Vīrusa nosaukums ir KVAA-II. Izpaužas kā visu sadaļu piemēslošana ar daudzveidīgiem paņēmieniem: 1) Viss, kas ir slikti vai varētu būt slikti ir tikai tāpēc, ka pastāv tāda valsts - Latvija; 2) Notikumi jāvērtē un sava rīcība jābalsta uz astrologu, jogu un gaišreģu ieteikumiem; 3) Tas viss jāatšķaida ar iespējami bezjēdzīgiem paziņojumiem par to, kurš paziņa atrakstīja, kurš nopirdās un kurš smējās. 4) Fotogalerijā jāliek iespējami vienveidīgas bildes, piemēram, mopēdi un mokiki biezā slānī. Kā jau šādos gadījumos, ārstēšanai būtu jābūt radikālai vai pat ķirurģiskai. Kamēr tas nenotiek atliek tikai izstrādāt imunitāti. Mana metode ir 1) skatoties forumu ir atvērt "visas diskusijas", un tad, ja pēdējais ieraksts ir inficēts, tālāk neskatīties; 2) nebarot vīrusu ar atbildēm. Diemžēl, ar to nez vai varēs novērst vārgšanu un nīkuļošanu. Es pieņemu, ka vecbiedri jau savu imunitāti izstrādās un šeit uzturēsies, bet jaunu, interesantu personību parādīšanās šajā vietnē ir stipri apšaubāma. Ja es Fotoblogu pirmo reizi atvērtu šodien, pat prātā nenāktu te piereģistrēties.
P.S. Rakstu to tieši tagad, kad mums ir svētku nedēļa. Galīgi nepiemērots laiks ķengu un samazgu strēbšanai.
GunarsII:1) skatoties forumu ir atvērt "visas diskusijas", un tad, ja pēdējais ieraksts ir inficēts, tālāk neskatīties; 2) nebarot vīrusu ar atbildēm.
Diemžēl, nedarbojas. Spammašīmai ir uššpļaut uz ignorēšanu un boikotiem, domā, ka Top-šļopa un Dormeo reklāmu dzēšana bez lasīšanas rausta kādu inboxa.lv administrācijā? Darbošanās tajā indiešu sektā noteikti ir saistīta ar Indijas kaņepju pīpēšanu, lai tai nodarbei būtu nauda, cilvēciņš to abzinīgi pelna Pukistānas vētniecībā.
Citagaisma:Nu Te jau ir vesels infekcijas perēklis, taču šīs dienas nav tās, kurās gribētos aprakstīt baciļa "Gunars2" pazīmes un kaitīgo iedarbību.
Nekādu iebildumu. Uzskatu šo par aizstāvības runu pēc principa "bet pats tāds pats..." Katram ir tiesības uz aizstāvību, tā arī ir viena no demokrātiskas un brīvas sabiedrības iezīmēm.
Ja man sit pa seju(un atsevišķus vardes izgājienus uztveru tieši tā),tad ne katrreiz pietiek spēka klusēt un pagriezt otru vaigu kā māca cita joga-kristietība.Nereti dodu pretī ar ko,saprotams,izraisu vēl lielāku bardaku un veicinu jaunas aktivitātes ideoloģiskajā frontē..A ko darīsi,ja esi morāli nenoturīgs?Nu niez nagi iedot pa štangu pretiniekiem.
tvaika iela, 21. gadsimts... Pirmstam, Aleksandraaugstumi... Gunari un citi perdeļi, kas eltoni, šneideri, un citi jefiņi. Apjēdziet, ka jūsu "domas" nevienu neinteresē. Apjēdziet, ka jūs dzīvojiet psrs, kur citādas Domas bij noziegums.... Miskaste, koroče.
Viedokļu dažādība nav nekas slikts, arī es visu mūsdienu politiku nevērtēju kā pieņemamu un man patīkamu, bet nu KVA par daudz mēslus postē un galvenais, pārpublicē gandrīz jebko, ko paspēj ieraudzīt jebkurā no mums ik katram pieejamā ziņu portālā. Kā lietotājs ar diezgan tolerantu attieksmi pret citu viedokļiem, ierosinu- dot KVA mācību stundu, likt pēdējo reizi saprast, ka vajag nedaudz filtrēt un varbūt paskatīties ar kritisku attieksmi pret daudzajiem bezjēdzīgajiem linkiem ar uzsvaru- tā domā krievi, kuri pielūdz putleru un viņa politiku.
Pie krieviem bija tāda TV programma "tas interesē daudzus".Tur galvenokārt uzstājās elmarssi!Viņu Domas protams bija ar lielo burtu un interesēja vairumu pilsoņu.
Un kā to izdarīt, sasauksim blogā virtuālo protesta mītiņu vai ņemsim mietus un sagaidīsim Gunti Strautnieku pie Mansarda gadjušņika durvīm?
es atbalstītu otro variantu, bet sist slimu cilvēku.... nu, nezinu gan, paliks vēl stulbāks. Vienubrīd bija doma uztaisīt tēmu "Pacienta KVAA slimības vēsture", kur varētu vienkopus pārpostēt visus tos murgus, lai adminiem vieglāk redzēt, bet tad sarakstē noskaidroju, ka adminiem pohuj, un nolēmu netērēt savu laiku nelietderīgi.
talavietis:Viedokļu dažādība nav nekas slikts, arī es visu mūsdienu politiku nevērtēju kā pieņemamu un man patīkamu....
Kopumā tā ir un nebūt nebiju domājis iestāties ne pret viedokļu dažādību ne vārda brīvību, tāpēc skaidrības labad kāda svarīga robeža ir jānovelk. Proti, mēs varam diskutēt par to, kura partija, politiķis vai minists ir stulbs/nesmuks/zaglīgs/negodīgs u.t.t. Tas pat ir katra aktīva pilsoņa un patriota pienākums, tāpat kā aktīvi rīkoties, nu pats mazākais vismaz vēlēšanās. Bet ja kāds sludina, ka mūsu valsts ir slikta, nevajadzīga, nicināma, tad diskusijas tajā brīdī ir jābeidz. Diemžēl "vīruss" KVAA-II te ne par ko nediskutē, vienkārši lej mums visiem mēslus virsū.
vlado:Uz katru kvākšķa postu atbildam visi vienādi, piemēram: ej ārstēties, zaļais muļķi....vai tamlīdzīgi; neielaižamies nekādās diskusijās
neatbalstu. vislabākā atbilde ir ignorēšana.
ir viņam tur tāds atejas ūbertopiks, Latvijas ekonomiskās aktivitātes, vai kaut kā tā, tas pacients tur iet izkārnīties ik pārdienas, neatkarīgi no tā, vai kāds atbild vai nē. Ir pat desmit dienu posmi, kur visi to sūdu ir ignorējuši, vienalga - infopolk`i un citas marasma lapas ar apskaužamu regularitāti. Uzmanības deficīta sindroms.
TesMens:Pirmais veids- art zemi un ignortēt tos, kuri neko jaunu neienes portāla dzīvē. Otrs veids- rakstiet šedou un elikam, lai ieceļ jūs par administratoru ar iespēju kvātipus šad tad dzēst, tāpat, kā jurčikus. Pieņemu, ka ir divas kandidatūtas šādam darbiņam- Viensmuzikants un Šneiders, kuriem ir laba, amatā balstīta gaume.
Paldies, adminiem rakstīju. Kamēr pacients nemusina gāzt pastāvošo valsts iekārtu, tikmēr adminiem smidzināt. Ieteikums bija man darīt tāpat (smidzināt uz problēmu), bet dažreiz uzsit reālu riebumu un visa smidzināšana vējā...
Tie netiek dzēsti, viņam ir tāda īpatnēja humora izjūta - regulāri likt vienu stulbu jautājumu "Ko izvēlēties?" un vienkārši aiziet prom, pēc mēneša nākamo liek jau ar citu niku. Tādēļ arī TELE-2, kad zvana un zombē pāriet uz viņu tīklu, abgalvo, ka Latvijā viņiem esot miljons klientu. Lielākā daļa no tiem ir tikai ZZ, kuras tādi jampampiņi nopērk tikai kādas stulbības reģistrēšanai vai zvanam us skolu par spridzekli, kad kontroldarbam nav gatavs.
Es jau domāju ka ar triperi izrādās tik ar reptīļiem Man šitas kautkā nerausta jeb kā reiz teica vecos krievu romānos "Es trīs dienas jāju jums pakaļ lai pateiktu ka jūs man pie dirsas" Šeit taču blogs , katrs var muldēt ap un par ko vien vēlās galvenais ka arī foto raista
TesMens:man ar ir viena ZZ, ko izmantoju nesasitamā telefonā, kad eju mežā vai braucu ar traktoru. 3EU pietiek kādiem pieciem mēnešiem, jo no tā nevienam nezvanu.
JĀ man ar tāds ir , jau gadus 10-15 es pat numuru viņam nezinu
Nu ko var ņemties, paši taču esat vainīgi jo nepārtraukti barojat to trolli nepārtraukti komentējot viņa debīlos postus forumā vai sūdbildes galerijā. bet tam garā apdalītajam to tik vajag, jo skaidri redzams ka sirgst ar akūtu uzmanības trūkumu. Tikai totāla ignore var tādus pamuļķus apārstēt, nu cik reižu var to klārēt ko a ?
Jopcik bet kas tev liek lasīt un vispār pievērsts uzmanību viņa izdarībām ? Es ar varētu uztaisīt desmitiem ekrānšāviņu kā tu atbildot pat citē viņa postus, kas ir galigi aplami manuprāt, tādi jefiņi no tā tikai kaifu ķer
Es to visu saprotu, bet nu laikam cilvēks tā uzbūvēts, ka viņam reizēm notrūkst pacietība. Laikam tas salīdzināms ar "@#$%$#$*&%%#@!!!", kad ievikts ar āmuru pa pirkstu, labuma nekāda, bet nolamāsies katrs.
Tak jāsaprot ka idiotu šai saulē ir pārāk daudz lai ceptos par viņiem, pievērstu tiem lieku uzmanību, tā vel pats var ar laiku saiet sviestā Man ar kaimiņiem Rīgā nepaveicies, vairums tādi idioti ka izvēlos labāk ar tiem nekontaktēt, ignore satiekot, un man nospļauties ka mani uzskatīs par augstprātīgu vai nepieklājīgu Manējā madam gan cenšas ar visiem būt paiņka un visai bieži no tā cieš, atnāk nelaimīga un sūdzas ka atkal kāds vecs perdelis vai klača šo nožmiedza kāpnēs vai vārtrūmē un 10 min spīdzināja liekot klausīties "pēdējos jaunumus"
No kaimiņiem nekur neliksies, man arī viens ir, kurš dzīvo pāris ielas tālāk, ja noķers uz ielas, minūtes vismaz 20 būs jāklausās par valdību, pensijām, medicīnu, izglītību, iekšlietām, ārlietām, nakts dzertuvi Brīvības ielā, zaudētavām, lombardiem un jaunajiem puņķutapām, kuri pērk mašīnas, bet sitas nost, jo braukt nemāk.
Schneider:No kaimiņiem nekur neliksies, man arī viens ir, kurš dzīvo pāris ielas tālāk, ja noķers uz ielas, minūtes vismaz 20 būs jāklausās par valdību, pensijām, medicīnu, izglītību, iekšlietām, ārlietām, nakts dzertuvi Brīvības ielā, zaudētavām, lombardiem un jaunajiem puņķutapām, kuri pērk mašīnas, bet sitas nost, jo braukt nemāk.
Sena pazīšana, pieklājība un cieņa pret večuku. Bet nu "Zin ko, man tagad jāskrien, tūlīt pie manis atnāks elektriķis (mūrnieks, skursteņslauķis u.t.t.)" tomēr lietoju.
Alibaba:Nu un tagad pastāstiet man gaudotāji, kāda sūda pēc paši atkal ielīdāt tā pamuļķa izveidotā topikā un piedalāties bezjēdzīgā spamā barojot trollēnu ?
Tas pamuļķis ir visur. Skaties, pēc brīža būs arī šeit ar stāstu kā viņa paziņa, viena, inficējusies veikalā ar gripu, cūku.
Alibaba:Nu un tagad pastāstiet man gaudotāji, kāda sūda pēc paši atkal ielīdāt tā pamuļķa izveidotā topikā un piedalāties bezjēdzīgā spamā barojot trollēnu ?
Tas pamuļķis ir visur. Skaties, pēc brīža būs arī šeit ar stāstu kā viņa paziņa, viena, inficējusies veikalā ar gripu, cūku.
pilnīgs bulšits, vienkārši nespējat paši sev atzīties ka esat vāji bezgribas bezmugurkaulnieki Ir tik vienkarsi izēst trolli, tikai TOTĀLA IGNORĒŠANA zem visām viņa bildēm un izveidotiem topikiem, nekur neatbildēt un necitēt, un pēc dažiem mēnešiem šam te paliks garlaicīgi un notīsies uz kādu jogeru jebanātiķu lapeli
Nenosmieties. Jā, KvaaII tomēr ir slavenība. Ne visiem par godu tiek topiki veidoti. Vēl tikai sametiet naudiņas un uzceliet viņam pieminekli. Bet ārpuse fb.lv smejās, kā viens KvaaII blogā dirsina visus turiene gudros. Un protests jaf naf KvaaII dēļ, protests ir pašu bezspēcības dēl. Pieraduši visus nolikt, visiem mutes bāzt ciet, un te nu čuss, nekā , KvaaII ne silts ne auksts. Un galvenais, ka daudzus gadus jūs jaf dirsina un tikpat vēl dirsinās. Sauciet palīgā, admini nenāk, varbūt marsieši palīdzēs Tā kā celiet droši pieminekli!