forum.gif
Ieteikumi administrācijai!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ieteikumi administrācijai!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.06 23:34
 citēt
:))) tu ko!

SPAMS 4EVER!

tu jau zini ka mees visi mirstam no SPAMA?! :D
Publicēts: 10.04.06 07:46
 citēt
1) Joprojām e-pastu sintakse tiek pārbaudīta nepareizi. Šitai funkcijai vajadzētu strādāt (sintakses validācija ņemta no uzticama avota):

function validateEmailAddress( $address )
{
return ( ereg('^[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+'.'@'.'[-!#$%&\'*+\\/0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+\.'.'[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+$', $address) );
}

2) Reportāžās būtu labi, ja varētu norādīt, kuras bildītes parādās, skatot reportāžu lapu, defaultā - kā tagad, pirmās četras. Jo reportāžā bildes var būt izkārtotas plūstoši, piemēram, lai attēlotu notikumu secību, kur interesantākās bildes ir izliktas pa vidu, bet pirmās izskaidro situāciju.
Publicēts: 10.04.06 14:31
 citēt
1) Joprojām e-pastu sintakse tiek pārbaudīta nepareizi. Šitai funkcijai vajadzētu strādāt (sintakses validācija ņemta no uzticama avota):

function validateEmailAddress( $address )
{
return ( ereg('^[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+'.'@'.'[-!#$%&\'*+\\/0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+\.'.'[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+$', $address) );
}

paluudzuu Gluka komentu, gaidam

2) Reportāžās būtu labi, ja varētu norādīt, kuras bildītes parādās, skatot reportāžu lapu, defaultā - kā tagad, pirmās četras. Jo reportāžā bildes var būt izkārtotas plūstoši, piemēram, lai attēlotu notikumu secību, kur interesantākās bildes ir izliktas pa vidu, bet pirmās izskaidro situāciju.

hehee, shitais jau ir siikuminsh, liidz kuram mums ehhh... kads gadinsh bus vajadzigs lai nokljuutu :) 10x par ieteikumu, 'course
Publicēts: 11.04.06 10:13
 citēt
klau... biezhi gadaas shitaads gljuks... NU NAV JAU NEKAS DZIIVIIBAI BIISTAMS, bet nu...

1. kad skataas kaada autora info, bet neuzraadaas, ne cik bildes vinjam ir, ne cik lieli reetingi- PILNIIGI NEKAS! pat nulliites nav:) Bet shito esu noveerojusi galvenokaart pie tiem, kad fotoblogaa ir nesen...

2. Piemeeram skatoties shoriit informaaciju par autoru Lindiigais....
zinu, ka vinjai ir 2 bildes, bet informaacijaa par vinju paraadaas, ka vinjai ir viena bilde... kad uzspiezju uz bilzu skaita, shajaa gadiijumaaa, cipara "1" , tad tomeer paraadaas 2 bildes... :DDD

Itkaa jau viss kaartiibaa... siikumi jau vien...

3. tad kad izlogojos, pietiek uzspiest uz linku "Autori" un es atkal esu autmaatiski ielogojusies :))) (it's magic:)))

nu ko, veiksmiigu visiem dienu :)))

p.s. vai tieshaam es tik ljoti liidzinos inukam peec fotografeeshanas? :((
Publicēts: 11.04.06 10:22
 citēt

nu tak laine nepaardziivo,,, neesmu redzeejis ne inuku ne arii tevi vaigaa, bet es nojaushu ka vismaz starp jums ir ieverojam agdu starpiiba ;) taa kaa diezvai tu esi liidziiga... :D
Publicēts: 11.04.06 10:24
 citēt
ehhh... nu patiesiibaa pieveersiet labaak zmaniibu tiikai 3. punktam ieprieksheejaa komentaa...
pirmie divi na svariigi, turklaat tas droshi vien ir taadeelj, ka... nu es sapratu, kaadeelj tas taa vareetu buut... tikai nemaaceeshu paskaidrot taa, lai visie nesanaaktu smiekli par manu kompetentumu...
Publicēts: 11.04.06 10:40
 citēt
Tev laikam dators cepumuņis atceras... un katru reizi, kad tu kaut ko nospied, tad datoriņš atceras, ka tu esi šeit piereģistrējusies un ielaiž tevi bez liekas birokrātijas:)
Publicēts: 11.04.06 13:40
 citēt
nu ja laine... :D tev tak garsho cepuminji vai nea :? :D
Publicēts: 11.04.06 14:09
 citēt
klau... biezhi gadaas shitaads gljuks... NU NAV JAU NEKAS DZIIVIIBAI BIISTAMS, bet nu...

1. kad skataas kaada autora info, bet neuzraadaas, ne cik bildes vinjam ir, ne cik lieli reetingi- PILNIIGI NEKAS! pat nulliites nav:) Bet shito esu noveerojusi galvenokaart pie tiem, kad fotoblogaa ir nesen...

2. Piemeeram skatoties shoriit informaaciju par autoru Lindiigais....
zinu, ka vinjai ir 2 bildes, bet informaacijaa par vinju paraadaas, ka vinjai ir viena bilde... kad uzspiezju uz bilzu skaita, shajaa gadiijumaaa, cipara "1" , tad tomeer paraadaas 2 bildes... :DDD

jaa Laine, shitads gljuks pastaav, buus jainformee Glukz. Vienigais ko varu minet musu attaisnojumam ir tas, ka shadu mazu bagu izkjershanai vajag arkartigi daudz laika, kuru mes varam izmantot, radot jaunas iespejas/funckijas ... tomer piefikseets tas tiks, un tad jau arii risinaats.

3. tad kad izlogojos, pietiek uzspiest uz linku "Autori" un es atkal esu autmaatiski ielogojusies :))) (it's magic:)))

divliimenju cepumi, kaut kur nogljukojis. zinaama kljuuda, nav pagaidam risinajuma :(

ja tu par Elika komentu, tad tas jau bija joks tapec ka inukografijas kustibas pirmsakumos par galvenajiem maakslas objektiem tika izveleetu tuveejaas kuuts iemiitnieki un acimredzot Elika kungs tieshi shinii faktaa saskatija tavas radoshaas izpausmes liidziibu ar populaaro fotografu kustiibu :)
Publicēts: 11.04.06 16:27
 citēt
Shadows visu pateica :)
Publicēts: 11.04.06 19:54
 citēt
:)))))))))
Publicēts: 12.04.06 14:18
 citēt
klau, a tagad logucis liekaas kur pasham patiikas?!
Publicēts: 12.04.06 15:14
 citēt
kur ieliksi tur arī stāvēs!, ja neieliksi ķeksi, tad defaultā labajā apakšējā stūrī
Publicēts: 12.04.06 15:15
 citēt
kur ieliksi tur arī stāvēs!, ja neieliksi ķeksi, tad defaultā labajā apakšējā stūrī

aa, nu ko tad es - es jau meeneshiem neemsu neko licis blogaa :D
Publicēts: 14.04.06 21:29
 citēt
hm, es īsti nezinu, vai līdzīgs ieteikums jau ir bijis, jo, piedodiet, bet šo lielo komentāru daudzumu pašlaik nespēju izlasīt, bet man arī bija kas sakāms par šo tēmu.

vai varētu arī bildēm pievienot apraksta lodziņu jeb autora komentāru kā tas ir iespējams fotoreportāžām? vienkārši esmu ievērojusi, ka daudzi bilžu autori kā pirmo komentāru pie savām bildēm raksta kaut ko saistībā ar bildes tapšanu utml. ko principā varētu rakstīt pie bildes apraksta.

nu, jebkurā gadījumā, vismaz paldies, ja kāds izlasīs manu ieteikumu. :)
Publicēts: 14.04.06 22:10
 citēt
nu bildem ir nosaukums. ja gribas papildinat var pats pectam nokomentet
Publicēts: 15.04.06 09:55
 citēt
Kas ir ar Lapsu - vinja mums taads spoku lietotaajs, katraa zinjaa starp autoriem (autoru sarakstaa) vinju esuz L burta neredzu un kad atver vinjas profilu, tad neradas nedz bilzju skaits, nedz reetinji nedz arii kas cits :)
Publicēts: 15.04.06 10:23
 citēt
Kas ir ar Lapsu - vinja mums taads spoku lietotaajs, katraa zinjaa starp autoriem (autoru sarakstaa) vinju esuz L burta neredzu un kad atver vinjas profilu, tad neradas nedz bilzju skaits, nedz reetinji nedz arii kas cits :)

specal case user! :D tie ir VIP bloga lietotaaji! 8)
Publicēts: 15.04.06 16:39
 citēt
jaa vip lietotaji kuri nav apstiprinajusi authorizacijas linku (i guess) 8)
Publicēts: 16.04.06 19:23
 citēt
drīzāk ne ieteikums, bet jautājums - ja man windovs rāda, ka blende ir f3,2 , kādu skaitli man likt?? varbūt atstāt tukšu?
Publicēts: 16.04.06 22:13
 citēt
drīzāk ne ieteikums, bet jautājums - ja man windovs rāda, ka blende ir f3,2 , kādu skaitli man likt?? varbūt atstāt tukšu?

kaa jau ieprieksh mineju, mes njemam pamata (galvenaas, standarta, vecaaas blabla) sadaljas diafragmas noteikshanai ar soli kas ir vienads ar kvardratsakni no 2. Digitaalajiem shis iedalijums ir siikaak (kaa tas ir patiesiba ari analogajiem) tachu njemot vera, ka butiskas atshkjiribas starp 3.2 un 4 nav, atstaajaam tikai standarta dalijumu.

ieteikums: piemekleet tuvaako.
Publicēts: 16.04.06 22:14
 citēt
hm, es īsti nezinu, vai līdzīgs ieteikums jau ir bijis, jo, piedodiet, bet šo lielo komentāru daudzumu pašlaik nespēju izlasīt, bet man arī bija kas sakāms par šo tēmu.

vai varētu arī bildēm pievienot apraksta lodziņu jeb autora komentāru kā tas ir iespējams fotoreportāžām? vienkārši esmu ievērojusi, ka daudzi bilžu autori kā pirmo komentāru pie savām bildēm raksta kaut ko saistībā ar bildes tapšanu utml. ko principā varētu rakstīt pie bildes apraksta.

mmm, ja tev ir kas sakaams par bildi, varbut veerts uzrakstiit rakstu? :) vai varbut tev ir vairakas bildes, tad vari ievietot reportazhu?

lai jau paliek galerija tikai taam bildeem vien,tekstus, tos biidam blakus sadaljaas ;)
Publicēts: 16.04.06 22:15
 citēt

Lapsu apskatisim, Laine ;) 10x par noraadi!
Publicēts: 16.04.06 22:46
 citēt

mmm, ja tev ir kas sakaams par bildi, varbut veerts uzrakstiit rakstu? :) vai varbut tev ir vairakas bildes, tad vari ievietot reportazhu?

lai jau paliek galerija tikai taam bildeem vien,tekstus, tos biidam blakus sadaljaas ;)

nu labiņi. :wink:
Publicēts: 19.04.06 15:08
 citēt
1) Kaapeec kad bilzzu komentaaros ielieku, kaadu garaaku linku, tas sadalaas, un ik palaikam paraadaas tukshuminji, un tad to linku iekopeejot tas vairs nacv deriigs, tas pasham ir jaapiekorigjee! :(

2) Kaapeec nav iespeejama fotogalerijas skatiishanaas, peec bilzzu klasifikaacijas peec kategorijaam, kuras mums visiem jaauzraada bildi ieliekot!?

Paldies.
Publicēts: 19.04.06 16:52
 citēt
1) Kaapeec kad bilzzu komentaaros ielieku, kaadu garaaku linku, tas sadalaas, un ik palaikam paraadaas tukshuminji, un tad to linku iekopeejot tas vairs nacv deriigs, tas pasham ir jaapiekorigjee! :(

1. sadala, lai neizbojaa dizainu (ieliekot garu, nesadaliitu vaardu, kreisaja mala pie pedeja komentara lodzinaa izstiepjas dizains)
2. kadu dienu linki buus aktiivi (pashlaik ir viens svarigaks projekts, bet buus, esam apsolijusi andre)

2) Kaapeec nav iespeejama fotogalerijas skatiishanaas, peec bilzzu klasifikaacijas peec kategorijaam, kuras mums visiem jaauzraada bildi ieliekot!?
Paldies.

nav vel implementets.
Publicēts: 19.04.06 20:14
 citēt
tehniskās valodas pārpildīto lappušu gūzmu :)

te visi ljoljiki neko ne tehnikas nesaprot un tikai pa literatuuru spamo... :D
Publicēts: 20.04.06 09:08
 citēt
Nu, nez, vai trāpīs kur vajag, bet jāmācās jau ir, ja sasāpējis kāds jautājums :roll:
Man šķiet, ka tīr tā neko būt, ja aplūkojot autoru, varēt tā bildi ar palielināt...nez, vai tā ideja jau te izskanēja, bet paguru lasīt to visu tehniskās valodas pārpildīto lappušu gūzmu :)
Vismaz man tas tā nedarās... :?:

shis ir ieklauts TODO listaa
Publicēts: 20.04.06 16:43
 citēt
shadows jau nepateica ka tas tika iekljauts otraja TODO liste -> TODO Never :mrgreen: :mrgreen:
Publicēts: 20.04.06 17:14
 citēt
beast shadap :) shitais ir diezgan prioritate, netapec, ka baigi vajag, bet tapec, ka viegli izdarit :P
Publicēts: 20.04.06 18:13
 citēt
Shad, thanks for supporting the idea :wink:

idea will be supported by never-support team! :D
Publicēts: 21.04.06 10:14
 citēt
es te tā klusiņām... a nevar to atzīmju likšanas blociņu novietot kaut kur tuvāk pie komentāru rakstīšanas vietas? Ja bildei daudz komentu, pastiprināti dilst peles rullis. :?
Publicēts: 21.04.06 13:33
 citēt
Piekriitu Andronkuls!!! :roll:
Publicēts: 21.04.06 13:54
 citēt
es te tā klusiņām... a nevar to atzīmju likšanas blociņu novietot kaut kur tuvāk pie komentāru rakstīšanas vietas? Ja bildei daudz komentu, pastiprināti dilst peles rullis. :?

piemeram ja bildei daudz komentaru tad jaskrolle uz leju lai novertetu. tad jaskrolle uz augshu, jo velreiz japadoma, tad uzleju un tad uz augshu, etcetc

tapec vertejums ir blakus bildei, bet komentari apaksha
Publicēts: 21.04.06 14:25
 citēt

Piebalsoju (skaļi :) )
Publicēts: 25.04.06 12:58
 citēt
es te tā iedomājos - būtu super, ja bildes varētu, piemēram, pievienot favorītiem, vai kā. jo tgd tomēr pievieno ļoti daudz bilžu un sanāk ļoti grūti meklēt bildi, kurā iesākās interesanta diskusija vai kas cits. manuprāt, tas būtu noderīgi.
un vēl - man vienīgajai dažkārt nogļuko, ka pēc komentāra uzrakstīšanas un atzīmju salikšanas es spiežu balsot, bet parādās tikai koments.. :shock:
Publicēts: 25.04.06 13:23
 citēt
es te tā iedomājos - būtu super, ja bildes varētu, piemēram, pievienot favorītiem, vai kā. jo tgd tomēr pievieno ļoti daudz bilžu un sanāk ļoti grūti meklēt bildi, kurā iesākās interesanta diskusija vai kas cits. manuprāt, tas būtu noderīgi.
un vēl - man vienīgajai dažkārt nogļuko, ka pēc komentāra uzrakstīšanas un atzīmju salikšanas es spiežu balsot, bet parādās tikai koments.. :shock:

1 - ideja ir ok ;)
2 - ja, gljuko tikai tavaa datoraa! :D
Publicēts: 25.04.06 13:29
 citēt
taaks...
fotoreportazhas autora komentars varetu paradities vai nu virs vai zem reportazhas, bet ne saanaa... daudzi to nepamana...

Talak... vajadzetu varet iedot linku uz savu profilu/bildem/whateva ari cilvekam, kas nav regjistrejies. nesaprotu, akpec tada sarezgitiba.

Turklat, kad cilveks atver kadu no sadaljam, kuram pieeja ir tikai lietotajiem, vinjam uzreiz pieedava regoties. nepareizi. kapec? parak uzbazigi, daudzi pieregojas un kopee inkugraafiju vai nekopee neko. ari es te taa toreiz pieregojos - lai varetu pakomentet un autoru profilus paskatiities... nedomaju, ka shis ir gruti izdarams, vnk vajag autorizacijas aprbaudi iznjemt no attiecigas lapas.

pagaidam laikam viss no manas puses.
aa, nee, tomer ne.
Navigacijas pogas (www.fotoblog.lv...) un citas no tas serijas. Kapec vinjas TIK lielas? 20KB?? es saprotu, ka, visdrizak, neviens nelieto iezvanpieeju, un opera mini esmu atsledzi bilzhu radishanu, lasu tikai komentus caur turieni. Bet tomer. tas bildites ir tik mazas pec izmera, partaisot uz gif gan jau ka nomestu lielu dalju liekaa svara.

talak. fotogalerijas gljuks. iespejams pievienot dafiga vienadu bilzhu vienaa diena. (varbut ari dazhadas) Kaa? ja kadam no adminiem ir interese, PM, jo sho skalji teikt negribetos. pats shon nejaushi ieliku 2x vienu un to pashu bildi. paeksperimenteshu, mosh sanaks vel kas...

UPD. tikko laikam apgaju limitu un ieposteju 2as DAZADAS bildes... izdzesu protams. sho vajadzetu taa kaa salabot...
Publicēts: 25.04.06 13:51
 citēt
talak. fotogalerijas gljuks. iespejams pievienot dafiga vienadu bilzhu vienaa diena. (varbut ari dazhadas) Kaa? ja kadam no adminiem ir interese, PM, jo sho skalji teikt negribetos. pats shon nejaushi ieliku 2x vienu un to pashu bildi. paeksperimenteshu, mosh sanaks vel kas...

UPD. tikko laikam apgaju limitu un ieposteju 2as vienadas bildes... izdzesu protams. sho vajadzetu taa kaa salabot...

pa toi jau ierakstiiju komentaaros, bet kad spiedu submit - bilde jau bija izdzeesta.. apcereeju savas pardomas par, ka to vareji izdariit :D
Publicēts: 25.04.06 13:57
 citēt
kkad jauniibaa :lol: pats ar web developoshanu nodarbojos. tapec shadus tadus jocinjus varu iedomaties... lai nu kaa, shim gljukam ir jabut todo listee. var jau ari nelikt, iespeja ka kads to iepostes nav liela. bet. kursh tad pamanitu, ka vienu bildi autors iepostee pusnaktii, vienu pusdienlaikaa un vienu vakara? nesaku ka tas butu slikti, ja bildes labas, bet tomer... nepareizi, saskanjaa ar noteikumiem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: