forum.gif
www.foto.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] www.foto.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 11
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.01.10 15:44 labots
 citēt
Tā jau domāju

Nav novērots šāds process pie Tevis, diemžēl. Re, arī te uz vienkāršu jautājumu Tu piedāvā nosacījumu spēlīti, kuru es nespēlēšu.

Pieņem un atbildi, Schnirck, vai dodies mājās pie sievas un netraucē iepazīstināt cilvēkus ar alternatīvu vizītkarti viņu darbiem. Fotoblog šo uzdevumu nevar izpildīt, jo te kadru ir pārāk daudz un bez atlases, bez prezentācijas aspekta.

pats reāli un konkrēti uz saviem paša jautājumiem neesi atbildējis

Uz kuriem? Uz "varbūt jums nemaz nav..."? Neko nezinu par citu lietotāju bilžu esamību vai neesamību. Tā ir tikai un vienīgi viņu kompetence. Viņi paši savus darbus publicē, ne es, ne Frīdis.

Ja gribi man pajautāt kaut ko, neaizmirsti, ka Tu mani necienot. Gadījumā Tu tagad nepazemo sevi, kaut ko jautājot cilvēkam bez bildēm? :)

Vārdi, kas minēti foto.lv autoru vidū, pārliecina. Foto.lv ir vieta, kur būt katram LV autoram. Ja ne, ko tad tu, lietotāj, atsaucies uz Bindi un ej kursos pie Lielbrieža?

Katrā ziņā prieks, ka tēma sekmīgi veic reklāmas darbu.
Publicēts: 07.01.10 15:56
 citēt
"Mājas pie sievas" ir metafora par rutīnu.

Šī diskusija ir par foto.lv doto iespēju publicēt savus darbus kā vizītkarti.
Publicēts: 07.01.10 16:11 labots
 citēt
Schnircks:Nedz es saku kur Tev iet, nedz iešu ...

Schnircks:Tev arī vajadzētu metaforiski kaut kur iet

Redzams, ka sāc jau pīties meistarībā... Kaut ko gribēji pateikt?
Izskaties neveikli ...
Publicēts: 07.01.10 16:24
 citēt
Gribēju savākt argumentus, kādēļ sevi cienošam fotogrāfam nevajag publicēties iekš foto.lv, bet sapratu, ka saraksts būs garāks nekā Luxferres piestādītais.
Te būs tikai daži teksti no pirmajām 1.5 lapām, kad vēl negāja vaļā Zaulona minējumi un sazvērestības teorijas :-)

Ha ir jau alternatīvas
Īsti nesapratu šo daudzo vārdu savārstījuma jēgu
aktīviem gūglētājiem vēl viens acu apsārtuma veicinātājs...
es nejūtu iekšēju vajadzību būt tur un vispār
forums gan tam saitam tāds stilīgs.
Nu jau pus gadu juutos nepietiekams
fotogrāfija tieši kāda tā ir parādīta foto.lv ir lielāko ties nožēlojams
Foto.lv - tā ir lapa kur kuru katru neņems publicēties un ir prasības uz saturisku fotogrāfiju.
diez vai es pats tur gribētu publicēties ja ari piedāvātu (jo) vajag vismaz fotodrazu, ko neprotu nobildēt,
foto.lv ir tāds pats mini interešu pulciņš kā fotoblog.lv
arzemniekam radīsies priekštats, ka te ir viena liela graustu zeme un daudz analfabētu fotogrāfu
Publicēts: 07.01.10 17:56
 citēt
Zaulons:Vsjo, es šajā diskusija vairs nepiedalos

Patiess prieks dzirdēt.
Publicēts: 07.01.10 18:40 labots
 citēt
foto.lv noteikumu punkts: Fakts, ka autora darbi nav publicēti galerijā neierobežo viņa tiesības iekļaut informācijas sadaļā saiti uz citu interneta resursu, kur aplūkojamais fotogrāfiju daudzums un kvalitāte ir atkarīga vienīgi no paša autora atlases kritērijiem.

Šis punkts padara lokālo nevarēšanu pavisam dramatisku un patiesībā neitralizē pilnīgi visus pretargumentus.
Autors ieliek ne vairāk kā 12 kadrus, plus vēl saiti uz savām reportāžām, bildēm - visu, kas fotografēts. Divreiz gadā var papildināt materiālu. Fantastika.

Arguments par lapas mazo apmeklētību (lapa neatrodas Pokemonijā) skan apmēram tā, ka cilvēks nonāk neapgūtās zelta raktuvēs, bet redzot, ka neviens tur priekšā nerosās, saka: te nekā nav! Varbūt faktiskais iemesls atturībai ir tāds, ka, pārņemti ar savu virtuālo statusu un atzīmēm te, meistari ir spiesti secināt, ka tiem nav publikāciju un izstāžu.
Publicēts: 07.01.10 18:51 labots
 citēt
DURIKI!!!! VISMAS ATSLĒGVĀRDUS VAIRĀK SARAKSTIET!!!!!!

:D:D:D:D:D

Atver savu lapiņu ar kādu nebūt texta redaktoru, kaut vai notepad, pieraksti klāt kīvordus, ja māki protams, ja tā lapas izstrāde ir maksājusi simtus latu un nu nav kas piespicē, es to varu izdarīt čista lai cilvēkiem labāk...es pat varu vienu bildi iesūtīt, ko Jums nopublicēt, vai man žēl...:D

Manu m;aksliniecisko meklējumu rezultāts sublimējās universālā formas un krāsas apvienojuma iluzorā attēlojumā- es uzbildēju Kārļa trijstūri, inspirējos no maļēviča kvadrāta, tik man tas ir rozā un trijstūris, pamatojumu/izklāstu varu uzrakstīt ~3-4 tūkstoši rakstu zīmju apjomā, bet Jūs jau sapratīsiet...:D Dies, es nevarētu pretendēt uz Kkapitāla naudiņām kādām?
Publicēts: 07.01.10 18:59
 citēt
Zaulons-VdF 11:0 spēle norita, parsvarā, infantilista vārtu tuvumā... kapteinis vairāk domāja par - vai labi izskatās no tribunu puses, nevis par saturīgu spēli. :haha: :face-wink:
Publicēts: 07.01.10 19:05 labots
 citēt
izklāstu varu uzrakstīt ~3-4 tūkstoši rakstu zīmju apjomā

Tavs komentārs šeit sākas ar kliegšanu (varonis īslaicīgi pazaudē galvaskausu) un pāriet gramatiskā drāmā, tādēļ ir maz ticams, ka Tu šos "draudus" spētu izpildīt. :D

Līdzcietība, sponsorēšana un humānisms gan Tev nav svešas lietas: "es pat varu vienu bildi iesūtīt, ko Jums nopublicēt, vai man žēl." Tas gan priecē!
Publicēts: 07.01.10 19:59 labots
 citēt
Karlis70:Un tas ir viss, čaļi, ko Jūs esat izdarījuši, lai varētu pasludināt, ka augstāk minētais saitiņš ir Latvijas foto vizītkarte?

čaļi no www dot foto dot lv - pareizi domāju? kā lai tā populāri - Latvija ir valsts. es neesmu pētījis detaļās. bet, pat ja kāds ir sertificēts, ratificēts un/vai inaugurēts izšķirt, kas Latvijā fotogrāfija un kas muiņa, tas var izrādīties itin kā juridiski korekts, tomēr fufelis, ja tas kāds ir mēksļiņieciskā padome, kurā vieni vienīgi jampampiņi un jehūži.
Karlis70:Pasaule nepieder kautrīgajiem.

mēs, gēniji, arī diezgan kautrīgi.
Vanderfons:Vārdi, kas minēti foto.lv autoru vidū ...

Vārdi, kURI minēti foto.lv autoru vidū ... :grimace: kā ar tiem vārdiem, kuri malās minēti?
Vanderfons:Foto.lv ir vieta, kur būt katram LV autoram. Katrā ziņā prieks, ka tēma sekmīgi veic reklāmas darbu.
piedāvāju tekstu redakcijā "Foto.lv ir vieta, kur būt katram SAKARĪGAM LV autoram.". pieņemts pirmajā lasījumā? :face-grin:
reklāma, ne reklāma - es biju jau padzirdējis. skatīs.:what:
Publicēts: 08.01.10 09:38 labots
 citēt
Harald, paldies. (P.S. Emotikonus galvenokārt lieto cilvēki, kas baidās tikt pārprasti.)

Tagad par sevi, pēc radioklausītāju vēlēšanās.

Vai es varētu atrast 12 vai mazāk kadru portfolio? Varētu. Jebkurš to var.
Veidojot un pārtaisot savu foto lapu, konstatēju, ka grūtākais ir atsacīšanās no kaut kā. Pie tam vienu laiku sanāca darboties divās frontēs - uzņemt kadrus gan ar digitālo, gan uz filmiņas. Iemesls - nebija jēdzīga teleobjektīva filmiņu aparātam. Dublēšanās nebija, tomēr... Sajaukt kopā portretus, reportāžas kadrus un eksperimentus, abstrakcijas negribētu - tad to rasolu vai nu nepieņemtu tur, vai es pats nebūtu apmierināts. Skatītāja vajadzības nešķiet absolūti prioritāras, tam noder cirks un citas specializētas iestādes. Diez vai vizuālās mākslas jomās pēkšņi parādīsies gaume, ja citās jomās to nemana. Ja paklausās, ko cilvēki apkārt uzskata par mūziku vai sauc par vīnu ...

Sliktāk ir ar komunikācijas (plenēru, izstāžu u. tml.) daļu. Tur nekas nav darīts, jo virtuāli lielākoties ir nācies sastapt vairāk digitālās fototehnikas īpašniekus, mazāk fotogrāfus. Daudz kas no šādas komunikācijas ir vairāk atbaidījis nekā piesaistījis tam publiskajam aspektam. Tie fotogrāfi nav slikti cilvēki (ja būtu, skatītu rūtainu sauli), un arī tehnika tiem pārdota labu labā. Bet tas, ko viņi "liek uz šķīvja" priekš citiem, attiecas arī uz mani un ne vienmēr izraisa apetīti.

Protams, ja nepublicējas, tas nenozīmē, ka aizkadrā nefotografē. No kartes pārkopēt kādā portālā ... tas ir izslimots. Foto.lv publicēt savu portfolio būtu smalki. Tur ir vārdi. Tas, ka man ir tie 12 kadri, tomēr nenozimē, ka es gribētu sevi saukt par fotogrāfu.

Paldies par uzmanību.
Publicēts: 08.01.10 09:53
 citēt
Patīkami, ka Vanderfons dažreiz spēj tīri sakarīgi par sevi pastāstīt!
Publicēts: 08.01.10 12:15
 citēt
Kaut kādu informācijas saitu par fotogrāfiju taisa jebkurā valstī, kurā ir ievilkta interneta drāte un atrodami vismaz divi fotoaparāti.

Pietiek pie meklēšanas uztrakstīt "nnnnn photography" (kur nnnn vietā ir valsts nosaukums) un dabūsi veselu buntīti linku ar fotogrāfu sarakstu.
Ir tāda intreresanta vieta photolinks.com Drusku pameklējot, tur iespējams arī Latviju atrast.
www.photolinks.com...
Aizraujoša pārstāvniecība :-)

Ir vēl viens interesants, bet, šķiet, miris projekts www.dreamdivision.com...
Publicēts: 08.01.10 13:17
 citēt
Schnircks:Atmetam personiskās patikas/nepatikas un fotodueļējamies.

Priekš kam???
Publicēts: 08.01.10 13:22
 citēt
Schnircks:
fotto:
Priekš kam???

Aha, tomēr patīk personīgi/personai uzbraukt? QED

Parādi, lūdzu, kur ir personālais uzbrauciens? Nocitē to gabaliņu!
Publicēts: 08.01.10 13:38
 citēt
PILNĪGS BEZCERS , es šito vēroju jau +20 gadus , nekas nemainijās nemainās un nemainisies :):) Es ka labāk paskanēšu dipus uz otra kompja , ja i kas jaunss spamojiet.
Publicēts: 08.01.10 13:45
 citēt
Bet noteikumi? Kas būs žūrijā? Pūļa vērtējums nav par pilnu ņemams.
Publicēts: 08.01.10 14:09
 citēt
Schnircks, Tu ko, ņirgājies- dižais Guru Fotto un kautkāds Fotobloga pūlis?
Jāaicina par tiesnešiem vismaz foto.lv redkolēģija...:))
Publicēts: 08.01.10 14:37
 citēt
Tiešām pilnīgs bezcers. 9 lapas par neko
Publicēts: 08.01.10 14:39
 citēt
aitinaa:Tiešām pilnīgs bezcers. 9 lapas par neko

Kā par neko? Katram jāsaprot, ka fotogrāfijā ir aristokrāti un ir plebeji!
Publicēts: 08.01.10 14:41 labots
 citēt
Friidis- tas pirms 9 lapām nebija skaidrs?

www.fotoblog.lv...

Jāsecina, ka tie plebeji dikti naudas kāri:):)

"Luksemburga, 8.janv- Sezonāli izlīdzinātais bezdarba līmenis Latvijā pagājušā gada novembrī sasniedzis 22,3% un jau trešo mēnesi ir augstākais Eiropas Savienībā (ES), liecina piektdien publiskotie ES statistikas biroja "Eurostat" dati."

Man prieks, ka fotogrāfus bezdarbs nav skāris:face-devil-grin:
Publicēts: 08.01.10 14:45
 citēt
Un vienalaga, es nesaprotu kāpēc tāds duelis vajadzīgs - kam un ko tu gribi pierādīt? Un kāpēc tu domā, ka to pašu ko tev, vajag pierādīt arī citiem. Man, piemēram, nevajag pierādīt neko. Ne tev, ne Frīdim, ne Vanderfonam. Jā, ir daži cilvēki, kuriem es rādu savas bildes un viņu viedoklis man ir pietiekoši svarīgs, bet tu, točno neesi to skaitā, tu vari aiziet un apskatīt tās bildes, kuras savulaik tika izkarinātas internetā un tā tur arī stāv.

Tādēl būtu interesanti uzzināt kāpēc tev tāds duelis ir nepieciešams? Un hipotēzi par to, kāpēc tas būtu vajadzīgs man vai kādam citam?

Ja tev izdosies pārliecināt mani, ka tāds duelis ir nepieciešams, tad noteikumi ir jau gatavi. :-)
Publicēts: 08.01.10 14:49 labots
 citēt
Tiešām pilnīgs bezcers. 9 lapas par neko.

Viena cilvēka viedoklis, bez tam Tu tiešām nepasaki pilnīgi neko.

Paņemsim to redzamāko daļu. Foto.lv tāds un šitāds, bet tur atrodamie pasniedzēji ir visiem zināmi, daži pat šobrīd pie tiem kursos iet. Ir tā, vai nav? Vārdi ir zināmi, kā minimums, LV foto aprindās? Ir!

Lunis savus ierakstus šajā tēmā tērēja, lai pateiktu, ka tur - foto.lv - nekā meklējama nav. Es tērēju, lai pateiktu, ka tur ir tādi un tādi autori, ka portāls ir atvērts interesentiem, ka varētu. Kāpēc ne? Informatīvi.
Pat Frīdis atbildēja. Zaulons nepatīkami aizskāra ar nacionāla rakstura piezīmi, bet atbildēja.

Ko atbild Aitinaa un Schnircks? Es tiešām gribētu saprast.
Publicēts: 08.01.10 14:52
 citēt
V-
Man nekas te nevienam nav jāatbild. Un man neviens te neko nav jautājis
Publicēts: 08.01.10 14:52
 citēt
Nu bet īsos vārdos - kāda jēga no foto.lv, ar ko tas saitiņš svarīgāks par šo?
Publicēts: 08.01.10 14:55
 citēt
Man nekas te nevienam nav jāatbild. Un man neviens te neko nav jautājis.

Labi, bet kā konstatēji, nelasot, ka tajās it kā nekā neesot? Ja tomēr lasīji, tad pirmais posts satur jautājumus.

Jāatbild nav. Bet, ja nepalīdz, tad var arī netraucēt. Tas būtu pieklājīgi, arī dāmai.
Publicēts: 08.01.10 14:58
 citēt
V- Bet, ja nepalīdz, tad var arī netraucēt.

kas tas???
Publicēts: 08.01.10 15:00
 citēt
kāda jēga no foto.lv, ar ko tas saitiņš svarīgāks par šo?

Tonnu svēršanu uzreiz izņemam ārā. Te nesalīdzināsim neko, jo katram pilnvērtīgam autoram ir savs rokraksts. Viens atrod izteiksmi pilsētas fragmentos, vides formās, cits - portretos. Neko tur nevar salīdzināt tieši.
Citus motivēt spēcīgāk par foto.lv vai Fotokvartālā pausto būs pagrūti. Ir no sākuma jāizlasa tas, pēc tam var taujāt tālāk.
Publicēts: 08.01.10 15:08
 citēt
Vafon, es neprasīju par ko kur ko kā kas atrod, tas apmēram ir skaidrs, es jautāju kāpēc pēkšņi jāreklamē viens privāts saitiņš? Ar ko tas ir tik labs?
Publicēts: 08.01.10 15:15 labots
 citēt
Schnircks:kur gan citur tā kvalitāte un prestižs Latvijas fotogrāfijā radīsies, ja ne profesionālās diskusijās, tai skaitā konstruktīvā kritikā?

Lai nebūtu jāizgudro savs nacionālais velosipēds, es piedāvāju tādus noteikumus: FIAP martā rīko tieši desmit salonus - nopietnus un mazāk nopietnus, visiem tiem ir noteikumi un žūrija. Pirmajam no tiem darbu iesniegšana 6.03, pēdējam 31.03. Un beigās saskaitīsim cik (dažādi) darbi vispār ir pieņemti, cik medaļas, cik vinjetes, cik PSA (if any) punktu. (marts izvēlēts tādēļ, ka atlasīt, sagatavot, izdrukāt, sūtīt, samaksāt, saņemt tajā galā, apstiprināt etc prasa laiku.)

2010/016 Portrait 2010
SI-1001 Ljubljana / Slovenie

2010/057 10 Salon International d'Art Photographique de Wervicq-Sud
F-59320 Haubourdin / France

2010/029 8° Concorso Fotografico "Giuliano Carrara"
I-51100 Pistoia / Italie

2010/032 9ème Salon International de la Photographie
F-72360 Mayet / France

2010/056 Festival International d'Art Photographique CATALAN
F-66000 Perpignan / France

2010/060 7th Adana Rotary Club International Photographic Exhibition
TR-01120 Adana / Turquie

2010/020 64th Bristol Salon of Photography
GB-BS7 OTT Bristol / Grande Bretagne

2010/041 Emirates Photography Competition
2380 Abu Dhabi / UAE

2010/026 "Aqüeducte 2010" - 11th Biennal Internacional de Fotografia
E-08290 Cerdanyola del Vallés / Espagne

2010/033 43rd E.A. International Salon of Photography
Central Hong Kong S.A.R. / Hong Kong

P.S. Pēdējais notifikācijas datums ir turkiem 24.04. Un tad varētu pievilkt rezultātus
P.P.S. Laipni lūgti piedalīties arī citi.
Publicēts: 08.01.10 15:18 labots
 citēt
Varbūt labāk palasīt NEXT vai Latfoto.lv?

Noteikti, ja vien tas sniegs atbildi uz Karlis70 pretjautājumu. Fotokvartālā IR intervija par šo tēmu: foto.lv.
Publicēts: 08.01.10 15:28
 citēt
gatavs aizsūtīt TIKAI aiz trejdeviņām jūrām, trejdeviņiem kalniem

Slovēnija foto sakarā nebūt nav tālu, ja zināms, ka arvien vairāk cilvēku no Latvijas jau pērk pārtiku Polijas pārtikas preču bāzēs.
Publicēts: 08.01.10 15:39
 citēt
Karlis70:Vafon, es neprasīju par ko kur ko kā kas atrod, tas apmēram ir skaidrs, es jautāju kāpēc pēkšņi jāreklamē viens privāts saitiņš? Ar ko tas ir tik labs?

es ar gribētu dzirdēt atbildi uz šo... :face-wink:
Publicēts: 08.01.10 15:39 labots
 citēt
Schnircks:Ho, hoo, izskatās, ka Fotto tiešām pa lielam uz varžacīm sakāpts:)))
bet no vietējiem cilvēkiem tik un tā bail.... gatavs aizsūtīt TIKAI aiz trejdeviņām jūrām, trejdeviņiem kalniem.

Nu ja tu atsakies no paša piedāvātā dueļa, tad man ko? Raudāt? Es savas bildes uz dažiem no tiem saloniem sūtīšu tik un tā, turklāt ir vēl vietas, kur jāsūta.

P.S. Ja tev ir fīstīklis no ārzemniekiem, tad skaties manas bildes, kas ir, teiksim tajā pašā foto.lv vai manā blogā - tās ir tepat, Latvijā.
Publicēts: 08.01.10 15:41
 citēt
Next? ko tur var izlasīt? Tas jau tagad kaut kāds auto-foto apvienotais variants
Publicēts: 08.01.10 16:08
 citēt
Schnircks:...
Īsumā:
1)Jebkurš no blogeriem nomet cimdu- esmu gatavs duelēties (teorijā, daudzpusībā, konkrētā žanrā);
2)jebkurš cits blogeris paceļ cimdu- piekrītu "kautiņam" (teorijā, daudzpusībā, konkrētā žanrā);
3)tiek sasvstarpēji saskaņota vieta (fotobloga gada balle, Kobas jahta, Haidukpirts, Portretstudija, JUMC, VAnderfona telpa utt)
4) žūrija- katrs blogeris,kuram nav slinkums piedalīties.
:what:

Nav nekas jārīko... ejiet uz [url=www.photoforum.ru]www.photoforum.ru[/url] un pierādiet savas fotogrfa spējas = anonīms posts un anonīms balsojum!!!
Annirs www.photoforum.ru... (597) vienreiz jau pamēgināja sacensties ar Alloxa - tikai viena viņa bilde izturēja konkurenci... tagad vairs nepļurkšt par savu bagātu foto pieredzi! Gaidu tur VDFonus, Eltonus un ftto(nus) - tikai man tāda nojūta, kā pat kvalifikācijs turnīrs, šiem, būs neparvarāms šķērslis.
Šeit ir visi, kas no Latvijas www.photoforum.ru... bet šeit tie, kas tika pāri līdz k/k reitungam = www.photoforum.ru...
:face-wink:
Publicēts: 08.01.10 16:14 labots
 citēt
Schnircks:nezinu

Man patīk zinoši cilvēki. Piedod, Tu šai vietā kļuvi neinteresants diskusijai.
Publicēts: 08.01.10 16:50 labots
 citēt
Alloxa:www.photoforum.ru un

Ļooooti savdabīgs piedāvājums. :-)
Kaut kādā krievu saitā, krievu pusamatieri ar savu mentalitāti tagad vērtēs latviešu bildes. Es, piemēram, tādam vērtējumam neuzticos. Alloxa, ar ko šis pūļa vērtējums atšķiras no, teiksim, ERfoto, Fotoblog vai Pogas vēertējuma? Kāpēc to vajadzētu uzskatīt par autoritatrīvu?
Piemēram Akvedukta žūrijā ir pietiekoši zinoši ļaudis, kurus diez vai varētu salīdzināt ar Lielo fotomākslinieku Alloxu & co.

Mr. Ricardo Busi, MFIAP - Italy - General Secretary of the FIAP.
Mr. G. Sergio Tello, MFIAP - Catalunya (Espańa) - Special Award 10th. Anniversary AQÜEDUCTE 08.
Mr. Jacky Martin - France - Member of the managing comité of the FIAP - Editor of the magazine Phot'Art International.
Mr. Raśl Villalba - Argentina - Honour Award AQÜEDUCTE 08.
Mr. Raimón Moreno - Catalunya (Espańa) - President of the Federado Catalana de Fotografķa. Mr. Frederic Garrido, EFIAP, EHISF, RISF3-Catalunya (Espańa) - President of the AFTDAO.
Mr. Francesc Muntada - Catalunya (Espańa) - Member of the fotonatura.com.
Mr. Oriol Muntaner- Catalunya (Espańa) - Member of the fotonatura.com.
Mr. Giulio Veggi, MFIAP, EFIAP/p, FISF-Italy-President of the Circolo Fotogrįfico IIGalletto.
Mr. Secundķ Roca, MFIAP, ESFIAP- Catalunya (Espańa) - Member of Honour of the Federado Catalana de Fotografķa
Publicēts: 08.01.10 16:55
 citēt
Fotto piedāvājums ir skaidrs.
Schnircks un Alloxa piedāvā kaut ko citu. Schnircks pie tam nevar garantēt, ka novāks to žūriju. Alloxa nevar garantēt no favorītisma brīvu vērtēšanu pēc principa "par savējiem".

Viss kā ar foto.lv. Tur ir uzvārdi, kas runā.
Fotto piedāvājumā arī ir uzvārdi vai amati, kas runā.

Viss skaidrs.
Publicēts: 08.01.10 17:20
 citēt
Ir gan varonis tas fotto- tik prasts pūlis šeit , bet viņš sakostiem zobiem nāk vēl un vēl...:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9