Ko par "dzīvību" sauc... Globāli existenciālas tēmas apspriežas it jautri... tehnika tirgojas ar... Fotokonkursā iesniegto bilžu skaits rūk kā pērnais sniegs maijā... Bet iesaistītajiem intersanti ir...
Bija tāda kā sāncensība fotogrāfu vidū - stimuls attīstīties. Publicētās bildes arī bija krietni kvalitatīvākas. Diskusijas bija izvērstākas. Bija arī kritika un strīdi par to.
Lai iekustinaatu blogu (bilzhu jomaa), vajag rast apstaakljus, lai atgrieztos cilveeki, kuri speeja radiit kvalitatiivas FOTOGRAAFIJAS. Neesmu ne marketologs, ne vadiibu studeejis, ne projektu menedzhmentu, taapeec uzskatu, ka bloga projekta vadiitaaji ir kompetentaaki un tas ir vinju uzdevums
Vavers:Lai iekustinaatu blogu (bilzhu jomaa), vajag rast apstaakljus, lai atgrieztos cilveeki, kuri speeja radiit kvalitatiivas FOTOGRAAFIJAS. Neesmu ne marketologs, ne vadiibu studeejis, ne projektu menedzhmentu, taapeec uzskatu, ka bloga projekta vadiitaaji ir kompetentaaki un tas ir vinju uzdevums
Kādreiz arī fotošopu visi nelietoja A tagad katrs muļļa ņemas fotošopā un nemāk vairs nofotografēt un ielikt dabīgu fotogrāfiju Zinu,zinu...es arī esmu tāds muļļa
Ja jūs paskatīsieties JEBKURU Foto projektu JEBKUR pasaulē SITUĀCIA ir analoģiska Publikai pietiek 5-7 gadu digitālas Ēras lai šis "Hobijs" vairs nebūtu nekas sevišķs un ekskluzīvs TAGAD topā ir "Sociāli tīkli" un "Sērijas" no 100 drazbildēm Vai VIDEO rullīši ar MOB filmēti. MAINĀS LAIKS mainās konjunktūra un MODE Esmu pieredzējis vismaz 3-4 šādus VIĻŅUS , viss iet savu gaitu CIKLISKI Cilvēkiem principā NAV IDEJU un viss "Vienādais" jau ir 101x apspēlēts rezultātā iestājās APĀTIJA , publika sāk pievērsties "Sociālajam chatam" bilžu straumju veidā , BET arī tas jau iet mazumā pēc 3-4 gadiem tur ar sāksies PANĪKUMS jo KĀPUMA brīdis jau ar tur ir PĀRI Tehnoloģisks bums Sociālas struktūras PULSĒŠANAS efekts tas saucas Post industriālās sabiedrības IEZĪME
KĀ PARASTI šādos gadījumos izdzīvo TIKAI paši lielākie profi ar NEPARASTĀM spējām un iespējām . Piemēram vecmeistars Ainārs Meiers gāž sēriju pec sērijas pēdējos pāris gadus VIENU krutāku par otru Piemēram VAKAR Viņam sanāk un bez viņa NEVIENS jaunāks tā nespēj un neprot.
Vavers:Lai iekustinaatu blogu (bilzhu jomaa), vajag rast apstaakljus, lai atgrieztos cilveeki, kuri speeja radiit kvalitatiivas FOTOGRAAFIJAS. Neesmu ne marketologs, ne vadiibu studeejis, ne projektu menedzhmentu, taapeec uzskatu, ka bloga projekta vadiitaaji ir kompetentaaki un tas ir vinju uzdevums
Lai iekustinātu valsti ar vajagot,lai atgriežas aizbraukušie Neliekas,ka velkas paralēles ???
OKfoto:Bija tāda kā sāncensība fotogrāfu vidū - stimuls attīstīties. Publicētās bildes arī bija krietni kvalitatīvākas. Diskusijas bija izvērstākas. Bija arī kritika un strīdi par to.
Sacensību nokāva jaunieviestā dīvainā vērtēšanas sistēma, bet par to jau ir gana mute dzesēta. Kā ir tā ir. Vērtēšanas sistēma gan netraucē te likt labas bildes, ja tev tādas ir.
Lunis:Ja jūs paskatīsieties JEBKURU Foto projektu JEBKUR pasaulē SITUĀCIA ir analoģiska Publikai pietiek 5-7 gadu digitālas Ēras lai šis "Hobijs" vairs nebūtu nekas sevišķs un ekskluzīvs TAGAD topā ir "Sociāli tīkli" un "Sērijas" no 100 drazbildēm Vai VIDEO rullīši ar MOB filmēti. MAINĀS LAIKS mainās konjunktūra un MODE Esmu pieredzējis vismaz 3-4 šādus VIĻŅUS , viss iet savu gaitu CIKLISKI Cilvēkiem principā NAV IDEJU un viss "Vienādais" jau ir 101x apspēlēts rezultātā iestājās APĀTIJA , publika sāk pievērsties "Sociālajam chatam" bilžu straumju veidā , BET arī tas jau iet mazumā pēc 3-4 gadiem tur ar sāksies PANĪKUMS jo KĀPUMA brīdis jau ar tur ir PĀRI .
Lunis:KĀ PARASTI šādos gadījumos izdzīvo TIKAI paši lielākie profi ar NEPARASTĀM spējām un iespējām . Piemēram vecmeistars Ainārs Meiers gāž sēriju pec sērijas pēdējos pāris gadus VIENU krutāku par otru Piemēram VAKAR Viņam sanāk un bez viņa NEVIENS jaunāks tā nespēj un neprot.
JĀ tas sākās jau pirms 2-3 gadiem , gadus 3-4 KĀPUMS pēc tam kritums šobrīd mēs vēl neesam pašā lejā tā būs pēc gada pusotra. Kopumā tādi viļņi pēc maniem novērojumiem ilgst ~7 gadus. Vēl kas raksturīgi PĒC paliek 1-2 NO PĒDĒJĀ viļņa ne vairāk JA kādam liekas ka LĪMENIS ar gadiem AUG ja viss paliek "Massveidīgāks" smagi maldās LĪMENIS kopēja ar katru vilni tik KRIT zemāk "Atlikuma" paliek mazāk. Es varu aprakstīt kā tas bija PIRMAIS ko atceros "Parādījās diapozitīvi" tas bija 1970 vidus tos blieza nenormālos daudzumos un VISI rīkoja festivālus milzu skates un vakarus RIKTĪGI simti tūkstoš cilvēku LATVIJĀ tajā visā ņēma dalību ZENIT bija bezmaz katrā mājā visās malās foto pulciņi un klubi , 90% materiāla bija APSALŪTI MĒSLI , pēc gadiem ~10 uz 80 gadu VIDU otro pusi kustība noplaka praktiski pilnībā.80 gadu otrā puse beigas KRĀSU FOTO ēras sākums MINILABU parādīšanās VISI sāka nenormālos daudzumos KOPĒT KRĀSU BILDES bildēja atkal BURTISKI VISI cepa desmitiem tūkstošiem KRĀSU BILDES , tas bija no 1988-1995 gadam , TAD sākās JAUNS bums ZIEPTRAUKI , visi atkal bija FOTOGRĀFI katram bija Zieptrauks un visi BLIEZ nenormālos daudzumos FILMAS BILDES mini labi štancēja 3 maiņās 24h 7 dienas nedēļā , tas viss turpinājās līdz ~2003 gadam kad sākas DIGIZIEPJI , atkal viss no sākuma BUMS SĀKUMS KĀPUMS un pilnīgi atplūdi , no KATRA no šiem viļņiem bija BARI kuri skaļi BĻĀVA "Tauta JUMS taga parādīs !!!" Un sūdu MĒS turpat kur bija BĻAVĒJI pat atmiņā neviens īstu vairs nav saglabājies nerunājot jau ka KO TAUSTAMU būtu atstājuši. Pēdējais BUMS sākas ~2006 gadā INTERNETA PORTĀLU fotogrāfija , šobrīd viņa jau PRAKTISKI ir izsīkusi VISĀ PASAULĒ . PARASTI viena buma pīķī sākas kas JAUNS kas viņu nokauj pirms gadiem 2-3 iesākās SOCIĀLO TĪKLU foto ĒRA
VĒL raksturīgi novērujumi VISI viļņi sākas ar ĢIMENSBILDĒM pāraug pašmērķigā MĀXSLĀ un finiša ar prastu XXX , patreiz topā VIENKARŠI XXX Tatad tuvojamies kārtējam finišam
Lunis: Piemēram vecmeistars Ainārs Meiers gāž sēriju pec sērijas pēdējos pāris gadus VIENU krutāku par otru Viņam sanāk un bez viņa NEVIENS jaunāks tā nespēj un neprot.
Nu jau nu jau, tas tā kā pārspīlēti teikts. Šīs bildes ir foršas, kvlitatīvas, bet nekas tāds, ko nevarētu dabūt gatavu. Tehniski nekā sarežģīta. Vajg tik īsto gaismu novaktēt un jau laicīgi vietu noskatīt. Cita lieta, ka daudziem jaunajiem slinkums veltīt tam visam tik daudz laika darba, lai iemācītos fotogrāfēt + vēl tās jaunās mobilku instagram tendences, hdri utt. Rezulāts neizpaliek.
Lunis: Piemēram vecmeistars Ainārs Meiers gāž sēriju pec sērijas pēdējos pāris gadus VIENU krutāku par otru Viņam sanāk un bez viņa NEVIENS jaunāks tā nespēj un neprot.
Nu jau nu jau, tas tā kā pārspīlēti teikts. Šīs bildes ir foršas, kvlitatīvas, bet nekas tāds, ko nevarētu dabūt gatavu. Tehniski nekā sarežģīta. Vajg tik īsto gaismu novaktēt un jau laicīgi vietu noskatīt. Cita lieta, ka daudziem jaunajiem slinkums veltīt tam visam tik daudz laika darba, lai iemācītos fotogrāfēt + vēl tās jaunās mobilku instagram tendences, hdri utt. Rezulāts neizpaliek.
TIEŠĀM nav nekā sarežģita , PIEKRĪTU , ej tikai un SPIED Man reiz 80 gadu beigās gadijās būt presenē kur kādas padumjas žurnalistes tincināja neformālā gaisotnē Rīga Bolderājā dzimušo Krievu kosmanautu Salavjovu ,`si viņai A GRUTI lodot kosmosā !? Šis saka NĒ !! ielien raķetē VEČI aitaisa lūku PIEŠĶIĻ un izbliez tevi Orbītā un LIDINIES rij kiseli no tubas čurā pudelē VISS kā zidainim PAŠAM nekas nav jādara ĢEVKAS mēmas par ša atklātību , saka JĀ tā ir ? Šis saka JĀ tā ar ir . Bet kāpēc tad jūs tādi VAROŅI !? Nu šis saka SAPROTI lai SPĒTU nonākt līdz tam brīdim kad IERĀPIES LŪKĀ ir baaaigi baigi daudz jāspēj un jāvar , TALĀK viss vienkarši BAX un BAUDI TĀPAT arī ar FOTO Man kādreiz pirmā sievasmāte BIJA ŠOKĀ stāstija "Cilvēki ar traktoriem brauc zemi ecē , bet TEV tika par podziņas nospiešanu maksā 10x vairāk !! Netasnigi !" Es šai tad taicu DARGĀ sievsmāt na tev 100 Rubļi ar BRŪNO Ļeņinu nopērc sev kādu jaunu kleitu un kurpes un nepisss man smadzenes par saveim TRAKTORIEM UN netaisnību Nekad nesmu domājis cik kas ir VIENAKRŠI va SAREŽĢĪTI man vienmēr ir interesējis LAI ES TĀ VARU un ja es tā SAVARU tad PIĶIS nekad nav man gājis ar līkumu , tā bijis VIENMĒR gan pirms 25+ gadiem gan MŪSDIENĀS Agrāk biju NENORMĀLI čakls un darbīgs MŪDIENĀS esmu nenormāli SLINKS un laisks , galvenais iemsl JEBKĀDAS konkurences trūkums , agrāk SKETIES spēj tik turēt līdz KONKURENTIEM musdienās SKUMJI bet NAV ar ko konkuret NAV SPĒJU iemānu cilvēkiem Varu gulēt un LAISKOTIES un kuasīties "Cik viss vienkarši" tik NEKĀ no tā vienkaršā NESPĒJ neviens VIENKARŠUMA fans tik vien ka vecie čomi konkurenti no 20 gadus senas PAGĀTNES.
APSALŪTI noteicošais FOTO jomā un biznesā ir SPĒJAS + NEPARTRAUKTA IZGLĪTOŠANĀS IESPĒJA = panākumi. SĀKT var jebkurš tam nekāda dižā prāta nevajag , PRATS VAJADZIGS uzminrt KUR UN KA MACITIES klāt un talāk un tas jādara ĀTRĀK kā pārējie to saprot NORMĀLI ja esi vismaz 1-2 gadi PRIEKŠĀ pārejiem PROGNOZĒT kur būs BIZNES ja neeesi ar tādām spējām tad BIZNESA nav , kur bars tur OBLIGĀTI būs kāds kas DARĪS LĒTĀK vienkaršāk ātrāk utt
vēl jau nav...tā haiduka bilzhu ziepene nedaudz pieriebusies. forša fīča būtu, ja varētu atrubit personāžu redzesanu forumā...nu tipa zini ka vinji tur ir, bet neredzi
imgfoto:+ vairāk vajag par eksistenciālām lietām parunāt...par pupiem piemēram
Vaveres vairāk modē , ar mani pēdējā gadā diskute vairāk par tēmu "Vai man smuku mantiņu uztasīja ?" es protams saku JĀ JĀ Madam , ko ta es teišu ka VISĀM jau jums viņas vienādas "Taisītās" ;D ;D
VĒL raksturīgi novērujumi VISI viļņi sākas ar ĢIMENSBILDĒM pāraug pašmērķigā MĀXSLĀ un finiša ar prastu XXX , patreiz topā VIENKARŠI XXX Tatad tuvojamies kārtējam finišam
Bildes:tad nerunā, bet uztaisi kaut vai kaut ko attāli līdzīgu. pldies par sapratni.
Sen jau ir uztaisītas un vairākiem redzētas labas fotogrāfijas (es ne par konkrēto vietu/objektu). Ja konkrēti par šīm, tad neesmu izpētījis, vai konkrētais objekts ir nofotogrāfēts labāk. Paldies par sapratni.
Lunis: TIEŠĀM nav nekā sarežģita , PIEKRĪTU , ej tikai un SPIED (..) Nu šis saka SAPROTI lai SPĒTU nonākt līdz tam brīdim kad IERĀPIES LŪKĀ ir baaaigi baigi daudz jāspēj un jāvar , TALĀK viss vienkarši BAX un BAUDI TĀPAT arī ar FOTO
Nu ja, es jau ar to pašu saku. Darbs dara darītāju, un, jo vairāk iemācās, jo vieglāk paliek,
Lunis: Agrāk biju NENORMĀLI čakls un darbīgs MŪDIENĀS esmu nenormāli SLINKS un laisks , galvenais iemsl JEBKĀDAS konkurences trūkums , agrāk SKETIES spēj tik turēt līdz KONKURENTIEM musdienās SKUMJI bet NAV ar ko konkuret NAV SPĒJU iemānu cilvēkiem Varu gulēt un LAISKOTIES un kuasīties "Cik viss vienkarši" tik NEKĀ no tā vienkaršā NESPĒJ neviens VIENKARŠUMA fans tik vien ka vecie čomi konkurenti no 20 gadus senas PAGĀTNES.
Nav konkurences? Neticu. Vispār skatoties par kādu žanru runā? Vai tikai par biznesu?
Lunis: APSALŪTI noteicošais FOTO jomā un biznesā ir SPĒJAS + NEPARTRAUKTA IZGLĪTOŠANĀS IESPĒJA = panākumi. SĀKT var jebkurš tam nekāda dižā prāta nevajag , PRATS VAJADZIGS uzminrt KUR UN KA MACITIES klāt un talāk un tas jādara ĀTRĀK kā pārējie to saprot
Tas nu gan taisnība, galvenais nekad nepalaisties un neapstāties.