forum.gif
www.foto.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] www.foto.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 11
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.01.10 00:03
 citēt
:face-grin::face-grin:
Publicēts: 07.01.10 00:06 labots
 citēt
Zaulons:Par ko ta man te būtu jaatvainojas?

Nu ja.
Man jau nevajag to atvainošanos. Runa ir par to, ka tu neesi spējīgs atzīt, ka varētu būt kļūdījies. Nu bet tas jau ir pasaules uzskats, dzīves pozīcija, izcelšanās un mentalitāte.

"fotto" par kuru ne viens tolkam ne ko nezin...

Bet kaut kur ar to Šņurku jau jūs esiet līdzīgi - es tādu cilvēku nezinu, tātad neviens nezin, tātad kretīns. Gatavais Zoščenko sižets.:-)
Publicēts: 07.01.10 00:21
 citēt
Zaulons:... otro pasaules karu uzvarēja ...

Ja? :-)
Publicēts: 07.01.10 00:33
 citēt
Nerunāsim par to, ka "uzvarētāji" ir pazuduši no globusa, bet uzvarētie plaukst un zeļ. Jautājums ir par ciparu. Dažādi avoti norāda dažādus ciparus, sākot no 7 un beidzot ar 27. 20 ļimoni ir no kuras grāmatiņas?
Publicēts: 07.01.10 00:42
 citēt
Oi sākām par Fotooo beidzām ar "Gāganu kariem un cīnās ar zaļo pūķi apskādētiem veterāniem" :) Secinājums VIENS , istenība tā publikai kura taka BŪTU jādabon tai FOTO.LV nav istas INTRESES vai teiksim STIMULA tur būt , taču visādi "Mazkritiski lūzeri" tur grib līst pa visām škirbām:):) TUR valda LV foto vislielākā PROBLĒMA "Spēles laukuma nepārzināšana" vai pareizāk sako TĀRĀK Laba pārzināšana , es jau teicu par sevi "I am ze best of ze best!" man neškiet piemērota un intresanta kompānija. Un vēl KOMERCIJA jeb "Amats" parasti nav vienā grozā ar "Art" tas vienkarši ir dažādi funkteri un kritēriji.
Publicēts: 07.01.10 01:28
 citēt
Vai tad taj [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] neviens negrib publicēties, ka jātaisa šitāda kampaņa fotoblogā? ņemot vērā ka fotoblogu jūs nolikāt...
Publicēts: 07.01.10 03:04 labots
 citēt
Luxferre : Grībētāju kā reiz netrīkst cik zinu TIKAI tie zin ir tādi kā es jau minēju "Jaunie talanti" kas sajutiši "Spējas @ modi" nu tur "Kāzu māksla , pjanku māksla , emo/lomo māksla" bet cik tā noprotu tad "Saimnieki" nav gluži sajūsmā par šo "Klientu" pārpilnību pasākumā kā jau visa "Massu modes" produkcija tā prasti ir pavirša un vienveidīga , tad nu šie pa brīžam meklē KO VĒL GRIBĒTU. Es saku NEJŪTU VAJADZĪBU un šobrīd neliekās ka tas ko tur gribētu redzēt NO MANIS ir tas ko es tur gribētu exsponet:):) Man tā ir ne tik tur , bet nu man ir tā KĀDREIZ varbūt jā , patreiz nav iekāriena:):)
Publicēts: 07.01.10 07:31
 citēt
Un tas ir viss, čaļi, ko Jūs esat izdarījuši, lai varētu pasludināt, ka augstāk minētais saitiņš ir Latvijas foto vizītkarte? :D:D:D:D "<meta name="keywords" content="foto, fotogrāfija, fotografija, photo, photography, photographie, Latvija, Latvijas, latviešu, Latvia, latvian" />"kīvordi no saitiņa - foto elvē....

Te tiešām nav tā, ka izķēzīta Kkapitāla naudiņa un nu darboņi mēģina, citējot visos čatiņos nosaukumu, panākt, lai valsts kontrole meklējot googlē spētu ieraudzīt šo lapiņu vismaz 6-7 lapā?:D:DD:
Publicēts: 07.01.10 10:24 labots
 citēt
Un tas ir viss, čaļi, ko Jūs esat izdarījuši, lai varētu pasludināt, ka augstāk minētais saitiņš ir Latvijas foto vizītkarte?

Nu kāpēc tikai tas vien, čali?

Piemēram, pateicoties Zaulonam, tēmā ir vairāk ierakstu nekā varēja cerēt. Tas ir ieguvums, jo nosaukums un tēma visu laiku ir reģistrēto un nereģistrēto Fotoblog apmeklētāju acu priekšā. Gan jau kāds ir uzrakstījis pieteikumu foto.lv un nosūtījis savu portfolio. Ja kaut kā tajā lapā pietrūkst, to var labot, pārtaisīt un koriģēt. Kas un kā to darīs, tas jau ir ārpus šīs tēmas mērķiem.

ak34 te kaut ko rakstīja no lapas izveidošanas, uzturētāja viedokļa. Viņš līdzjūtīgi ir izteicies arī par erfoto.lv likteni - maz apmeklējumu, kas tur vēl, nav svešvalodu izvēlnes utt. Tomēr es zinu erfoto četrus fotogrāfus, kuru darbus citur nemanu, cik nu sanāk skatīties, un tiem darbi ir labi, interesanti un radoši - tos es arī ieteiktu. Visiem nav tik daudz laika un resursu, lai savāktu un publicētu tādu būtībā bezjēdzīgu sarakstu kā Luxferre. Toties par tiem 3-4 es droši zinu - būs interesanti.
Publicēts: 07.01.10 10:28
 citēt
Zaulons, kaut zināmā mērā ciniķis, tomēr reāli strādājošs un zinošs speciālists un vismaz man viņa tekstus lasīt interesantāk, nekā dažu teorētiķu fantāzijas lidojuma produktus...:)
Publicēts: 07.01.10 10:32
 citēt
būtu labāk fotografējuši
Publicēts: 07.01.10 10:33 labots
 citēt
Frīdi, kurus? Ka foto.lv, Dailes teātris, mazas tautas kultūra utt. u.tjp. ir nieki?
Vai tos, kuros izteikti negatīvi noskaņotais personāžs (kā jau Blac rakstīja) rīkojas neētiski, vulgāri, protams arī neprofesionāli?

Frīdi, katram savs līmenis. Tu esi atzīmējies! Citi pārmet krustu.

Tēma, izskatās, būs viena no visu laiku populārākajām. Tomēr ir gaidīti arī citu autoru viedokļi. Var vienkārši pateikt: esmu pieteicies tur. Te nu top skaidri nodalāma nedarīšana, visa noliegšana un mērķtiecīga rīcība.

Kuram gan neglaimotu teikt, ka tas varbūt bija viņš, kura dēļ foto.lv resurss ieguva jaunu elpu un tajā sākās dzīvība?
Publicēts: 07.01.10 10:36
 citēt
aitinaa: būtu labāk fotografējuši

Neviena vārda par publicēšanu. Dīvaini no autora, kam šī darbības puse izskatās mazliet tuvāka. Tu taču piekritīsi, ka fotografēt un publicēt ir ļoti atšķirīgas lietas, vai ne?
Publicēts: 07.01.10 10:37
 citēt
Vanderfon, lai arī Tu zīmējies nepārtraukti, neko vairāk par daudz lasījušas klaču bābas līmeni neredzu...:)
Tu esi visur, bet Tevis nav nekur- pat foto lv...:)))
Publicēts: 07.01.10 10:38
 citēt
Kapēc Tu domā, ka zini visu kurš ko kur publicē?
Publicēts: 07.01.10 10:45 labots
 citēt
Agrāk atlase bija vienkaršāka jo 90% knipsētāju no tagadējiem, fotoaparātam neķērās nemaz klāt jo viņus atbaidija slapjais process.

Šis spriedums ir apšaubāms, jo Tu izgāzies pie pirmā paša izvēlētā linka - pie Lablaika. Fotokvartāls, 2008. gada aprīļa laidiens.

neko vairāk par daudz lasījušas klaču bābas līmeni neredzu

Tas ir forši, ka Tu par mani domā, es par Tevi vai Taviem foto darbiem neko līdzvērtīgu nevaru pateikt. Pilnīgi vienaldzīgi, kas laikam ir tas sliktākais, kas vien var būt.

Tomēr, kāds tam ir sakars ar tēmu?

šajā gadijumā tas vairāk pēc sasteigtas pēdu slēpšanas izskatās

Cik esmu redzējis, foto.lv sevi diskrēti piesaka tajā vidē, kuros uz to atsauksies adekvāti autori. Pirms šīs diskusijas te nekas par to nav manīts. Atkal tikai paviršs spriedelējums - pierādīt sev to, ko grib pierādīt. Un arī garlaicīgi paliek. Cilvēk, izdomā taču ko labāku. Tā lapa nepiesaka lētu izklaidi, tai, šķiet, ir pavisam citi mērķi.

Tu drīksti rakstīt vēl. Gaisma mēdz būt dažāda - šeit tā ir pavērsta uz foto.lv, bet kā ēna diemžēl slīdi vien Tu.
Publicēts: 07.01.10 10:57
 citēt
Vanderfons:
Tomēr, kāds tam ir sakars ar tēmu?

Tieši tāds pats, kā vairumam tava infas lēruma ar domu "kas būtu, ja būtu" !..:)
Atbilde jau izskanēja-"... ja tevis nav pat foto.lv, tevis nav nekur...:)))
Kaut gan vienā FB topā tu esi noteikti- forumā "iepumpēto" rakstu zīmju skaita ziņā...:)
Publicēts: 07.01.10 11:05 labots
 citēt
Tieši tāds pats, kā vairumam tava infas lēruma

Tikai Tavs viedoklis pret manējo. Es varbūt domāju, ka uz dažu citu rakstītāju fona es esmu Glābējs un Dzīvības iedvesējs.
Vai pēkšņi Tavam viedoklim ir kāds īpašs svars? Ja tas ir iecementēts (zināmā mērā tas būs precīzs novērojums, jo tieši par Tevi ir lasīts, ka Tu runājot kā stagnāts), tad noteikti. Vai arī Tu tagad man pārmet, ka es nefotografēju tā kā Tu un tāpēc esmu sliktāks?

Steigas nav. Frīdi, izpildi mājasdarbu un padalies ar saviem apsvērumiem, kāpēc Tu gribētu publicēt savu portfolio foto.lv, vai kādēļ domā, ka nespētu.

ņemam kaut vai šo linku

Varam taču vienu reizi paņemt linku uz kāda LV foto autora resursiem, ko Zaulons uzskata par fotogrāfijas cienīgu. Tikai vienu, iesākumam. Nolieguma jau pietiek diviem raidījumiem un trim kabinetiem.
Publicēts: 07.01.10 11:17 labots
 citēt
Paldies, Zaulon, bet katrs pats par sevi. Uz Tava rēķina šajā tēmā jau ir apt. 2 lapas. Nekā pozitīva. Pūliņi būs lieki, bet kā dzinējspēks tēmas popularitātei un savu īpašo uzskatu izgaismotājs Tu labi noderi. Ikviens var būt kaut kā noderīgs, ikvienu var kaut kā izmantot.

Tāpēc raksti vēl, un tēma foto.lv būs priekšgalā visu laiku.

Tikmēr arī citi var droši kaut ko ierakstīt par tēmu foto.lv.
Publicēts: 07.01.10 11:17
 citēt
Vanderfon, attiecībā par foto.lv man ir ļoti vienkārša atbilde- es pietiekami labi zinu, ka neesmu mākslinieks, bet amatnieks, tādēļ man tur nav ko darīt.
Par viedokļiem- es takš neapgalvoju, ka mans būtu tas pareizais, bet citam nepareizais. Es tikai uzskatu, ka Tev, kā autoram, kas cenšas radīt inteliģenta un domājoša cilvēka iespaidu, vajadzētu vairāk piedomāt pie kodolīgāka un konkrētāka savu domu izteiksmes veida!
Kāpēc gan pārējiem būtu jāvētī tie Tavi runas "pelavu maisi", lai atlasītu dažus vērtīgos zelta domu graudus?..>:)
Publicēts: 07.01.10 11:22
 citēt
Frīdi, ja Tu pamanīsi, par maisiem sūdzas tikai tie, kas jūtas pastumti malā. Pārējiem tas netraucē. Pierādi pretējo, ja tik ļoti to uzsver. Tas nu tā. Neesmu saņēmis nevienu privātu vēstuli par šo tēmu. Publiskie teksti par (daudz)rakstīšanas tēmu ir teātris un blefs.

Es tomēr nesaprotu, kā amatnieks sevi var ierobežot. Visas iemaņas tam ir, ir nosacījumi, lai no daudzu gadu laikā bildētā portfolio pat nejauši salasītos. Gadā tik vienu kadru - un būs!

Tev ir ilga pieredze. Cik portfolio tur nesanāktu!
Publicēts: 07.01.10 11:24
 citēt
šamā diskusija ir ļoti labs personības dalīšanās izpētes lauciņš virtuālajā vidē

Un tā būtu kāda profesionāla joma?
Kurā akadēmiskā jomā terminoloģija satur lamu vārdus?
Publicēts: 07.01.10 11:31 labots
 citēt
Vanderfons:Frīdi, ja Tu pamanīsi, par maisiem sūdzas tikai tie, kas jūtas pastumti malā. Pārējiem tas netraucē. Pierādi pretējo, ja tik ļoti to uzsver. Tas nu tā. Neesmu saņēmis nevienu privātu vēstuli par šo tēmu. Publiskie teksti par (daudz)rakstīšanas tēmu ir teātris un blefs.

Es tomēr nesaprotu, kā amatnieks sevi var ierobežot. Visas iemaņas tam ir, ir nosacījumi, lai no daudzu gadu laikā bildētā portfolio pat nejauši salasītos. Gadā tik vienu kadru - un būs!

Tev ir ilga pieredze. Cik portfolio tur nesanāktu!

Nu re- atkal pāris kB tukšas infas Fotoblogā iepludināts..:) Kas man būtu jāpierāda- tavas virtuālās caurejas plūdus neredz tikai aklais. Paldies Dievam, Vanderblogs šeit vēl nesanāk, bet Vanderforums noteikti...:))) Un kas tad man būtu jāraksta privāti- jātzīstas ļubestībā, jebšu jāsola pa muti?...:)))
Es takš tev atbildēju, ka nejūtu ne mākslinieka aicinājumu, ne alkas pēc tā slavas un pašlaik man pilnīgi pietiek ar ar dažu ikgada ceļojumu bilžu parādīšanu amatieru fotolapiņās, lai vismaz piespiestu sevi atlasīt un apstrādāt interesantākās bildes no sabildētiem gB..:)
Varbūt vēl butu interesanti parādīt mazdēla portretus, bet grūti atlasīt- tie man liekas pārāk personīgi.
Publicēts: 07.01.10 12:03 labots
 citēt
Nezinu Tavā vietā, Frīdi, teikt, kas Tev būtu jādara. Ir redzams, ka manā vietā Tu arī to nespēj pateikt vai iegalvot. Arī iespējas Tu negribi izmantot.

Te būs vienkārši - ja nepalīdzi, vismaz nekaitē.

Salīdzinājumam, ja cilvēks ar tehniku ir tik ilgi uz Tu, tad sūtīt kādu latvieti, kas prasa padomu, uz krievu resursu lapu, ir diezgan apšaubāms iemesls, lai savu - Tavu uzturēšanos forumā uzskatītu par īpaši lietderīgu. Par objektīvu īpašībām uzrakstīs arī bez Tevis, toties Tu par foto.lv laikam neuzrakstītu nekad.

Milzīga atšķirība, priekš manis.
Publicēts: 07.01.10 12:08 labots
 citēt
Vanderfon, par foto.lv lai raksta daudz pieredzējušāks foto lietās "fotto", kuram tur ir gan labu bilžu galerija, gan zināma autoritāte.
Tu vari tikai mēģināt filozofēt par šo tēmu...:)

P.S. Tev teksta beigās patīk uzdot jautājumus. Man arī:
Ar ko izglītotam un kulturālam cilvēkam praktiska info krievu valodā atšķiras no tādas pašas angļu valodā?
P.P.S. Vai izglītots un kulturāls cilvēks dala oponentus pēc tautības, vecuma, nodarbošanās, dzīves vietas?
Publicēts: 07.01.10 12:12 labots
 citēt
Nevaru sniegt atbildi uz šādiem jautājumiem, jo ir apšaubāma tā platforma, no kuras visi Tavi privātie pieņēmumi startē - ka man neesot fotogrāfiju. Tas taču ir acīmredzamākais no visa, tāpēc knibināšanās ap šo niansi (visi pa daļai kādu drusku ir redzējuši, Frīdis nav neko redzējis) padara visu pārējo sarunu un tās novirzienus maz ticamu vai mazvērtīgu.

Mani neinteresē dzīves vietas, mani interesē, kāpēc Fotoblog lietotājs ar bildēm, kam reitings sapogots līdz 6.45 un kas publicējas arī citur LV telpā, nav atradis elementāru lietu - foto. Foto.lv. Šo nosaukumu interneta pārlūka lodziņā var ierakstīt automātiski, nedomājot.

Fotto var uzrakstīt no sevis un par sevi, tomēr neviens cilvēks nav pilnība, ne visi aspekti ir redzami no viena redzespunkta. Un fotogrāfija ir komunikācija. Turklāt, ja tas bija domāts labsirdīgi, tad sanāca gaužām diskriminējoši. Kā lai nepiemin padomju miliciju?
Publicēts: 07.01.10 12:19
 citēt
Zaulons::face-grin:Frīdi- kā Tu nesaproti tā ir Tava vienīgā un var būt pēdējā iespēja nokļūt lavenību saraxtā, a Tu te spirājies :DDDD Vanderfons tak tādu iespēju Tev dāvina :face-grin:

Es kautrīgi stāvu rindā aiz Vanderfona. Viņam ir daudz vairāk kas sakāms fotomākslā. Tikai nevar saprast- ar mēli vai fotoaparātu.
Bet laikam švaki būs- labas filmiņas beigušās, bet ar digitālo īstenie mākslinieki nebildē...:)))
Publicēts: 07.01.10 12:21
 citēt
Vārda "mormonis" etimoloģiskais skaidrojums nosliecas uz nozīmi "vairāk labā". Padomā par to. Ja Tu vispār mēdz domāt pozitīvās kategorijās.

Kas ir "uztaisat šajā resursā"? Fotoblogā visi jau pašrocīgi publicē savus darbiņus.
Publicēts: 07.01.10 12:31
 citēt
Viņam ir daudz vairāk kas sakāms fotomākslā.

Paldies par labajiem vārdiem.

"Ziniet, mēs te ar plācenīšiem niekojamies ..." (c) Karlsons lido atkal

Tēmas nosaukums: foto.lv
Jautājums bilžu galeriju īpašniekiem. Ja tev albumā ir 100 kadri, ar vidējo novērtējumu virs 6,4, kā nākas, ka tev nav portfolio ar desmit kadriem, ar kuriem pieteikties lapā, kuru atbalsta cilvēki, pie kuriem daudzi iet pēc padoma.
Publicēts: 07.01.10 12:35
 citēt
Vanderfons:

Kas ir "uztaisat šajā resursā"? Fotoblogā visi jau pašrocīgi publicē savus darbiņus.

Kļūdies! visi skatamies uz kārtējo nozagtu!!! Vanderfons nikbildi..... bet cik skaisti tas dirš par morāli un kultūru... netici vardiem - tici rīcībām, lai saredzētu patiesību :face-wink:
Publicēts: 07.01.10 12:39 labots
 citēt
Ja tic visam Alloxas profilbildē redzamajam, dzīve nav skaista.

Laikam aizskāra piezīme par ēterisko atzīmi 6.45 un nespēju atrast 10 kadrus portfolio vajadzībām. Atvainojos, tiešām ar to negribēju norādīt uz dažiem lietotājiem grūti izpildāmiem vai nesaprotamiem kritērijiem.
Publicēts: 07.01.10 14:12
 citēt
"Autors drīkst iesūtīt jaunu darbu kolekciju galerijā 2 reizes gadā." (no foto.lv noteikumiem)

Tas ir tikpat kā pašrocīgi publicēt. Jebkurš kritiski domājošais piekritīs.
Publicēts: 07.01.10 14:17
 citēt
man shajos labirintos jau pat ir gruuti saprast, kursh ir par, kuram pie kaajas un kursh ir pret... :what:
Publicēts: 07.01.10 14:19
 citēt
Cien. marinka, tas, kas še sarakstīts, nenozīmē, ka [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] lapa kaut kur ir pazudusi. Ieraksti lodziņā nosaukumu, izlasi noteikumus, piesakies. Paskaties uz uzvārdiem, kas tur figurē!
Publicēts: 07.01.10 14:22
 citēt
Nu tur jau laikam dikti jaafiguree kaa Latvijas fotograafam, visur taa smalki jaapiedalaas un regulaari jaatiekas, kas mani padara par pasliktu kandidaatu.
Publicēts: 07.01.10 14:38 labots
 citēt
visur taa smalki jaapiedalaas un regulaari jaatiekas

Tikšanās ar dāmu bez smalkas pieejas, tas neder. ;)

Katrā ziņā var jau apjautāties, ja nu šie nekož un pirtī kailai sēdēt, pierakstam kompānijā, arī nepieprasa. Fotoblogā var tā gadīties, ka bez spirts-pirts-flirts kolektīvā neiederies. Tur, izskatās, ir citas prioritātes.

Pasaule nepieder kautrīgajiem.
Publicēts: 07.01.10 14:47
 citēt
sevi ielikt profilā

Profilā sevi var parādīt, bet ielikt ... pārcilvēciski. Kaut kāds kosmiskais IT līmenis, vai arī lietotājs paviršs valodas izteiksmē.
Starp citu, tāda lietotāja vārda te nav. Foto.lv arī tādu neatradu.
Publicēts: 07.01.10 15:07 labots
 citēt
Schnirck (ja tā ir pareizi), un Tavs mājasdarbs kur? Reizi 300 Zaulona akadēmiskajos postos jau varēji ko bilst par tēmu.
Publicēts: 07.01.10 15:23
 citēt
Tēma nesākas ar Schnircks jautājumu.
Esi precīzs un izpildi mājasdarbu!
Publicēts: 07.01.10 15:34
 citēt
Vanderfons:Nepārmaļot jau zināmo, neatkārtojot lietotāja "fotto" publicēto piedāvājumu/norādi ...

vai var teikt, ka [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] nepārstāvētie autori,fotogrāfijas neizmanto visas publicitātes iespējas, neatbilst stingriem satura-kvalitātes kritērijiem?
Varbūt jums nemaz nav labu darbu, lai kvalificētos augstākam līmenim, un te sabalsotais ir māņi, šķietamība?

Ko teiksit? Argumenti par/pret?

Vanderfon, varbūt sāksi ar skabargu savā acī, nevis baļķa meklējumiem svešās?
Jau 8 lapās "prasi visiem mājasdarbu", bet pats reāli un konkrēti uz saviem paša jautājumiem neesi atbildējis.
Jebšu uzskati sevi par tādu "guru", kuram "skolnieķeļu" priekšā nav jāatskaitās...:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...