forum.gif
Neticami...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Neticami...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.09 10:58
 citēt
...bet pēc sanitārās nakts blogs strādā baisā ātrumā. PALDIES!!.:).:).:)
Publicēts: 30.12.09 11:11
 citēt
Baisais ātrums - tas ir super. Tik, kāpēc visas diskusijas vienā čupā samestas?
Publicēts: 30.12.09 11:13
 citēt
Publicēts: 30.12.09 11:14
 citēt
Poldīs , poldīs , ir jau , ir jau šis tas labās palicis , ne pa velti puiši ir negulējuši :)
Publicēts: 30.12.09 11:24
 citēt
Eu, a līdzīgās bildes, kas kādreiz zem skatāmās bildes apakšā rādijās, arī kaut kad būs atpakaļ?
Publicēts: 30.12.09 11:38 labots
 citēt
smartins:
Baisais ātrums - tas ir super. Tik, kāpēc visas diskusijas vienā čupā samestas?

Šim piekrītu. Labāk bija, ka bija atsevišķi.
Un citēšana ar, liekas, nestrādā. Vismaz ir pazudusi poga "citēt". Nu vismaz šajā topicā :)

Edit: Citēšana strādā. Tikai daudz jāraksta :)
Publicēts: 30.12.09 11:39
 citēt
+1 smartins

forumā pazuda citējums - būs, laikam, nevajadzīgi pārmetumi un nepoņatkas...
Publicēts: 30.12.09 11:52
 citēt
A izrādās, ka kreisajā sānā virs "mana vēsture" ir poga, kuru nospiežot, parādās visas tās diskusiju sadaļas, kas bija agrāk.
Vēl viens jautājums - kāpēc AR un FR līknes šodien nav pavirzījušās uz priekšu?
Publicēts: 30.12.09 12:11
 citēt
OhO!!! Vēl viena forša fīča ieviesta - tipa savās bildēs var attdalīt melnraksta, kritikas un apskates bildes. :)
Publicēts: 30.12.09 12:21
 citēt
Ir gļuko lapā vēl to zinām un pie tā vēl strādāsim.

Foruma kategoriju skats būs atpakaļ un citēšana arī.
Publicēts: 30.12.09 12:21
 citēt
:) īstenībā jaunās versijas prioritāte bija jauns kods.

Var teikt, ka vakardienas blogs šodienas blogam ir līdzīgs tikai no dizaina viedokļa. Viss portāls tika pārrakstīts no jauna, arī HTML tika pārprogrammēts. Baigi daudz fīčas nav ieviestas, bet tas ir nākamais solis.

Ja manījāt, tad jau sen sen nav bijuši nekādi uzlabojumi portāla funkcionalitātē. Tas tāpēc, ka vecais kods bija palicis ļoti grūti atjaunojams. Jaunais portāls atkal ļaus augt un kodēt jaunās fīčas neiespaidojot ātrdarbību.

Pagaidām testējiet un reportējiet par atrastajām kļūdām uz info@fotoblog.lv

P.S. par reitingiem - ir mainīusies reitingu aprēķinu formula, tāpēc nebrīnaties, ka Jūsu reitingi nokrita vai izauga. Galvenokārt ir pielikts jauns koeficents pie formulas (SW koeficents), kura uzdevums ir regulēt balsojuma objektivitāti. Redzēsim kā tas strādās, bet ideja ir - regulāri balsojot par viena un tā paša autora bildēm (draudzības balsojumi) Jūsu balsojums paliek mazāk vērtīgs. Tā kā balosjat par bildēm, nevis par draugiem ;)
Publicēts: 30.12.09 12:24 labots
 citēt
Eu - atradu vienu kļūdu. Kad pie savām galerijām nospiež "reportāžas", tad rāda fotosesijas, bet kad nospiež "fotosesijas", tad rāda reportāžas :)
Publicēts: 30.12.09 12:38 labots
 citēt
Viena lieta iekrita.
Nepatīk ka jaunā rindkopa nedarbojas (viss teksts vienā garā šļurā)
Varbūt vieglāk skripts sakārtojas bet rezultātā smagi lasās un nevar domai akcentus uzlikt.

Bildes komentējot.
Publicēts: 30.12.09 12:40
 citēt
sūtiet atrastās kļūdas uz mailu, lai tās nepazūd!
Publicēts: 30.12.09 14:40
 citēt
Nu un ko man tagad dariit, ja man tieshaam ir autori - favoriiti!!??! Kurus pat dziivee neesmu redzeejusi un nekaada draudziibe neeksistee.... nebalsot par tada autora visaam bildeem? Cherez odnu!??!
Publicēts: 30.12.09 14:46 labots
 citēt
Vēl kādam ir tā? Vai dansiga ir vienīgā, kura "vinnējusi loterijā"?
Publicēts: 30.12.09 14:47
 citēt
Ox3r, kaadaa veel loterijaa?;-))))
Publicēts: 30.12.09 14:55 labots
 citēt
loterija vienkārša, kārtējo reizi vinnē tie, kuri balso par visu pē:face-plain:c kārtas....
Publicēts: 30.12.09 15:00
 citēt
negativs, nu tak saka, ka tiem balss veertiiba kritiishoties;-)
Publicēts: 30.12.09 15:27
 citēt
* Svarīgi! Kopā ar jauno fotoblog.lv versiju ir mainījusies arī formula reitingu aprēķināšanai. Ņemiet vērā, ka jūsu reitings pēc jaunās formulas aprēķina var gan nokristies, gan pacelties. Jaunās formulas mērķis ir noteikt lietotāja vērtējuma objektivitāti, jo par vairāk autoru bildēm jūs balsosiet, jo jūsu vērtējumam būs lielāka vērtība, jo vairāk balsosiet tikai par vienu un to pašu autoru bildēm, jo jūsu vērtējuma vērtība pie bildes samazināsies. Tuvāko dažu dienu laikā pastāv iespējamība, ka formula vēlreiz tiks mainīta! *
izlasi kārtīgi.
Publicēts: 30.12.09 15:28
 citēt
negativs, nu es jau piekejeros tai otrajai daljai ;-)))
Publicēts: 30.12.09 22:32
 citēt
dansiga, balso par fotogrāfijām, neviss par autoriem un viss būs ok. Vai arī turpini balsot par draugiem, tikai varbūt tam ir piemērotāks vairāk draugiem.lv?
Publicēts: 30.12.09 22:51
 citēt
Eliks, heh - es par draugu bildeem esmu kritiska un ciitiigaak rakstu komentaarus, kas man nepatiik!!! taa ka - njenado, zaichik ;-ppppp Bet vai tas ir kas slikts, ja man ir autori, kuru bildes gandriiz visas patiik!??!?!?! (dabiski, ir arii iznjeemumi)
Publicēts: 30.12.09 23:00
 citēt
nav slikti, vienkaarshi taa tu nepienes neko labu jauniem censonjiem, liidz ar to saliidzinaajumaa tavs balsojums nav tik veertiigs. Nepaarproti, jaunaa formula nav PRET tevi, taa ir PAR citiem :)

pie tam tu esi nedaudz paarpratusi. Runa nav tikai par 555 balsojumiem. Runa ir arii par kritiskajiem balsojumiem. Peec buutiibas ne jau 555 ir veertiigaaks, bet gan kritika, kas veicina attiistiibu. Mees gribam apbalvot un motiveet tos, kas velta savu laiku paliidzot citiem...

peace
Publicēts: 30.12.09 23:16
 citēt
Eliks, aga ... es pamegjinaaju izteitk kritiku (pietiekami maigaa formaa un konstruktiivi) un likt mazaak par 555 ..... dabuuju pretii punjkjus un asaras un neapmierinaatus PM , manis izdzeeshanu no favoritiem uttt ..... MAN to vajaga? Jaa ir - dazhi jaunie censonji, par kuriem zinu, ka vinji gaida kritiku - tad arii tiem uzrakstu ...

Pac peace;-p;-))))
Publicēts: 30.12.09 23:21
 citēt
Kas ir tas ir skrien ar!
Publicēts: 30.12.09 23:24 labots
 citēt
dansiga tam būtu jābūt pārejoši, ja visi lietotāji, kuri ir spējīgi to darīt, vērtētu tā kā tu minēji piemērā
Publicēts: 30.12.09 23:30
 citēt
ox3r, tas nav paarejoshi .... diemzheel .... un VISI nekad taa nedariis - miiljaa miera labad un lai nenokljuutu ienaidniekos ... :-( Bet , teiskim, vienatnee ciiniities ar veejdzirnavaam .... nav mans meerkjis ;-(
Publicēts: 30.12.09 23:31
 citēt
aadminji!!!!! komentaros liekot tekstu vienkarshi peedinjaas, rezultaataa paraadaas shaadi ..... \"Nu tad ciet kritiku\"
Publicēts: 30.12.09 23:46
 citēt
dansiga, ja to darīs vismaz vairums, tad nepaies ne gads gad viņi sapratīs, ka dzīve ir mainījusies :)
Publicēts: 30.12.09 23:47
 citēt
Eliks raksta: *** Mees gribam apbalvot un motiveet tos, kas velta savu laiku paliidzot citiem ... ***
Konkrētāk var šo izskaidrot, kā tas izpaudīsies? Elika rakstītais skan labi, bet kā tas notiks? ... ;)
Palīdzot ar ko? ...;)
Publicēts: 30.12.09 23:57
 citēt
ox3r, vienbriid te dazhi sasparojaas, peec vienas diskusijas .... bet aatri vien visiem noplaka veelme ... .
Un redzi .. .lai to veicinaatu, tur buutu jaapiesleedzas aadminju komandai (kur varetu buut vairaak civleeku, kas iziet kaut kaadam bilzhu /komentaru daudzumumam) un noveertee tieshaam shos komentaarus no cilveeciskaa viedoklja un dod kaadu bonusu shim kritizeetaajam ... Automaatiskais punktu deveejs nekad nedos veelamo rezultaatu, lai sakariigi komentaari rastos vairaak ....
Publicēts: 31.12.09 00:00
 citēt
Tur vajadzētu moderātoru komandu tādiem darbiem.
Publicēts: 31.12.09 00:05
 citēt
ox3r, un kaapec gan ne?
Publicēts: 31.12.09 00:08 labots
 citēt
Dansiga - saproti, ka to ko Tu prasi (lai aizvainotie bilžu autori nerakstīti pretī vēstules un neliktu atriebības balsojumus) admini īpaši mainīt nevar. Cilvēki tomēr ir dažādi - tā attieksme jau nav atkarīga no kkādiem adminu kodiem vai kam tur vēl.
Man domāt, ka pašlaik nav nekādu šķēršļu, lai kāds blogā varētu rakstīt tos "sakarīgos" komentārus. Protams ja īpaši nav vēlme to darīt, tad var visādus attaisnojumus atrast, lai to nedarītu.

Un Tu maksāsi tai adminu komandai no savas kabatas aldziņu, jeb tas atkl viņiem brīvajā laikā pa naktīm jādara :D
Publicēts: 31.12.09 00:11
 citēt
Vai tev ir kādi zināmi pretendenti, kuri būtu ar mieru dienā kādu mazu laiciņu veltīt tam, kā arī sevi jau ir pierādījuši un vērtēs objektīvi nevis mirkļa vājumā?

Varētu ieviest šādus moderatorus turklāt neredzamus citiem, lai mazāk kašķa.

Ja Tev ir kāds zināms un viņš būtu ar mieru ziedot savu laiku blogam, atsūti koordinātas uz PM!
Publicēts: 31.12.09 00:14
 citēt
ox3r, es domaaju, ka atrastos gan taadi!!!! es aprunaashos ;-)

cerambyx, a kam man vajag krenjkjus liekus, ja mani uz to nestimulee!?!??!
Publicēts: 31.12.09 00:16
 citēt
dansiga, ja atradīsi tādus vismaz 3 gab(ne tādus, kuriem pēc 3 dienām apniks), tad es apsolos noziedot laiku un uztaisīt iespēju viņiem to darīt.
Publicēts: 31.12.09 00:18
 citēt
ox3r, sarunaajushi ;-)
Publicēts: 31.12.09 00:18
 citēt
kā būtu ja galerijaa noņemtu autoru vārdus kas pie bildes klāt ? :face-wink:

Principā jau eksperimenta nolūkos to var izdarīt, bet vai no tā komentāri paliks sakarīgāki? Atgriebības balsojumi tikuntā turpināsies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas