forum.gif
Neticami...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Neticami...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.12.09 00:20
 citēt
Nu ko Tu dansiga vēlies atalgojumā par šiem labajiem komentāriem? Lai Tev fotoblogs maksā? Man šķiet, ka nespīd :D Viss pārējais taču tāpat ir virtuāli bļembaki, kurus reālajā dzīvē uz banku neaiznesīsi, pie mēteļa nepiespraudīsi un kaklā nepakārsi.
Līdz ar to varbūt vienkāŗsi neesi gatava/piemērota mācīt jaunos, bet tikai esi gatava tikai vērtēt/kritizēt un iesaistīties diskusijā tikai ar jau "nobriedušiem" fotogrāfiem - kuri neapvainosies uz Tevi utt? Varbūt vienkārši katram savs - nezinu.

Protams anonīma balsošana arī ir variants, bet nezinu vai tas atbilst fotobloga mērķiem.
Publicēts: 31.12.09 00:28
 citēt
Nu anoniimaa balsoshana jautaajumu atrisinaas tikai daljeeji ..... jo tad jau draugs draugam pasaka, kura ir vinja bidle un turpinaas 555

Cerambyx, izlasi manu ideju otraa topikaa "Neticami... " A ko nozimee maaciit un ko kritizeet? Tas nav viens un tas pats!?!?
Publicēts: 31.12.09 00:35
 citēt
gudris, kur atshkjiriiba? ar anoniimo balsoshanu es domaaju - bilde anoniima un par to tiek balsots....
Publicēts: 31.12.09 00:42
 citēt
Gudris, nu buus jaaliek turpmaak bez logo ....
Publicēts: 31.12.09 00:49
 citēt
kā būtu ja galerijaa noņemtu autoru vārdus kas pie bildes klāt ? :face-wink:

Principā jau eksperimenta nolūkos to var izdarīt, bet vai no tā komentāri paliks sakarīgāki? Atgriebības balsojumi tikuntā turpināsies.

Var paskatīt kudras sistēmu tur ir fotogrāfu kā tādu reitings un bildes reitings. Visa vērtēšana notiek anonīmi, ja gribi kādu vārdu bilst tad raksti komentāru. Diezgan sakarīgs rezultāts. Uzlabojumi ja nerādītos vārds galerijā domāju, ka ar būtu. + vēl ieteikums palielināt dzēst skaitu dienā, kā arī neatļaut spiest dzēst bez komentāra.
Publicēts: 31.12.09 00:52
 citēt
vajag piestraadaat pie kautkaada inteligent komentaaru atlasitaaja. nu lai nevar balsot ja kautkas sakariigs nav uzrakstiits. savaadaak besii visi tie ptk, 555 un vel visaadas dumiibas, nav starpiiba starp kritikai un apskatei.
Publicēts: 31.12.09 00:53
 citēt
gudri - nevis visaam, bet ja nemaldos divaam. feel the difference?
Publicēts: 31.12.09 01:07
 citēt
diez vai tas buus liels zaudeejums fotoblogam, ja mani noblokjeesi.... :D
Publicēts: 31.12.09 01:08
 citēt
vilberto, ar apzinju, ka tavs balsojums ir augstaak noveerteets. Ja tevi konkreeti tas nemotivee, tad aciimredzot tu neesi tas cilveeks, ko mees gribam apbalvot :) Kaa jau teicu, piespiest kaadu teereet savu laiku maacot citus mees nevaram un negribam. Te taapat viss notiek uz briivpraatiibas principa, bet cilveeki te cepaas, it kaa vinjiem kaut kas tika atnjemts. Nevar atnjemt to kas nepieder ;)

dansiga, tu cepies cepiena peec, vai tevi tieshaam jaunaa formula ir aizskaarusi? Tu taksh pati raksti, ka tev reitingi nav svariigi. Par atriebiibaam deelj kritikas - taada taa latvieshu daba, get over it.
Publicēts: 31.12.09 01:14
 citēt
ja par blokjeeshanu, tad iipashi neshpetnos vareetu likt karantiinaa - vinjam pasham liekas, ka vinsh komentee, veertee, bet neviens neredz... uz nedeelju. vainiigajam pazinjo jau post faktum - tipa: tu nedeelju plosiijies, bet neviens to nepamaniija
Publicēts: 31.12.09 01:21
 citēt
Eliks, ai - tu galiigi nepareizo intonaaciju sakalusiiji manos textos ... es filzofoeeju ;-) Un ja ir eispeeja izteikt savu viedokli - izsaku .... ja nepienjem, nepienjem .... necepos par to. Ja man kaada vietaa dikti nepatiik, es vienkarshi aizeju ;-) Bet sheit pagaidaam es uzturos un domaaju, ka veel kaadu laiku uzturesshos;-)))

laciz, oi sasmeejos par tavu ideju par karantiinu ;-)))))))
Publicēts: 31.12.09 01:26
 citēt
vareetu jau arii blokjeeshanu, bet ar noteikumu, ka driikst blokjeet tikai VIENU personu.
Publicēts: 31.12.09 01:38 labots
 citēt
juus esat interesanta trijote - visi vecteevi un visi apseesti ar kloniem... ir par ko aizdomaaties...

un kaa Tu noteiksi kursh ir klons? officiaali ir bijis tikai viens gadiijums, kad tika pieraadiits klons (pat divi) balsoshana par sevi un kloni dzeesti. ja kas - arii vecteeva gadiijums... vel ziimigaak, ne?
Publicēts: 31.12.09 01:43 labots
 citēt
Publicēts: 31.12.09 01:47
 citēt
Tu runaa par reaalaam personaam vai virtuaaliem chatotaajiem?
manaa virzienaa vari nemaat

tas nodarbina Tevi, Haiduku un Alloxu. vairaak NEVIENU! kjer domu?
Publicēts: 31.12.09 03:50
 citēt
Pievienojot bildes blogā tās tagad nedaudz tiks uzasinātas! Lūdzu izsakiet savu viedokli vai ir OK un nav pa daudz vai pa maz.

paldies
Publicēts: 31.12.09 08:47
 citēt
Pēc "sanitārās nakts " manas bildes vairs neņēma pretī , kaut līdz šim nekādu problēmu nebija . Biju novests līdz baltkvēlei , ņēmu un " no priekiem " izdzēsu visu savu galeriju . Sākšu visu no sākuma .
Publicēts: 31.12.09 11:51 labots
 citēt
Par blogā ievietoto bilžu automātisku papildus asināšanu - nezinu gan...
Pats lieku ne lielākas par 900 pix pa garāko malu, un vieglākas par 500kb - galerijā tās parādās 1:1 kā manā kompī.
Kas notiek, ja galerijā ievieto piem. 1mb bildi ar 2000pix pa garāko malu? Neesmu mēģinājis to darīt, varbūt tām vajadzīga papildus asināšana pēc automātiskas samazināšanas...
...
Galerija - BILDES INFO - Eksp.laiks - 0EV..??
Publicēts: 31.12.09 12:08
 citēt
A kas ir noticis ar AR un FR līknēm? Pēdējais datums stāv 29.12.2009 un pēdējā iedaļā robs.
Publicēts: 31.12.09 12:11
 citēt
Joprojam notiek diskusija par formulu kā rēķināt AR un FR...
Publicēts: 31.12.09 12:59
 citēt
Tas ir labi, ka notiek diskusija. Cerams, ka diskusijas rezultātus paziņos ...:)
Katrā ziņā zinātniski ir pierādīts, ka komandas lēmums ir vienmēr labāks par indivīda lēmumu. Ja admini kaut nedaudz ieklausīsies un kaut ko no šeit un nez cik forumos minēto par vērtējumiem un kādu ieteikumu pārņems fotobloga uzbūvē, iegūs lielākā daļa bloga lietotāju ... ;)
Mans ieteikums: anonīma vērtēšana t.i. autora, bildes reitinga cipara un citu vērtējumu parādīšanās tikai pēc bildes novērtējuma. Jo tad tiešām skatās uz bildēm un nevis uz autoriem un cipariem. Ja notiek anonīma balsošana, tad nav nepieciešama kaut kāda balsojuma vērtības palielināšana vai samazināšana, jo pa draugam vai pa favorītam ir apgrūtināta jau pašā saknē ...;)
Publicēts: 31.12.09 13:02
 citēt
Tad jau labāk, ka autors parādās pēc dienas nevis uzreiz pēc balsošanas.
Publicēts: 31.12.09 13:04
 citēt
"a tur tikai tikai kaut kādi masturbaiteri"

redz, ne visiem tikai uz tavaam bildeem staav.
manupraat vairaak staav uz saulrietiem, :face-surprise:
Tev ir ko maaciities :face-glasses:
Publicēts: 31.12.09 13:10 labots
 citēt
Es kaut kā tā iedomājos, ka vajadzētu palielināt autora FR ietekmi uz AR. Pagaidām FR reizina ar 5 un pluso klāt pie visa AR. 30 un drusku punkti uz visiem AR simtiem un tīkstošiem ir pārāk maza proporcija. Būtu labi, ja FR ieviestu kā kaut kādu koeficientu, ar kuru reizina visu AR.
Un vēl no FR varētu būt atkarīga lietotāja balsojuma vērtība.
Publicēts: 31.12.09 13:18
 citēt
hmm jāapdomā šis variants
Publicēts: 31.12.09 13:36
 citēt
..vot sīkais ieriebējs Gudris:face-devil-grin:
Publicēts: 31.12.09 14:59
 citēt
Variants par vienu tabulu bez norādes uz konkrēto vērtētāju - būtu ok. Bez tam - zem bildes parādītos tikai komentāri - tas tikai veicinātu komentāru rakstīšanu nevis bezjēdzīgu skatīšanos uz n-tajiem 555 ...;)
Publicēts: 31.12.09 16:01
 citēt
Gudris:katrā ziņaa fotogrāfa reitingā nav jāņem vērā tik ļoti bilžu skaits ka kvalitāte...piemēram pluume un andre jau sen bij jābūt top10 a tur tikai tikai kaut kādi masturbaiteri :face-sad:

zhetons
Publicēts: 31.12.09 16:05
 citēt
Shadow:
Gudris:katrā ziņaa fotogrāfa reitingā nav jāņem vērā tik ļoti bilžu skaits ka kvalitāte...piemēram pluume un andre jau sen bij jābūt top10 a tur tikai tikai kaut kādi masturbaiteri :face-sad:

zhetons

jap, šis labs :face-grin:
Publicēts: 01.01.10 16:33
 citēt
Gudris:kaapeec foruma links vairs nav uz visaam jaunajām diskusijām ? :(

Gluži mans jautājums ... :) ... Iepriekš bija tā, ka nospiežot linku uz fotoblog.lv forums, parādās VISAS DISKUSIJAS, sakārtotas pēdējo ierakstu secībā ...;)
Publicēts: 01.01.10 18:12
 citēt
Gudris:kaapeec foruma links vairs nav uz visaam jaunajām diskusijām ? :(

Es arī apbēdināts! :(
Publicēts: 01.01.10 18:30
 citēt
kreisā malā ir links Diskusijas, tur ir pieejams tas skats. Pats visu laiku lietoju, bet liekas, ka vairāk lietotāji tomēr grib redzēt kategoriju skatu.
Publicēts: 01.01.10 18:42 labots
 citēt
Vēl ir arī šāds variants: http: // www . fotoblog . lv / forum / discussions /
tā sakot: pēc DISKUSION pierakstiet S/ un būs atkal visas pēdējās aktuālās diskusijas ...;)
Publicēts: 01.01.10 18:43
 citēt
ērtākais veids kā apskatīties, kas jauns
Publicēts: 01.01.10 18:45 labots
 citēt
Gudris:pirms tam vareeja shiten spiest : fotoblog.lv forums

Šis variants bija labāks (Gudris minētais), jo spiežot Forums iegūst grupu pārskatu ...
Publicēts: 01.01.10 18:46
 citēt
Gudris:pirms tam vareeja shiten spiest : fotoblog.lv forums

hmm nu tas tikai uz īsu brīdi bija pēc jaunās versijas palaišanas un tā bija kļūda :)
Publicēts: 01.01.10 18:47
 citēt
Tagad var spiest uz diskusijas un iegūst aktuālo forumu ierakstus ... ox3r - paldies par norādi ...:)
Publicēts: 01.01.10 18:55
 citēt
Gudris:ērta kļūda :face-grin:

Kļūdas starpība ir tikai *fotoblog.lv forums* linkā:
- http: // www. fotoblog . lv / forum -(tā ir pašreiz)
vai
- http: // www . fotoblog . lv / forum / discussions / -(tā bija ērti iepriekš)
...;):D
Publicēts: 01.01.10 19:18
 citēt
ērtāk tiem, kuri visu laiku sēž forumā, bet nesaprotami tiem, kuri pirmo reizi ieiet.

Turiet visu laiku tabā šo linku (uz FF ir pat extension, kas neļauj šo tabu aizvērt un vienmēr tur pirmo) un tad topikus veriet vaļā jaunos tabos un problēmas nebūs :)
Publicēts: 01.01.10 19:43
 citēt
Es arī par to, lai rāda pa kategorijām, nevis visu čupā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas