forum.gif
www.foto.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] www.foto.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.10 08:51
 citēt
Lasu un priecājos, priecājos un lasu, bet kur var redzēt dažas biedru FOTTO un VAFONA bildes, tiešām kļuvu ziņkārīgs. Kāds varētu pateikt, lūdzu?

aga,es arī lasu un priecājos 11 lapu garumā....
Publicēts: 09.01.10 08:55 labots
 citēt
Schnircks:
Paskaidroju īpaši attīstītajiem:
Kā personības Vanderfonu Un Laciz par sev patīkamām nenosaukšu, bet no foto viedokļa (nejaukt ar fotto viedokli!!!)- cepuri nost- malači!

Nu ko, palaidi garām iespēju paklusēt, kad Tevi neaiztiek? Tārpa dvēsele....

un Alloxa... seedi savaa fotoforumaa. man tur garlaiciigi. Man ne Tev, ne vienam citam nekas nav jaapieraada. man Tavas paarsvaraa salkanaas un banaalaas kompoziicijas ar haltuuras piegarshu nav lietumeers. nekad nav bijis un nebuus. (a vai nav feini, ka es ar vienu ziepja momentuznjeemumu esmu tur 11. vietaa no LV??? :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin: un tas var buut lietu meers?????????????????????)

labi, ka aitinjveidiigajiem prieks. prieks jaastiprina uz jumtiem un pirtiis. tad dubultprieks sanaak, par saldo viens-otram-uz-pleca-uzsishanu nemaz nerunaasim :D
Publicēts: 09.01.10 08:58
 citēt
Laciz-un šoreiz Tu arī palaidi garam iespēju paklusēt. Tā ka nav ko piesaukt dvēseles,tārpus un veidīgos
Publicēts: 09.01.10 09:00
 citēt
Laci, klau, vot es neesmu bijis haiduka pirtē, uz jumta arī ne, biju vasarā fotoblog pasākumā, bet nedzēru un aizbraucu uz mājām ap 2.00, kā Tu domā, no manis vēl varētu sanākt jēdzīgs fotogrāfs? :face-wink:
Publicēts: 09.01.10 09:07 labots
 citēt
aitinaa:Laciz-un šoreiz Tu arī palaidi garam iespēju paklusēt. Tā ka nav ko piesaukt dvēseles,tārpus un veidīgos
ja manu vaardu neloka, es parasti nebaazhos.
Karlis70:Laci, klau, vot es neesmu bijis haiduka pirtē, uz jumta arī ne, biju vasarā fotoblog pasākumā, bet nedzēru un aizbraucu uz mājām ap 2.00, kā Tu domā, no manis vēl varētu sanākt jēdzīgs fotogrāfs? :face-wink:
paskatiijos galeriju... ir ok, bet ne man spriest.... (ja nu vieniigi uzmaniigu dara tas, ka esi tik saviebies profilbildee, bet nu vismaz var nojaust ka esi reaala persona. verifikaacija pirtii vai uz jumta gan te dazhiem shkjiet veertiigaaka par FB pleneeru....) dazhi augstaakmineeti gan ir bezceriigi gadiijumi... vismaz fotojomaa...
Publicēts: 09.01.10 09:11
 citēt
Es Tevi piesaucu? Laciz?

nez kas tie par kritērijiem- jumti, pirtis, plenēri
Publicēts: 09.01.10 09:13
 citēt
mīļi...:D Par profilbildi...nu neteikšu ko darīju tobrīd, tas nebūs piedienīgi...:D
Publicēts: 09.01.10 09:16 labots
 citēt
aitinaa:Es Tevi piesaucu? Laciz?

nez kas tie par kritērijiem- jumti, pirtis, plenēri
Nepiesauci, bet aplaudē tur, kur tas nav smalkais tonis. Mani gan tas neizbrīna - kur tiek "aizskarti" vectēvi, tur Tu klāt....

kritēriji vienkārši - plenērs = tautas masas, jumts un pirts - jūsējie, ar ideologiem, aizstāvjiem un aplaudētājiem.

Karlis70:mīļi...:D Par profilbildi...nu neteikšu ko darīju tobrīd, tas nebūs piedienīgi...:D
nezinu cik mīļī, bet objektīvi. cenšos. :D
Publicēts: 09.01.10 09:18
 citēt
blogā ir smalkais tonis??? oooooooooooooooooooooo tas ir kas jauns
Publicēts: 09.01.10 09:20
 citēt
aitinaa:blogā ir smalkais tonis??? oooooooooooooooooooooo tas ir kas jauns
smalkais tonis ir dzīvē, vispār, cilvēku savstarpējās attiecībās - nav svarīgi, blogā hrenobā vai kur citur.
Publicēts: 09.01.10 09:20
 citēt
Eu, nu toč, kurš apmierinās manu ziņķāri - kur var redzēt vafona un fotto bildes?
Publicēts: 09.01.10 09:21
 citēt
nu jaa, es par to pašu:) Tikai nevajag visu tik nopietni uztver- ne te, ne dzīvē:face-kiss:
Publicēts: 09.01.10 09:22
 citēt
Karlis70:Eu, nu toč, kurš apmierinās manu ziņķāri - kur var redzēt vafona un fotto bildes?
uzraksti vinjiem pm, tipa - mani interesee Tava personiiba, kur es varētu iepazīties ar Tavu veikumu. kaut kaa taa.
Publicēts: 09.01.10 09:24
 citēt
aitinaa:nu jaa, es par to pašu:) Tikai nevajag visu tik nopietni uztver- ne te, ne dzīvē:face-kiss:
a varbuut tieshi vajag. citaadi iznaak, ka tas viss no Tevis nenoipietni, pa tksho, neiisti? tikai provokaacijas? kaut kaa sublimaacija? kaads paari nodariijis?
Publicēts: 09.01.10 09:24 labots
 citēt
Man nepatīk cilvēkiem melot, vafona personība man neinteresē nemaz, fotto vispār ir man sveša substance....mani interesē reālu darbu kolerācija ar vīzdegunīgu attieksmi netā...nu tā apmēram...:face-wink:

+1 aitinja par nopietnību
Publicēts: 09.01.10 09:25
 citēt
Karlis70:Man nepatīk cilvēkiem melot, vafona personība man neinteresē nemaz, fotto vispār ir man sveša substance....mani interesē reālu darbu kolerācija ar vīzdegunīgu attieksmi netā...nu tā apmēram...:wink:

+1 aitinja par nopietnību
nu re... izraadaas, ka nemaz neinteresee... a ko ta virinies? :D - gribas vinjus publiski pakjidaat?
Publicēts: 09.01.10 09:26
 citēt
oi, neee. Ja Tu taa skaties- tad jau redzi kuram te vissvairāk pāri nodarīts:)
gribu- rakstu- gribu- nerakstu. nu nav nekādu zemtekstu vai zemūdens akmeņu
Publicēts: 09.01.10 09:27
 citēt
Laci, manuprāt teicu skaidri - gribu redzēt bildes, vienkārši ziņkārība, ....vot lai nu ko , bet ar svešu bilžu nodiršanu neesmu foruminā aizrāvies :D
Publicēts: 09.01.10 09:28 labots
 citēt
a ko ta virinies? :D - gribas vinjus publiski pakjidaat?

ja forumā ielikts - ikviens var komentēt. Citādi pārejiet uz pm
Publicēts: 09.01.10 09:47
 citēt
Karlis70:mīļi...:D Par profilbildi...nu neteikšu ko darīju tobrīd, tas nebūs piedienīgi...:D

To var nojaust pēc laimes un atvieglojuma izteiksmes sejā:)
Bet es tā īsti nesaprotu cepšanos par bilžu neesamību FB,ja cilvis neliek te bildes,tas nenozīmē,ka viedoklis nav vērā ņemams un tie kuri publicē ir vērā ņemami.Bet ja profilā ir reāla persona,tad tas nozīmē,ka taisnību runā?vai tas kaut ko izšķir?
Publicēts: 09.01.10 10:07
 citēt
Drīzāk izšķir vai ir reāla persona vai ne. Bildes galerijā nav pats svarīgākais vienmēr.
Anonīms profils vispār nebūtu vērā ņemams.
Publicēts: 09.01.10 11:03 labots
 citēt
gribu redzēt bildes, vienkārši ziņkārība

Es savukārt gribu lielu un bagātu Latviju, bet saņemu vien aitiņas un Kārļus. :D

no meliem pārgājis uz falsificēšanu

Ar piemēriem, lūdzu. Savādāk nu izskatās, ka Tava uzturēšanās foto tēmās ir saistīta tikai ar ķeskāšanos.
Vai arī Tev parādīt vietas, kur Tu apzināti jauc šo tēmu ar nesakarīgām piebildēm no malas, ne tikai cenšoties tēmu atšķaidīt, bet arī novirzīt sev tīkamā gultnē?

Kāds fotoanalītiķis varētu Fotokvartālā papētīt šo jautājumu: kāpēc tie, kas sevi sauc par fotogrāfiem, ar vidējo kadru atzīmi 6.45, tik paniski vairās no visai pieticīgas, bet ļoti izteiksmīgas publicēšanās foto.lv.
Ja redz še kāda niku, blakus simtiem citu niku, tas neko neizsaka. Lielākoties katrs jau fano par sevi un saviem darbiem. Bet, ja kāda vārdu redz blakus Bindes vārdam, tas jau ir kas cits.
Publicēts: 09.01.10 11:11
 citēt
nē,kļūdies, neko Tu nesaņem:):)no manis noteikti ne:)
Publicēts: 09.01.10 11:13 labots
 citēt
Ja cilvēks raksta, viņš tomēr kaut ko dod. Un Tu, aitinaa, raksti. Pavei, jau 11. lpp., kas Tevi garlaiko. :D

kur var redzēt dažas biedru FOTTO un VAFONA bildes, tiešām kļuvu ziņkārīgs. Kāds varētu pateikt, lūdzu?

Tev ir acīmredzamas problēmas. :) Varbūt pat komunikācijas invaliditātes grupa.

Tur, kur man nav taisnība- protams atvainošos!

Frīdim pēkšņi pazuda MUMS. Mums nav taisnība. Protams, mēs atvainosimies.
:D Manipulators mārrutkainais, kā teiktu tie, uz kuru lapām Frīdis sūta. ;)

Ja lasīsi uzmanīgi, pārliecināsies, ka tevis iztirzājamais teksts bija rakstīts Vanderfonam

Ja par pirtīm, tad pirtis ir īstā vieta visiem kūres un bādes procesiem. Nešaubies, tie arī notiek. Tomēr bez fotokameras un nekad ne kā vieta, kurai piedēvēt radošumu. Vienkārši papiņiem (ir tāda suga) pirts ir vieta, kur meitenes nekādi nevajag motivēt izģērbties un kur to ir vairāk par vienu. Es par to tikai atklāti, bet labsirdīgi smīnu.
Publicēts: 09.01.10 11:24
 citēt
nereālas personas neko nevarētu šeit ierakstīt....Es dažus pazīstu personīgi,kuriem nav profila bildes,bet noteikti zinu,ka tās ir reālas personas.Vērā ņemams ir viss,arī gaiss,kuru ieelpo,bet neredz,arī sapņi...
Publicēts: 09.01.10 11:31
 citēt
- Vienkārši papiņiem (ir tāda suga) pirts ir vieta, kur meitenes nekādi nevajag motivēt izģērbties un kur to ir vairāk par vienu. Es par to tikai atklāti, bet labsirdīgi smīnu.

nedomāju,ka kādai ir problēmas ar izgērbšanos-ar šo kaiti Latvijā nesirgst..

Nereālas personas- ne,nu fiziski jau cilvēks ir pie komja. Tikai nezin kuram klonam klons galā.

Ja nu es esmu,piemēram, fotto? ????
Publicēts: 09.01.10 11:33 labots
 citēt
Aitinaa, var jau aptaujāt meitu tēvus: kurš piekrīt, ka viņa pilngadību sasniegusī meita virinās kopā ar opi. Tas par to ētisko pusi.
Kailums ir dabisks, saku to kā skorpiona zīmē dzimušais. Gaismu neizslēdzot. :)

Tomēr tam nav sakara ar centieniem pēc kā augstāka fotogrāfijā. Lietas ir strikti jānodala.
Publicēts: 09.01.10 11:34
 citēt
nu un kas par to,ja Tu būtu fotto?Galvenais jau teksts,ko raksta,ne persona....
Publicēts: 09.01.10 11:35
 citēt
aitinaa:Ja nu es esmu,piemēram, fotto? ????

Tu to nevarētu dabūt gatavu - tava IP adrese būs cita.
Publicēts: 09.01.10 11:38
 citēt
fotto-oi, vai tad ir tikai 1 adrese uz pasaules?
Publicēts: 09.01.10 11:40
 citēt
Vanderfon-tiem tēviem ir pilnīgi po. Cerams, ne visiem un par tiešām nopietnām lietām
Publicēts: 09.01.10 11:40
 citēt
ekoists:

Bet es tā īsti nesaprotu cepšanos par bilžu neesamību FB,ja cilvis neliek te bildes,tas nenozīmē,ka viedoklis nav vērā ņemams un tie kuri publicē ir vērā ņemami.Bet ja profilā ir reāla persona,tad tas nozīmē,ka taisnību runā?vai tas kaut ko izšķir?

Loģiski ka anonīmie var komunicēt. Es ar tā daru. Bet tomēr tad šito resursu nevajadzētu aplikt...
Publicēts: 09.01.10 11:44
 citēt
ne visi anonīmie ir īsti anonīmi........
Publicēts: 09.01.10 11:57 labots
 citēt
Vanderfons:
vai var teikt, ka [url=www.foto.lv]www.foto.lv[/url] nepārstāvētie autori,fotogrāfijas neizmanto visas publicitātes iespējas, neatbilst stingriem satura-kvalitātes kritērijiem?
Varbūt jums nemaz nav labu darbu, lai kvalificētos augstākam līmenim, un te sabalsotais ir māņi, šķietamība?

Ko teiksit? Argumenti par/pret?
Publicēts: 09.01.10 12:15
 citēt
ekoists:

Es necepos par bilžu neesamību šaj resursā! Man ir dziļi vienalga vai vafons/fotto ir ielikuši bildes te, kā arī vai viņi ir tīneidžeri, geji, sievietes, pensionāri vai dzīvnieki, kam tas rūp galu galā izņemot viņus pašus...:D

Vienkārši saku ko domāju - labprāt redzētu kādu šo personāžu bildi, vienkārši ziņkārība...bez kādiem zemtekstiem...so simple:face-wink:
Publicēts: 09.01.10 12:19
 citēt
Man ir dziļi vienalga vai vafons/fotto ir ielikuši bildes te, kā arī vai viņi ir tīneidžeri, geji, sievietes, pensionāri vai dzīvnieki.

Vēl viens tekstu manipulators. :) Un diezgan nevarīgs attiecībā uz bilžu sameklēšanu, apskatīšanu. Cilvēks ar īpašām vajadzībām, tā teikt. Nabadziņš. ;D
Publicēts: 09.01.10 12:26 labots
 citēt
Vafon, nu tik dziļa mana interese nav, lai kaut ko speciāli meklētu...:)

Vnk, cik saprotu, tad daži zin tevi, zin ko vari un tā... Man nav apsolūti nekādas info...tāpēc šobrīd nezinu tukšu salmu kūlējs vai cienījams bildētājs, nekas cits un nekā personiska :face-wink:

.... Un diezgan nevarīgs attiecībā uz bilžu sameklēšanu, apskatīšanu. Cilvēks ar īpašām vajadzībām, tā teikt. Nabadziņš. ;D

Jā nu lai tā būtu... Bet teikšu kā ir - tavi spriedumi par mani nespēj pazemināt manu pašvērtējumu:D Tajā pašā laikā, liekas, ka Tu ar visu savu apsolūti anonīmo tēlu, nevari to teikt par sevi:face-kiss::face-grin:
Publicēts: 09.01.10 12:27
 citēt
Karlis70:Vienkārši saku ko domāju - labprāt redzētu kādu šo personāžu bildi,

Un vai no kāda personāža ziņkārības izriet kādi pienākumi no manas puses? Man tagad būtu jāskrien un jāgatavo kolekcija, lai kāds ... varētu apmierināt savu ziņkāri?
Publicēts: 09.01.10 12:30 labots
 citēt
fotto, nu nē taču, lai Dies' nedod... Vienkārši, tiešām, ja ir kas redzams tā uz ātro labprāt redzētu...nekas cits:)

Ja nekā nav, tad nav. Tāpēc jau Tu neesi sliktāks cilvēks...:D
Publicēts: 09.01.10 12:35
 citēt
Karlis70:Ja nekā nav, tad nav. Tāpēc jau Tu neesi sliktāks cilvēks...:D

Tev, katrā ziņā, būs ievērojami vieglāk dzīvot, pieņemot, ka es vispār nefotogrāfēju. Nav bildes, nav problēmas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10