Nu ko, laikam te vairs nav par ko runāt Jo runas par portāliņa fotoelvē nozīmīgumu jau ir izrunātas un divi pēdējā laika virtuālie tīrradņi ir pārlieku kautrīgi...
Karlis70:Ai nu labi, ka nav, tad nav... Brīnišķīgā kārtā tas manu dzīvi apsolūti nekā neiespaidos, neesi nu tik iedomīgs/a!
Varbūt vafončikam vismaz ir kāda bildīte kaut kur redzama, jeb šis arī tāds kautrīgs/a?
Šitā es arī gribēju dabūt atbildi uz vienkāršu jautājumu. Tikai pēc trīs dienu slinkas foto guru diršanas topikā, atradās daži blogeri, kuri spēja pateikt kaut ko par tēmu, nesaskatot manā jautājumā kaut kādus baisos zemtekstus. Jā, un jautāt Vafonam, kur var redzēt viņa bildes, ir sūrais apvainojums, jo TAS JĀZINA KATRAM!
Prasās precizējums: JUMS, Kārļiem70, vai MUMS, Frīžiem?
Saruna, redzot darbu, tikai sākas. Tas laikam nodod šādus tādus acīmredzamākos Karlis70 foto darbības aspektus: publicēji, saņēmi 6,45, un dzivo tik nost. Ja tā, tad nebūtu ne ahīvu, ne vēstures.
Tu esi pietiekami asprātīgs pat Fotobloga mērogiem, bet es, diemžēl, esmu pacenties no interneta telpas šobrīd savus kadrus izvākt. At-publicēt būtu vienas pogas spiediena jautājums, tomēr ... man to šobrīd negribas.
jautāt Vafonam, kur var redzēt viņa bildes, ir sūrais apvainojums
Apvainojums ir tas, ka tu necieni manu niku. Manipulācija ir tā, ka tu nespēj atbildēt, kāpēc nevari vai nespēj nopublicēt pāris kadrus blakus LR fotogrāfijā zināmu autoru darbiem, tā vietā prasot parastam linka devējam viņa pases un darbu uzrādīšanu.
Salīdzinājumam - labi, ka neviens neiedomājas paprasīt lietotājiem, kas te bezjēdzīgi pārpublicē ziņas par jauniem vai jau zināmiem objektīviem, vai TU PATS lieto šo objektīvu, vai tikai tāpat vien vārsti muti. Vai ne?
Karlis70:Eu, nu toč, kurš apmierinās manu ziņķāri - kur var redzēt vafona un fotto bildes?
Liekas Latvija tik maza un visi kas kādu laiku fotogrāfē, interesējas par foto vai strādā ar fotogrāfiem, zin viens otru un nekādi nikneimi neļauj tiem noslēpties Bet izskatās ka ir tomēr daži nezinīši, varu palīdzēt. Vanderfons=Normunds Grīnbergs www.photosight.ru... fotto=Andris Šmits www.digitalguru.lv...photo.net...
Abi kā redzat diezgan interesanti fotogrāfi, Andris protams daudz pieredzējušāks un zinošāks, kā arī "nopelniem" bagātāks!
Atvainojos, kļūdījos sākumā, izskatās ka erfoto.lv Normunds izdzēsis visus darbus, dzirdēts ka ir personīgā mājas lapa ar bildēm, bet droši vien rūpīgi slēpj adresi
Andra bildes patika, kompene apgūta uz 10! Man tikai viens jautājums, vai tas digitālais pāršarpinājums ainavās nodod īstu analogā foto guru? Bet labas, tiešām...var redzēt, ka ir līmenis, bez mazākās devas ironijas.
Normuns...nu atklāti sakot, nekas īpaši savādāk, kā vidējais fotoblog lietotājs ar vidējo vērtējumu bišķi vairāk kā man. Es tikai nesaprotu....kāpēc publiski jāmelo, ka nav netā bilžu, ja tas protams ir vafons?????
gribēju vēlvienreiz norču apskatīties, ko es redzu....poļzovaķeļ zablakirovan, poļzovaķeļ udoļon....skumji..... sekli....necienīgi....
Un vispār... kurš, M****, D****, ka publicēties krievu saitiņos ir necienīgi????
Andra bildes patika, kompene apgūta uz 10! Man tikai viens jautājums, vai tas digitālais pāršarpinājums ainavās nodod īstu analogā foto guru? Bet labas, tiešām...var redzēt, ka ir līmenis, bez mazākās devas ironijas.
Normuns...nu atklāti sakot, nekas īpaši savādāk, kā vidējais fotoblog lietotājs ar vidējo vērtējumu bišķi vairāk kā man. Es tikai nesaprotu....kāpēc publiski jāmelo, ka nav netā bilžu, ja tas protams ir vafons?????
redziet Kārli, Normunds daudz kur izdzēsis visu un tās photosight.ru ir(bija, jo arī jau izdzēstas) pavecas, pirms 3 gadiem liktas. Un maldies par to "nekas īpaši savādāk, kā vidējais fotoblog lietotājs ar vidējo vērtējumu", fotobloga topā pat gozējas daudz vājākas. Un pēdējos gadus no Normunda šur tur bija redzētas daudz interesantas melnbaltās fotogrāfijas. Kautrīgs tikai, visu ar laiku izdzēš
Schnircks:Fotto:..ne jau man uzbrauciens- attieksme principā. Paši te abi ar Vanderfonu ar putām uz lūpām aģitējiet pat Latvijas foto prestižu, toties, kad piedāvāju atmest personiskās nepatikas un padiskutēt/pacīnīties profesionāli, tad seko jautājums- Priekš kam? Un tagad nevajag nekādas demagoģijas- esi gatavs/gatava duelim?
Ak dievs eksministr Rozīt, vai tiešām tik ļoti gribat krist kaunā? Paskatieties taču kaut nedaudz paškritisku aci uz saviem iesācēja knipsējumiem+bērnišķīgo apstrādes tehniku www.photodom.com...www.photodom.com... Laikam vara piedod arī lielummāniju
Nu jā, Vanderfons to linku neskatījās, vnk ielogojās un izdzēsās.
Norba atbrauca un aizveda atkritumus? Tas viss ir jauki un pat mīļi, tikai kāds tam sakars ar foto.lv ... Vai no cilvēka, kas iesaka aiziet uz labu filmu vai izlasīt labu grāmatu, kāds augstos toņos paģēr līdzvērtīgus sasniegumus?
kas ir augsts līmenis?
Ja viena no lapām ir amatieru, bet otrā ir profesionāļu radīts saturs, tad kaut kā šīs atšķirības var definēt arī cilvēki, kas tikai apgūst latviešu valodu.
Nē taču, Vanderfon, nē.... Varu runāt tikai par sevi - man radās tikai ziņkāre, kādi darbi ir cilvēkam, kas ļoti anonīmi/agresīvi uzvedas čatiņā, nekas vairāk! Goda vārds!
man radās tikai ziņkāre, kādi darbi ir cilvēkam, kas ļoti anonīmi/agresīvi uzvedas čatiņā
Parādīt, kur miera balodis Karlis70 lieto vārdus, kurus agresīvais VDF nelieto nekad?
Karlis70:kurš, M****, D****
Jāatkārtojas, bet, ja kāds Tev ieteiks noskatīties Fellini 8 1/2, Tu no viņa prasīsi praktisku scenārista, režisora vai operātora pieredzi kinematogrāfijā? Nejūties jocīgs?
Schnircks:Aha, Vanderfons "neizlasīja"arī piemērus saviem meliem un faktu falsifikācijai..... Būtu vismaz to nedarījis tik viegli pārbaudāmā veidā...
meli, meli, meli, vai tiešām liels MELIS, MEGAMELIS kas neskaitāmas reizes samelojies visai Latvijas tautai acīs skatoties, nodevis tos, pievīlis, apkrāpis, vai tāds cilvēks var paģērēt kādam atbildēt par maziem meliem interneta čatos?
Vafon, nu teikšu savu dziļi subjektīvo viedokli - Tev ir tendence censties aizskart gandrīz ik vienu pie vismazākā iemesla, pie kam operējot ar tā cilvēka datiem, kurus viņš neslēpj, bet turpretī Tu slēp tieši tos... Nu sanāca murgaini, bet domu taču saprast var, vai ne?
Būs jaukāk, ja mācēsi oponentu nodirst "eleganti", nepārejot uz personīgiem uzbraucieniem( pats muļķis, pats tāds, paskaties kādas tavas bildes... utt...)
Es nu neesmu miera balodis, necenšos pēc tāda goda, es vienkārši izklaidējos...
Nemiera balodi Karli70, "paskaties kādas tavas bildes" manā vārdu krājumā parādās ļoti spontāni, kad esmu taisnīgi, pamatoti, bet LABSIRDĪGI dusmīgs. Pārējā laikā esmu mierīgs kā cepts gruzīnu jēriņš. Kā Fotoblog lietotājs, varētu teikt pat MĒS. Kā Frīdis.
Citu radītās fotogrāfijas pēdējā laikā vispār cenšos neskatīties. Cik manu komentāru ir pie Taviem kadriem? Un kāds tam visam ir sakars ar foto.lv? Vai mazums atkarīgo apjūsmo Britniju Spīrsu? VDF varbūt apjūsmo citu galaktiku, ko redz foto.lv portālā.
"Ja viena no lapām ir amatieru, bet otrā ir profesionāļu radīts saturs, tad kaut kā šīs atšķirības var definēt arī cilvēki, kas tikai apgūst latviešu valodu."
kaa var defineet?
un kamdeelj?
"Ja viena no lapām ir amatieru, bet otrā ir profesionāļu radīts saturs"
greenman:
meli, meli, meli, vai tiešām liels MELIS, MEGAMELIS kas neskaitāmas reizes samelojies visai Latvijas tautai acīs skatoties, nodevis tos, pievīlis, apkrāpis, vai tāds cilvēks var paģērēt kādam atbildēt par maziem meliem interneta čatos?
Konkrētus piemērus galdā!
ak vai, atkal skleroze ar ko slimo visi mūsu varaskalpi, jā traki lipīga, un tā kā ar sklerotiķiem diskutēt ir bezjēdzīgi, te es beigšu čatu. p.s.tikai neceriet ka tie tūkstoši kuri jums uzticējās, vēlēja jūs, ir aizmirsuši visus jūsu solījumus, runas "pirms" un "pēc", skleroze otrajā sētas pusē nav tik izplatīta. Un kā nekā viss ir pierakstīts, nofilmēts, iegrāmatots, iearhivēts, pameklējiet par sevi, varbūt pašam paliks interesanti..
Aitinaa, šī tēma nav par politiku. Uztaisi jaunu. Paldies.
Vai var teikt, ka foto.lv nepārstāvētie autori, fotogrāfijas neizmanto visas publicitātes iespējas, neatbilst stingriem satura-kvalitātes kritērijiem? Varbūt jums nemaz nav labu darbu, lai kvalificētos augstākam līmenim, un te sabalsotais ir māņi, šķietamība?