vārdus nepazīstu, neesmu slešakovietis.
Publicēts: 06.01.10 22:28 labots
 citēt
mmmmm:Bet kamdēļ te nedzēš tos kas " 3 stāvīgi " lamājas?

Māri, nu bet ja pa lietu? :grimace: un necik 3 stāvīgi jau nav. :face-grin:
Zaulons:... man personīgi похуй , kur esmu minēts vai neesmu minēts.

nje važno ČTO pro menja govorjat, nje važno, ČTO pro menja pišut i nje važno, KAK menja izobražajetsja - važno cto pro menja GOVORJAT, cjto pro menja PIŠUT i čto menja IZOBRAŽAJETSJA, ©MM
Zaulons:... "JA TU NEESI FOTO.LV - TAD TU NEESI NE KUR UN VISPĀR TEVIS NAV".
bij tād VIP'u vai ĻIP'u "HUI IS HUI" grāmatas ārdurvju reklāma - Ja tevis nav šeit, tevis vispār nav. un mana vidēji agrās jaunības trauma ir, ka nepaguvu tumsas aizsegā pierakstīt "a kā tad, ja manis nav, es te "HUI" pierakstīju?". :grimace:
Publicēts: 06.01.10 23:04
 citēt
Zaulons:Nu re var redzēt ar ko daž labs nodarbojas vis ticamāk valsts darbā sēžot , protams var gadīties ka patērē darba devēja trafiku čatam satraucoties par foto.lv nākotni... Jo pēc 18.19 ne viena komenta vairs nav bijis, a mājās pat neta laikam nav...

Ja es pareizi saprotu, tad atvainoties tu netaisies. Ko arī varēja sagadīt.
Publicēts: 06.01.10 23:19
 citēt
Zini, Zaulon, palasot Tavus komentārus, liekas, ka Tev kāds ir drausmīgi pāri nodarījis. Visos veidos. Tik daudz absolūti destruktīvas negācijas es šeit sen nebiju redzējis.

Saņemies tak!
Publicēts: 06.01.10 23:32 labots
 citēt
Snow:... Zaulon, ... Tev kāds ir drausmīgi pāri nodarījis.
nē, tas esmu es, kam pāri nodarījuši. (viens (ka man pāri nodarīts!) gan neizlēdz 2. (ka Zaulonam pāri nodarīts!)). visos veidos ne. vairākos gan. bet kolaidara. :anger:
Zaulons:Aleluja!!!
patiesi, kad es jums saku. āmen! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7