forum.gif
Par eiro.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Par eiro.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 20
  5. 21
  6. 22
  7. 23
  8. 24
  9. 25
  10. 26
  11. 27
  12. ...
  13. 41
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.13 07:13
 citēt
versatile:nu ir, ir daļa preču šeit savādākas. Končas garšo labāk, ja nav uzrakstu poļu valodā virsū.

sūds par končām, bet man nekad neviens nav varējis izskaidrot šito lietu - ja aizbrauc uz rietumiem un sanāk pielakties, tad paģiru nav, nu vismaz 5x mazāk kā mājās. Kāpēc tā????:D
Publicēts: 16.04.13 09:19
 citēt
imgfoto:
versatile:nu ir, ir daļa preču šeit savādākas. Končas garšo labāk, ja nav uzrakstu poļu valodā virsū.

sūds par končām, bet man nekad neviens nav varējis izskaidrot šito lietu - ja aizbrauc uz rietumiem un sanāk pielakties, tad paģiru nav, nu vismaz 5x mazāk kā mājās. Kāpēc tā????:D

A cik rietumos mansā tas šņabis (relatīvi pret vidējo cenu veicī) ko loc? Un cik te? Pirksi tādā pašā cenu kategorijā, būs čiki.
Publicēts: 16.04.13 09:22 labots
 citēt
f-foto: Divdesmit gados pēc neatkarības atjaunošanas tā arī nav radīts reģistrs, kurā būtu redzams, cik tad īsti zemes iegādājušies ārvalstnieki.

Vai sia patriotiņš-16 ir vietējais vai ārzemnieks? Un ja pieder 1 ārzemniekam? Un ja vienādās daļās 3 latviešiem un 1 ārzemniekam? Un ja pieder vēl vienam vietējam SIA, kurām savukārt īpašnieki kā jebkurā no iepriekš minētajiem piemēriem? Vai ja pieder Jānim Bērziņam, kas naudu aizņēmies skandināvu bankā, zemi ieķīlājot? Vai emigrējušais latvietis, UK pilsonis un viņa bērni, skaitās ārzemnieks?
Publicēts: 16.04.13 09:46
 citēt
imgfoto:
Vaards:
A kamdēļ ta šie (piemēram, Audi) jaunos autiņus savāc un sūta uz fāterlandi čiņīt elektroniku garantijas ietvaros? ex-Darbā bosi bija tādus melnus un spīžīgus iepirkuši vairākus no vietējā oficiālā tirgotāja. Divus gabalus pēc tam aizsūtīja atpakaļ uz fāterlandi. Droši vien austrumeiropas tirgum bija domāti, saplīsa, bet tik viltīgi uztaisīti, ka varēja tikai fāterlandē tikt galā ar sāpi.

Droši vien šiem arī lej iekšā filtrēto poļu eļļu, tamdēl sāk elektronika jokoties?

Nezinu 100%, bet ar audi esot tā, ka vismaz baltijas dīleriem viņi softu ar kuru var galīgi dziļi ielīst nedeva...pieštepselēja autiņu un cilvēks ''Ingelštatē'' skatījās un pēc tam teica kas jādara...nu tā vismaz runā. + pats sūtīji uz Vāciju pa garantiju vai dīleris teica, ka ir aizsūtījis? Atšķirību saklausi?:)
Tāpēc arī visādu mājamatnieki ar spertiem softiem varēja precīzāk nokonstatēt vainu nekā opiciālais dīleris! Auto rīga bija leģendārs ar detaļu mainīšanu "puķom tika".

Sajust atšķirību firmai, kurā mehanizācijas departamentā strādā 400 cilvēki un spēj vienā partijā nopirkt 20 jaunus Scania vilcējus... Beidz. :) Auto Rīga tikt tāds hļupiks vien ir, kuru attiecīgi piespiež vest uz vāciju, nevis viņi stāsta, ka veduši uz vāciju.

Jebkurā gadījumā, uzskatu, ka viss šis balagāns ir divu iemeslu dēļ:
a) šejienes diskusijas dalībnieku nezināšanas dēļ;
b) attiecīgi tādas pašas nezināšanas dēļ sabiedrībā.

Uzņēmējs visur ir vienāds. Užnēmējs strādā, lai radītu peļņu. Ja tirgus pieprasa lētu un sūdīgu paiku, uzņēmējs tādu piegādās.

Pircējs pirks doktordesu pa 2.80 LVL/kg, nevis pa 7.00 LVL

Kad pircējs sāks baidīties no 2.80 LVL desas, ko viņa kaķis neēd, tad ražotājs mainīs ražošanas procesu.
Publicēts: 16.04.13 10:56
 citēt
imgfoto:

youtu.be...
Publicēts: 16.04.13 11:13
 citēt
uzņēmējs LV un uzņēmējs Vakareiropā.... divi dažādi tēli.

bet visbiežāk arī Rietumeiropas uzņēmējs kļūst mūsu uzņēmējam līdzīgs, jo to spiež peļņas procenta sarukšana. Energoresursi visu laiku padārdzinās, patēriņa preces kļūst dārgākas, pakalpojumi dārgāki. Lai vēl kaut kā rietumnieks noturētu savu uzņēmumu virs ūdens, tam gribot negribot jāmeklē alternatīvas.
algu jau daudzi nespēj pielikt
tiek meklētas lētākas izejvielas
tiek izmantots lētāks darbaspēks
spiests blēdīties ar nodokļiem
Mūsu valstu ienākšana ES stiprāk velk vecās valstis atpakaļ, nekā mēs ejam uz priekšu. Finālā kaut kur izlīdzināsimies un nebūs ne šis ne tas.
Vēl ir man zināmi vācu uzņēmumi, kuri pilnīgi cenšas distancēties no šī visa un spēj noturēties tikai dēļ biznesa ētikas. Viena firma ar otru sadarbojas ne vairs tik izdevīguma dēļ, bet gan dēļ veco un stabilo attiecību dēļ.
Ir bijuši gadījumi, piem. viens LV uzņēmums gribēja izkonkurēt Norvēģu reklāmas firmu ar cenām, uz ko norvēģis vienkārši pajautāja- es saprotu, ka jūs varat to pašu izgatavot, cenas varat piedāvāt lētākas, bet kāpēc man to vajag? Un te LV cilvēki nespēja saprast, kāpēc norvēģis atteicās no lētāka un izdevīgāka piedāvājuma, kur varētu vairāk pelnīt?
Es domāju, ka to nesapratīs 90% uzņēmēju mūsu reģionā, bet Rietumos tā kādreiz bija normāla parādība.
Publicēts: 16.04.13 11:19
 citēt
talavietis:uzņēmējs LV un uzņēmējs Vakareiropā.... divi dažādi tēli.

bet visbiežāk arī Rietumeiropas uzņēmējs kļūst mūsu uzņēmējam līdzīgs, jo to spiež peļņas procenta sarukšana. Energoresursi visu laiku padārdzinās, patēriņa preces kļūst dārgākas, pakalpojumi dārgāki. Lai vēl kaut kā rietumnieks noturētu savu uzņēmumu virs ūdens, tam gribot negribot jāmeklē alternatīvas.
Mūsu valstu ienākšana ES stiprāk velk vecās valstis atpakaļ, nekā mēs ejam uz priekšu. Finālā kaut kur izlīdzināsimies un nebūs ne šis ne tas.
Vēl ir man zināmi vācu uzņēmumi, kuri pilnīgi cenšas distancēties no šī visa un spēj noturēties tikai dēļ biznesa ētikas. Viena firma ar otru sadarbojas ne vairs tik izdevīguma dēļ, bet gan dēļ veco un stabilo attiecību dēļ.
Ir bijuši gadījumi, piem. viens LV uzņēmums gribēja izkonkurēt Norvēģu reklāmas firmu ar cenām, uz ko norvēģis vienkārši pajautāja- es saprotu, ka jūs varat to pašu izgatavot, cenas varat piedāvāt lētākas, bet kāpēc man to vajag? Un te LV cilvēki nespēja saprast, kāpēc norvēģis atteicās no lētāka un izdevīgāka piedāvājuma, kur varētu vairāk pelnīt?
Es domāju, ka to nesapratīs 90% uzņēmēju mūsu reģionā, bet Rietumos tā kādreiz bija normāla parādība.

Pieļauju, ka mūsējais nevarētu izgatavot to, ko norvēģis paradis saņemt. ;)
Publicēts: 16.04.13 11:28
 citēt
Vaards:
talavietis:uzņēmējs LV un uzņēmējs Vakareiropā.... divi dažādi tēli.

Pieļauju, ka mūsējais nevarētu izgatavot to, ko norvēģis paradis saņemt. ;)

-------------

redzi, mūsējais prastu izgatavot bez kreņķiem visu ko vajag un arī ne sliktāk, bet runa nav kā reiz par to...

Es biju 94. gadā vācu firmai starpnieks vai tāds kā pārstāvis. Man būtībā bija jānodarbojas ar tulkojumiem, līgumiem, kvalitātes pārbaudi. Apmācīts es godam tiku Vācijā, apgādāts ar literatūru, dažādiem prezentācijas štruntiem. bet teikt gribu to, ka visi LV uzņēmēji uzreiz pieprasīja- dod mums labāko pasūtījumu. Vācieši nedeva, deva struntus visiem sākumā, ar domu, pierādiet, ka spējat ne tikai ražot stabili un kvalitatīvi, bet pierādat, ka esat cienīgi biznesa partneri. Es protams izdīcu arī kādam pa īpaši labam piedāvājumam, kā finālā, vācietis bija pazaudējis gadiem stabilo piegādātāju un neieguvis jaunu. Zem tā slēpjas kas vairāk, kā plika produkcija.
Publicēts: 16.04.13 13:46
 citēt
f-foto:Viena eiro aizstāvju - nodevēju pērle:

"Igaunijas ministrs pieļāva, ka droši vien Latvijā būs cilvēki, kas straujākā cenu kāpumā vainos eiro. Vienlaikus Ligi atzina, ka līdz ar eiro ieviešanu iedzīvotājiem ir labāka iespēja salīdzināt cenas savā valstī un citās."

Kā tiks nodrošināta spēja salīdzināt Latvijas cenas ar Portugāles cenām? Kāpēc es to nevaru izdarīt šodien?

Ko cilvēkiem vispār dod IESPĒJA salīdzināt cenas, ja jāpērk preces būs par vietējām cenām?

Un, protams, ir atzīts, ka cenas augs.

Diemžēl esmu spiests atgādināt, ka par to, kurš te nodevējs, iespējami dažādi viedokļi.
Publicēts: 16.04.13 14:01 labots
 citēt
Jā, cenas augs. Ja papūlēsies izlasīt eknomikas pamatu grāmatu, kas nav paredzēta pamatskolai, varbūt arī sapratīsi, kāpēc.
Eiro tur galīgi ņepričom, vismaz ne tādā ziņā ka ieviešanas izmaksas tagad uz mūžiem pacels cenas par 30%.

Viens labums no fufeļfoto aktivitātēm ir - piefiksēju tos, kas tagad mētā absurdos agalvojumus par n procentu pieaugumiem un no viņu produkcijas cenšos izvairīties kā tagad, tā pēc eiro ieviešanas. Pārāk maz novērtēta pircēju ietekme, balsojot ar maku.

Ā, šodien parunāju ar vienu kolēģi, kas agrāk pašancējis gaļas pārstrādes uzņēmumā, vadībā. Paklausījos, kas notiek, paldies, desas nepirkšu vēl ilgi. Bet, galvenais, ka to jau nosaka patērētājs - normāls uzņēmējs kvalitāti graus tikai pašu pēdējo.
Publicēts: 16.04.13 14:02
 citēt
orks:
Diemžēl esmu spiests atgādināt, ka par to, kurš te nodevējs, iespējami dažādi viedokļi.

vot vot...
Publicēts: 16.04.13 14:22 labots
 citēt
Nē, to pirms jau krietna laika pateica. Nu, par ES un Eiro. Referendumā, kā noteikts.
Fufeli, atļaušos apgalvot, ka tev nav ne jausmas par manām politiskajām preferencēm.
Publicēts: 16.04.13 15:21
 citēt
f-foto:
versatile: vot vot...

Vai tad es aicinu atteikties no savas valsts valūtas, prognozēju vēlamu angļu valodas ieviešanu kā otru valsts valodu (Versatile tīkamā RP to dara), aģitēju iestāties citu valstu izveidotās federācijās, turklāt uz citiem noteikumiem, un ierosinu deleģēt Latvijas tautai pēc Satversmes (tā ir Latvijas Konstitūcija, eirofīls to var nezināt) piekrītošo varu pārnacionālām iestādēm ārvalstīs?

NĒ!

Nē, to dara savās vēlmēs un vajadzībās apjukuši eirofīli. Eirofīli, kas visādi - un sevišķi bez argumentiem un nedemokrātiski - veicina Latvijas izšķīšanu Eiropas politiskajā un ekonomiskajā kartē, ir vistīrākie nodevēji.

Ar ko jūs diži atšķiraties no Kirhenšteina un Lāča?

Ko tu piedāvā?
Publicēts: 16.04.13 16:55
 citēt
versatile:Jā, cenas augs.

pacients spēcīgi atgādina saiemas debatētājus kuru ierasto mantru "eiro vajag, bet ne tūlīt" papildināja amizanti ieteikumi dombrovskim apsolīt, ka cenas necelsies vispār :D
Publicēts: 16.04.13 16:56
 citēt
versatile:
orks:

vot vot...

Nodevējs ir tas, kurš sadarbojas vai kā citādi iestājas par ienaidniekiem. PSRS bija ienaidnieks (nedetalizēsim, kas bija LPSR un visi pārējie PSR). Bet PSRS ir zaudētāji. PSRS vairs nav, un tas ir skaistākais, kas mūsu dzīvē ir noticis!:face-smile:
Publicēts: 16.04.13 18:16 labots
 citēt
Latvijas inteliģences pārstāvji: "Nauda nav identitātes simbols, bet maksāšanas līdzeklis": www.delfi.lv...
Publicēts: 16.04.13 18:21 labots
 citēt
f-foto:"tas ir skaistākais, kas mūsu dzīvē ir noticis"

Savdabīga mēraukla. Nevis, piemēram, paša nākšana pasaulē vai bērnu piedzimšana, bet tieši PSRS sabrukums. Šito nav iespējams saprast.

Saprast var pavisam viegli, jo tas teikts par kolektīvo apziņu, par tautu un nāciju. Protams, ka bērni un arī mēs paši ir kaut kas pavisam īpašs un pavisam cits, bet tas ir KATRAM SAVS. Manuprāt, Tava atbilde ir tikai izlikšanās, ka neko nesaprati. Tev pašam neliekas, ka piekasījies pie mana komentāra ne jau būtiskākās daļas?
P.S. Tomēr, ja tik vien bija iebildumi pie mana tekstiņa - esmu iepriecināts!:face-smile:
Publicēts: 16.04.13 20:52 labots
 citēt
GunarsII : "Latvijas inteliģences pārstāvji: "Nauda nav identitātes simbols, bet maksāšanas līdzeklis""

-------------------
".... jāņem vērā, ka gandrīz 80 procenti no aizņemtās naudas ir eiro, kas nozīmē, ka eiro tā būs arī jāatdod..."
Tā raksta Latvijas inteliģence.

Bet lūk, ko vēsta cits raksts:

"SVF aizņēmuma pirmstermiņa atmaksa tiks veikta, izmantojot 5. decembra obligāciju emisijā iegūtos resursus. Kā zināms, 5. decembrī Latvija sekmīgi emitēja septiņu gadu obligācijas 1,25 miljardu ASV dolāru (678,8 miljonu latu) apmērā ar fiksēto procentu (kupona) likmi 2,750% gadā (ienesīgums 2,889%), kas ir vēsturiski zemākā vērtspapīru procentu likme, kopš Latvija veic publiskus aizņēmumus starptautiskajos finanšu tirgos"

Kas tad sanāk, ka turpināsim atmaksāt ne jau euro, bet gan USD?
Publicēts: 16.04.13 21:09 labots
 citēt

Savdabīga mēraukla. Nevis, piemēram, paša nākšana pasaulē vai bērnu piedzimšana, bet tieši PSRS sabrukums. Šito nav iespējams saprast.

Paša un bērnu nākšana pasaulē melu un ļaunuma impērijas iežogojumā, tā nu gan ir afigennā laime. Tiešām labākais, kas ar cilvēku var notikt. Toties bankas konta izrakstā abreviatūras nomaiņa no LVL uz EUR ir ahujennā traģēdija un Dzimtenes nodevība. Kur var šitā dirst un nesarkt? :face-devil-grin:
Publicēts: 16.04.13 21:14
 citēt
talavietis:GunarsII : "Latvijas inteliģences pārstāvji: "Nauda nav identitātes simbols, bet maksāšanas līdzeklis""

-------------------
".... jāņem vērā, ka gandrīz 80 procenti no aizņemtās naudas ir eiro, kas nozīmē, ka eiro tā būs arī jāatdod..."

"SVF aizņēmuma pirmstermiņa atmaksa tiks veikta, izmantojot 5. decembra obligāciju emisijā iegūtos resursus. Kā zināms, 5. decembrī Latvija sekmīgi emitēja septiņu gadu obligācijas 1,25 miljardu ASV dolāru (678,8 miljonu latu) apmērā ar fiksēto procentu (kupona) likmi 2,750% gadā (ienesīgums 2,889%), kas ir vēsturiski zemākā vērtspapīru procentu likme, kopš Latvija veic publiskus aizņēmumus starptautiskajos finanšu tirgos"

Tagad tikai pamaniji? :face-smile: Stādies priekšā kas notiks brīdī, kad dolāra kurss attiecībā pret euro manāmi pacelsies ? :cry:
Diemžēl esi vienīgais kas sakarīgi skaidro iespējamās ēnas puses. :face-wink: Pārējie kā filmā Mūmija ,tie nozombētie... :haha: Nē ,nē mīlīši,maizīte bez garoziņas nemēdz būt!
Publicēts: 16.04.13 21:52
 citēt

30.12.1922. PSRS.
17.06.1940. PSRS okupē Latvijas Republiku.
14.06.1941. 15 42 Latvijas iedzīvotāji, nācijas zieds, tiek izvesti uz GULAG.
Otrais Pasaules karš.
Marts, 1949. 42 133 Latvijas iedzīvotāji, savas zemes veiksmīgi apsaimniekotāji, tiek izvesti.
No 1940. līdz 1953.gadam Latvija jāatstāj 140 000 - 190 00 cilvēkiem, precizēt datus varēs, kad Maskava dos pieeju NKVD arhīviem.
1991. gads, PSRS parāds Rietumiem ir 36 miljardi dolāru. Bankrots.
24.08.1991. KPFSR prezidents Boriss Jeļcins - dekrēts "Par Latvijas Republikas valstiskās neatkarības atgūšanu".
www.youtube.com...
Šito nesaprast nav iespējams.
Publicēts: 16.04.13 22:22
 citēt
forelljjanka:
talavietis:GunarsII : "Latvijas inteliģences pārstāvji: "Nauda nav identitātes simbols, bet maksāšanas līdzeklis""

-------------------

Tagad tikai pamaniji? :face-smile: Stādies priekšā kas notiks brīdī, kad dolāra kurss attiecībā pret euro manāmi pacelsies ? :cry:
Diemžēl esi vienīgais kas sakarīgi skaidro iespējamās ēnas puses. :face-wink: Pārējie kā filmā Mūmija ,tie nozombētie... :haha: Nē ,nē mīlīši,maizīte bez garoziņas nemēdz būt!

Kāpēc domā, ka dolāram ir liela iespēja celties vērtībā pret eiro?
Publicēts: 16.04.13 22:38
 citēt
ak34:Kāpēc domā, ka dolāram ir liela iespēja celties vērtībā pret eiro? Visa līdzšinējā pieredze! :face-wink: Tas ir kā amerikānu kalniņi kopš vispār pastāv tāds euro,augšā,lejā,augšā,lejā...Vēl mana pieredze liecina,ja vajag lai ir lejā,parasti ir augšā ,un otrādi!Slinkums meklēt attiecību brīdi kad notika darijums,bet domāju,mīnusiņā jau esam ierāvuši ar patreizējo! :bad_smile:
Publicēts: 16.04.13 22:43 labots
 citēt
mhm. Nu, pastāsti, kas būtu, ja lats būtu divi eiro un kā mums būtu krīzes pārvarēšanā gājis? Ceteris paribus, protams.
Publicēts: 17.04.13 00:00
 citēt
Bezmērķīga diskusija, forelljjanka, nav vērts detaļās vairs iedziļināties. Lai katrs saņem, ko ir sasapņojies un vēlas.
Kasandra.
Publicēts: 17.04.13 08:28
 citēt
Nekas jau nemainīsies arī ar euro ieviešanu,ļaudis būs tikpat neuzņēmīgi,tikpat zags un melos,tikpat nemaksās nodokļus un tikpat čīkstēs par sliktu dzīvi.
Tāpat dibinās vairāk padomes un biedrības,nekā jaunus uzņēmumus.
Tava dzīve jau ir sadalīta,politiķi rūpējas par laicīgo dzīvi,garīdznieki par garīgo.Un visi vienā balsī,kā sarunājuši-pacieties,būs labāk.(KAD?)
Publicēts: 17.04.13 09:01
 citēt
forelljjanka:ak34:Kāpēc domā, ka dolāram ir liela iespēja celties vērtībā pret eiro? Visa līdzšinējā pieredze! :face-wink: Tas ir kā amerikānu kalniņi kopš vispār pastāv tāds euro,augšā,lejā,augšā,lejā...Vēl mana pieredze liecina,ja vajag lai ir lejā,parasti ir augšā ,un otrādi!Slinkums meklēt attiecību brīdi kad notika darijums,bet domāju,mīnusiņā jau esam ierāvuši ar patreizējo! :bad_smile:

fantastiski...shitas sit pushu visas stulbiibas, kas sadariitas. Ljoti gribetu dzirdeet Rimshevica komentaru par shito... un lielaas ka mums nejeega leti aiznjeemumi, tipa...tas ka valutas veertiibas var mieriigi nostaigaat par 15%, tas taa...:)
Izskatas ka musu chibriki no tiesas sveeti tic, ka eiropas/euro projekts buus stabilaaks par usa.
Publicēts: 17.04.13 09:17
 citēt
versatile:mhm. Nu, pastāsti, kas būtu, ja lats būtu divi eiro un kā mums būtu krīzes pārvarēšanā gājis? Ceteris paribus, protams.
Tas ir jautājums kam?Man? Kāds sakars ??? :haha: Krīzi mēs joprojām neesam pārvarējuši!Vismaz manā dzimtā Saldū par to nekas neliecina! :face-sad: Tā nu ir sagadījies ,samērā bieži komunicēju ar vietējiem biznesa cilvēkiem,uz jautājumu:Nu kā ,paplašināties,pieņemat atkal darbā vairāk cilvēku,algas palielinās?Visi kā viens ,vai nu groza pirkstu pie deniņiem vai ko līdzīgu.Vienīgais izņēmums -ārzemju uzņēmums,pārceļas ar ražotni pie mums,būs kādiem diviem dučiem darbs pie drastiskas kadru atlases.Bet tā ,jaunietis nopērk GBP un biļete vienā virzienā! :face-sad:
Publicēts: 17.04.13 10:36
 citēt
f-foto:Par "krīzes pārvarēšanu" ...

"Laikā, kad pie tiesu izpildītājiem ir vairāk nekā 500 tūkstoši piedziņas lietu,

es pie šitā apstājos un tāļāk nelasīju.

moš sameklē ticamākus melus? nu tur - NLO nolaidies un tā šoferis paņemts gūstā.
Publicēts: 17.04.13 10:43
 citēt
Publicēts: 17.04.13 10:57
 citēt
tavs pieņēmums balstās uz nepareiziem izejas datiem. esi dzirdējis par vidējo? nē, tas nav lielākais dalīts uz 2.
Publicēts: 17.04.13 10:59
 citēt
Pagājušā gada decembris bija pirmais mēnesis, kad apstiprināto maksātnespējas procesu skaits fiziskām personām sasniedza rekordskaitli – 101

gadā tūkstotis nesanāks.
Publicēts: 17.04.13 11:02
 citēt
janvārī un februārī vairāk. www.mna.gov.lv... + ar fiziskajām maksātnespējām jau arī tika teikts ka ap 100. Tiesa, tas, ka iepriekš bija mazāk, neskan tik dramatiski.
Un ja paskaita izskatīto lietu skaitu no kāda 1994. gada... ka tik i visi divi ļimaki nesanāk.
Publicēts: 17.04.13 11:06
 citēt
2011. gadā ir bijuši 1774 maksātnespējas procesi. Pieņemot, ka gadā vidēji būtu 2000 lietu, tāpat paietu 250 gadi līdz tam pusmiljonam.
Publicēts: 17.04.13 11:08
 citēt
f-foto: Ja neesi informēts, fizisku personu maksātnespējas procesi Latvijā ir kļuvuši vieglāk un lētāk izejami (proti - kļuvuši iespējami) tieši pēdējā laikā.

Un tas ir visai pozitīvi. Cilvēki mācās par personīgajām finansēm, izej procesu un esi brīvs no tā visa. Mazbērniem kredīts nebūs jāmaksā. Jeb te arī Dombrovska sazvērestība?
Publicēts: 17.04.13 11:19 labots
 citēt
Dombrovskis kā bankas ķīlnieks (manta nav nošķirta, tātad kopīga ar sievu; [url=www.pietiek.com...]www.pietiek.com...[/url]) ir pietiekami ilgi novilcinājis laiku; normāliem un izpildāmiem bankrota noteikumiem bija jābūt gataviem jau krietni iepriekš

Fizisko personu maksātnespēja tika ieviesta 2008. gadā. 2010. gada novembrī tika veiktas izmaiņas, kas skāra fizisko personu maksātnespējas procesu, attiecīgajā likumā.
Dombrovska valdība darbu sāka 2009. gada 12. martā.
Publicēts: 17.04.13 11:54 labots
 citēt
Starp citu - eiro ieviešanas un izmaksu sakarā - atklāšu noslēpumu.
Eiro ieviešanai uzņēmumi sāk gatavoties jau tagad. Lielās izmaksas būs vasarā/rudenī un pašā pārejas brīdī, kā arī vēl ~pusgada laikā pēc, bet tur jau relatīva sīknauda.
Ja tagad norausiet procesu, par iztērēto samaksāsiet tik un tā. Cenas kāps. Viss būs slikti. Mēs visi mirsim.
Publicēts: 17.04.13 11:58
 citēt
Tikai vienu argumentu lūdzu.Kā euro nodrošinās šīs valsts uzplaukumu?
Publicēts: 17.04.13 11:59 labots
 citēt
Tas nav pareizs jautājums. Tikpat labi varētu jautāt kā euro nodrošinās 4x lielāku algu 3. dienā pēc tā ieviešanas vai kā euro nodrošinās labus laikapstākļus nākamgad martā.

Lai gan, var atbildēt. "Pastarpināti, atvieglojot ikdienu tiem, no kuriem valsts uzplaukums ir vistiešākajā mērā atkarīgs, kā arī mazinot atsevišķus riskus, kuru iestāšanās gadījumā, uzplaukumam pretēji procesi būtu grūti kontrolējami."
Publicēts: 17.04.13 12:06
 citēt
Tad na...j viņš vajadzīgs?
Atklāšu arī Tev vienu noslēpumu.Politiķi nekad nerīkojas ar savu naudu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 20
  5. 21
  6. 22
  7. 23
  8. 24
  9. 25
  10. 26