forum.gif
12.Saeima jeb Vēlēšanas! Vēlēšanas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / 12.Saeima jeb Vēlēšanas! Vēlēšanas!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. ...
  13. 17
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.14 23:24
 citēt
haralds:
GunarsII:Braucu vakar uz saviem laukiem rudens darbus pastrādāt. 90 km garā posmā ārpus pilsētām veseli divi "No sirds Latvijai". Garastāvoklis sūdīgs. Braucu šodien atpakaļ, skatos uz to pašu plakātu, un kaut kā labāk ap sirdi palika :face-smile:
paldies, man arī kļuva tā silti ap sirdi! :big_smile:

Jā, Harald, un ne par estētiku vai sīkā huligānisma atbalstu ir runa, bet par mazu netiešu norādi uz to, ka lielie Sudrabas "Trojas zirga" popularitātes procenti varbūt tik lieli nemaz nav.
Publicēts: 30.09.14 23:41 labots
 citēt
Uldi- ko tur cilāt 20 gadu vecus notikumus. Apinis cerēja uz haļavu, bet nesanāca ( es jau pasmējos par tādu piedāvājumu, bet viņš palika lepnā pārliecībā, ka par tādu piķi mierīgi kādu nabaga študentu ar ziepi un vellapēdu noangažēs :face-wink:......
Publicēts: 01.10.14 00:32 labots
 citēt
GunarsII:
haralds:aldies, man arī kļuva tā silti ap sirdi! :big_smile:

Jā, Harald, un ne par estētiku vai sīkā huligānisma atbalstu ir runa, bet par mazu netiešu norādi uz to, ka lielie Sudrabas "Trojas zirga" popularitātes procenti varbūt tik lieli nemaz nav.

Beidz, iedod tiem mudakiem visu partiju plakātus, un būs visi izdaiļoti... bet ja vēlies, priecājies... man patīk godīgas speles...
... labi Sudraba sliktā... BET, kur visi bija, kad tas notika??? ot tagad vēršot vaļā tautai acis :D
... mūsu vēsturē jaf ir anologs... Lembergs bija CIENĪJAMS, bet kā paskatījās uz Rīgu, tā uzreiz noziedznieks :D... un likteņa ironija- visas prāvas vinnē...
Aizdomājies, un neatkarīgi kas tur zīmēts- nost ar cūkām!!!, šitie visus namus jaf ir apdir..i,un tagad lasa tevi un priecājās- ot viens viņu "mākslas" mīļotājs ir... jādi.š vairāk :(:(:(
Kā man patiktu tos ielaist tavā trepju telpā :D
Publicēts: 01.10.14 06:26 labots
 citēt
GunarsII:Jā, Harald, un ne par estētiku vai sīkā huligānisma atbalstu ir runa, bet par mazu netiešu norādi uz to, ka lielie Sudrabas "Trojas zirga" popularitātes procenti varbūt tik lieli nemaz nav.

saprotu, ka bazārs ne par sīkā un ne par vidējā izmēra huliganisma atbalstu (bet patīk gan man!:face-smile:) un ne par dzimumdzīves psihohigiēnu! man domāt, biedrene Serebrova nedaudz populāra starp sūnu ciema prinča (/ princeses) baltā zirgā (... вся публика в гавне, а тут появляюсь я, весь в белом!) gaidītājiem un ļoti antipolpulāra.
vai drīkstu bildi mazliet aizņemties? :grimace:
Haiduks:neatkarīgi no tā, kas tur zīmēts - nost ar cūkām!!!, šitie visus namus jaf ir apdir..i, un tagad lasa tevi un priecājās :D

šhit'ādas tendences nenoliedzami ir, tak ārdurvju mēdiji ar tiem Schwanziem pēc definīcijas vienreizējās lietošanas - tiesa, diez vai par to kāds aizdomājās!:face-sad:
Publicēts: 01.10.14 10:43
 citēt
Zini, Harald, es domāju ka mēs varētu vienoties kā kultūras cilvēki. Es neapķēpāju ne sienas ne plakātus, bet Tu nekropļo un nedegradē latviešu valodu. Ieguvēji būs visi!:face-smile:
Publicēts: 01.10.14 10:47
 citēt
Tas jums abiem būs liels izaicinājums. :face-grin:
Publicēts: 01.10.14 10:53 labots
 citēt
UldisMuzikants:
pirms 20 gadiem varbūt, ka 300Ls bija normāla mēneša alga, neatceros. bet 300 aptiekas sabildēt ir grūti.

Nu, ko lai saka, pirms 20 gadiem 300 Ls bija nemaz ne tik sūdīga nauda. Benzīns bija laikam 20 sant/l. 5x lētāk. (Pēc CSB datiem no 1996. gada, 10 litri 95.ā maksāja 3.56 EUR, 1994.bija jābūt mazāk)

Minimālā alga:
* 1994.gada 1.aprīlis Ls 22,50
* 1994.gada 1.oktobris Ls 28

Atgādinu, ka tagad ir 320 Eur jeb ~224 Ls. 10x vairāk.

Jāsecina, ka šodien tie 300 Ls varētu būt apmēram 1500-3000 Ls. Vai arī runa nav gluži par 94.o :) Nu, labi, 3000 diez vai, jo daļu jau noēda inflacija. Tā reālistiski skatoties, šodienas naudā tie 300 Ls varētu būt ~1500-2000 EUR ekvivalents.
Var, protams, rēķināt ar vidējo inflāciju, tiri piri, bet man slinkums :)
Publicēts: 01.10.14 11:47
 citēt
Ar kuro šopa versiju ir nošopēta Sudraba?:face-grin:Momentā jāapgreidojas uz visu modernāko!
Ja nopietnāk-vai tad vienreiz nebūs gana to laimes pardon pārmaiņu nesēju?Zīgerists,Zatlers,Sudraba...nu vajadzētu takš cilvekiem bikiņ atcerēties ar ko beidz šitie viendienīši.Bet nē...reitings atkal jau pie 10%.
Publicēts: 01.10.14 12:40
 citēt
To citadeli jau nevar nepārdot.. kā to var nesaprast???
Publicēts: 01.10.14 13:10
 citēt
Izdevīgi - tas būtu atpakaļ Karginam? Vai kādam citam Gņilā Centra atbalstītājam?
Publicēts: 01.10.14 13:45
 citēt
tupuma pakāpes.
Tups kā zābaks
Tups kā cirvis
un, reti novērojamā, vissmagākā
tups kā kvā.
Publicēts: 01.10.14 13:47 labots
 citēt
Jā, fotošpa virtuozitāte pirms vēlēšanām izpaužas. No izblīdušām govīm rada skaistules uz autobusiem, bet šur tur nav piestrādāts, Eigima plakāts, piem., (nevaru gan uz sitiena atrast).
Tautas attieksme, kas robežojas ar vandālismu, arī šo to izsaka, kā piem., reizē ar tās puķina gaismas dvēseles nesējas plakāta izdaiļošanu, āboltiņas "meles" uzrakstu, kā arī neko nevar iebilst pret:

kaut arī gaismas dvēsele savos mēdijos atbalsta ždanokas šovinistu varzu, uzmetot dvoriku pazemīgo lūdzēju un pašu gaismas dvēseles sludinātāju. Re kā...
www.delfi.lv...

Publicēts: 01.10.14 13:49
 citēt
KVAA-II:

nevajag skriet ES direktīvu "vilcienam" pa priekšu, atbrīvoties no bankas, kur nes peļņu

Idiots... :D

Ko domā Godmanis no LV nodokļu maksātāju pensijas fonda to parexu izpirka vai? Vnk paņēma piķi no eiropas jau tad, bez kādas "vienotības", ar noteikumu, ka padarbinās banku, lai atgūtu šos ieguldītos līdzekļus, un ta sitīs gaisā - tādi ir to dienu līguma noteikumi - vienīgais veids kā "parturēt" šo banku un valstij sākt nodarboties ar banku biznesu ir nopirkt to pašai par tiem 100 ļimakiem (un šoreiz jau no savas nodokļu ķešas)
Publicēts: 01.10.14 14:06
 citēt
KVAA-II:Nu kā saka - pārdot var "dažādi" - izdevīgi, ne pārāk un pavisam neizdevīgi - priekš tautas (ne sevis)

Ja ņem vērā, ka pasaulē pēc bankām patlaban ir izveidojušās garas rindas, tad jau tai cenai tā kā vajadzētu būt pareizai:face-grin:
Publicēts: 01.10.14 14:28
 citēt
viecha:Ar kuro šopa versiju ir nošopēta Sudraba?:face-grin:Momentā jāapgreidojas uz visu modernāko!
Ja nopietnāk-vai tad vienreiz nebūs gana to laimes pardon pārmaiņu nesēju?Zīgerists,Zatlers,Sudraba...nu vajadzētu takš cilvekiem bikiņ atcerēties ar ko beidz šitie viendienīši.Bet nē...reitings atkal jau pie 10%.

Vai ,vai repsi nepieskaitiji, kaut gan sis purns ir neatkarigas Latvijas ienaidnieks NR1:face-wink:
Publicēts: 01.10.14 15:04
 citēt
Tas klauns būs par ienaidnieku Nr 1 dajepkurai valstij, paskat, pat Putļers no šā iedvesmojās, gan lido, gan uz moča demonstrējas, arī sievu, kura par meitu derētu, apņēma...
Publicēts: 01.10.14 15:42
 citēt
Atvainojos,marsieti tiešām izlaidu.Vienīgais,cik saprotu,viņam to šansīsu tā pamazāk.Diez vai tiks pie lielgabaliem.:face-sad:Bet Sudraba droši,ka tiks un pamatīgus mēslus pagūs ievārīt kamēr tiks norakstīta kā saka vēstures mēslainē.:face-wink:Un tie var būt pavisam bīstami un nopietni mēsli.Nav jābūt Nostradamusam lai paredzētu,ka pēc pusgada viņu lamās no panckām ārā tieši tie,kas tagad atdos savas balstiņas"par pārmaiņām".
Publicēts: 01.10.14 16:01
 citēt
marsietis fatiski ir visu savarito suudu tēvs, bet Sudraba ir sveta Mary ,kas ienemusi sudus Latvijas valstij no Putina ,jau labi sen atpakal!
Publicēts: 01.10.14 16:17
 citēt
Ko tad Repšiks TĀDU ir sadarījis?
Publicēts: 01.10.14 16:36
 citēt
LT_:Ko tad Repšiks TĀDU ir sadarījis?

Ceļu fonda likvidācija, kā minimums.
Publicēts: 01.10.14 16:37
 citēt
viecha:Nav jābūt Nostradamusam lai paredzētu,ka pēc pusgada viņu lamās no panckām ārā tieši tie,kas tagad atdos savas balstiņas"par pārmaiņām".

ja dienu pēc vēlēšanām būtu iespēja atcelt vēlēšanu rezultātus, domāju, ka rezultāts nebūtu sevišķi savādāks, kā Saeimas atlaišanas referendumā. Ok, ne dienu pēc vēlēšanām, bet dienu pēc tam, kad jaunā Saeima un valdība sāk darbu.
Publicēts: 01.10.14 16:38
 citēt
Pēteris Vasks aicina

youtu.be...
Publicēts: 01.10.14 17:23
 citēt
Dienu pēc daudzpartiju vēlēšanām ar rezultātu ir neapmierināti visi un vienmēr. Nenovēršami.
Pirmkārt tāpēc, ka par manu partiju nav nobalsots tik daudz, cik gribu (tas vien jau var radīt 100% neapmierinātību), otrkārt - no manas partijas nav ievēlēti tie, kas man patika, treškārt mana partija var izveidot koalīciju tikai ar tiem, kas man nepavisam nepatīk vai arī vispār netiek pie varas, ceturtkārt – nez kas ievēlējis tos maitas „a, b, c”. Un vēl – es tak par tādiem (lamuvārds pēc izvēles) vispār balsot negāju, bet vesels 100 tomēr ievēlēti – ta pie vella tādu viltus demokrātiju!
Publicēts: 01.10.14 23:19
 citēt
Es balsošu 100%

youtu.be...
Publicēts: 01.10.14 23:59
 citēt
tad ta jaunums ..... www.tvnet.lv... :bad_smile:
Publicēts: 02.10.14 00:17
 citēt
GunarsII:Zini, Harald, es domāju ka mēs varētu vienoties kā kultūras cilvēki. Es neapķēpāju ne sienas ne plakātus, bet Tu nekropļo un nedegradē latviešu valodu. Ieguvēji būs visi!:face-smile:

kad es runāju čista pa latviski, tad nedegradēju latviešu valodu. kolokvialā atļaujos ne degradēt latviešu valodu, bet mazliet palaist ģermānismus, anglicismus, krievismus un / vai slengu. bet es nesaku "kad" "ka" vietā, "dzimte", "kārta" vai "dzimta" "dzimums" vietā, "ātrāk" "agrāk" vietā un neveidoju no 2-dabjiem komparatīvus un superlatīvus tipa "vispārdotākā grāmata", "visapdirdtākais poli†iķis"! un nesaku "visāda veida pakalpojumi" / "visa veida pakalpojumi" - ja jau 2 veidu pakalpojumi, značit vismaz divskaitlis - "visādu veidu pakalpojumi" / "visu veidu pakalpojumi"! :big_smile:
Publicēts: 02.10.14 00:42
 citēt
He, he, nu sudrabas kolēģi visās debatēs izgāžas kā vecas sētas...
Par mūžīgi apbižotajiem krieviem nemaz nerunājot:
Publicēts: 02.10.14 01:15
 citēt
karroče, jūs, kā zinat, bet es nekādi nebalsošu par konserva†īvajiem, nekādi nebalsošu par liberas†iem, nekādi nebalsošu par "zaļajiem" konformkomunis†iem, nekādi nebalsošu par poli†isko miroņu par†iju, nekādi nebalsošu par poli†iskā miroņa par†iju un nebalsošu arī ne par virsbišumātes par†iju "kas bez biksēm, tas bez bailēm!", ne par "LRA", ne par biedrenes Serebrovas par†iju! :grimace:
Publicēts: 02.10.14 08:09
 citēt
haralds: kad es runāju čista pa latviski, tad nedegradēju latviešu valodu.

Pilnīgi piekrītu, to, ka Haralds te laiž muļķi, var labi pamanīt, blogā ļoti daudzi tā dara, bet visvairāk latviešu valodu degradē visi, nopietni isteiktie "...par cik dotajā brīdī mani uzrunā jauns izaicinājums stiprināt savu kapacitāti staigājot ar kājām...".
Publicēts: 02.10.14 11:31
 citēt
Tuvojoties sestdienai, apkopoju priekšvēlēšanu rezultātus un konstatēju, ka balsošu par nacionālo apvienību - tie vienīgie pratuši izlasīt uz manas pastkastītes 20x20 cm uzrakstu "STOP! Vēlēšanu aģitāciju nemest!!!" Pārējo partiju ANALFABĒTIEM saeimā nav vietas - ja neprot lasīt, lai iet uz poda, papīra pašiem ir gana daudz pieejams... ;) :) :D
Publicēts: 02.10.14 15:10
 citēt
pievienojos iepriekšējiem. Pāris hokejistus "kaujas pidarasus" gan strīpošu. :face-grin:
Publicēts: 02.10.14 16:35
 citēt
Sapper:pievienojos iepriekšējiem. Pāris hokejistus "kaujas pidarasus" gan strīpošu. :face-grin:

Ja nemaldos, abi hokejisti ir katrs savā novadā, abus reizē izsvītrot nevar :)

Bez tam, ES pārstāve Baltkrievijā Mora (kas vienlaicīgi ir latviete) pagājušonedēļ izteicās, ka baltkrieviem ir jāatbalsta savs prezidents. Vēl General Motors paziņoja, ka investēs Baltkrievijā. Ka tik nav tā, ka diplomātiski un ekonomiski rietumi aizkulisēs sāk vilkt Baltkrieviju uz savu pusi prom no Krievijas.

Ja tam, ka kaut kāda ES amatpersona var izspļaut glupības, es vēl ticu, tad tam, ka General Motors investēs Baltkrievijā (cels rūpnīcu) šajā ģeopolitiskajā situācijā pēc savas iniciatīvas bez kaut kādas aizmugurējas domas vai mērķa, tam gan es neticu. Tā kā hokejisti varbūt vēl pat var noderēt baltkrievu vilkšanā prom no Krievijas :)

Bet ja nopietni, es ar balsošu par NA, bet pamatīgi svītrošos un plusošos.
Publicēts: 02.10.14 18:50
 citēt
Kā izvēlēties?

Publicēts: 02.10.14 20:10 labots
 citēt
Jābalso par savām interesēm:

Bet var jau arī neiet:

Publicēts: 02.10.14 20:18 labots
 citēt
Ir jau arī mēsli! Mēs te šausmināmies par nozombētajiem krieviem, bet bezkaislīgi raugoties, viņi tiek zombēti "pozitīvi" - viņi ir Krievijas patrioti, vienalga kāda ir Krievija un vienalga, ko par to domājam mēs. Latvijā dominē "negatīvā" zombēšana. Tipisks pārstāvis, piemēram, Lato Lapsa, kurš, kā liekas, Latvijā nav sastapis nevienu patriotu vai vienkārši godīgu cilvēku. Bariņš troļļu Delfos to arī pavada pastāvīgi. "Pozitīvie" zombējumi, kā tikko no Vaska, Daņiļēviča tādi kautrīgi un novēloti. Un zombēšanas "sausais atlikums" ir gluži kā epidēmija izplatītā "viss ir slikti" domāšana.:face-sad:
Publicēts: 02.10.14 21:28 labots
 citēt
Pa swh shodien dzirdēju ka pēc aptaujām vecmeitai Sidrabai 9% robeža :amazing:
Publicēts: 02.10.14 22:11
 citēt
Nu vismaz esiet tik prātīgi un par Sudrabu gan nebalsojiet!Man tādas nelāgas priekšnojautas par koalīciju-saskaņa,sudraba un zzs.Un čau bambino!:face-sad:
Publicēts: 03.10.14 01:17
 citēt
wiencmuzikanc:Tuvojoties sestdienai, apkopoju priekšvēlēšanu rezultātus un konstatēju, ka balsošu par nacionālo apvienību - tie vienīgie pratuši izlasīt uz manas pastkastītes 20x20 cm uzrakstu "STOP! Vēlēšanu aģitāciju nemest!!!" Pārējo partiju ANALFABĒTIEM saeimā nav vietas - ja neprot lasīt, lai iet uz poda, papīra pašiem ir gana daudz pieejams... ;) :) :D

sadalu viedokli, kaut promaucības materiālus iznēsā pastnieki, ne par†iju cilvēki, izņemot varbūt Sovaku Cen†ru!
Publicēts: 03.10.14 08:10
 citēt
Izrādās Bondaram ir arī putni galvā tāpat kā Sudrabai. Viņš vakar LNT debatēs pilnā pārliecībā apgalvoja, ka nav ar Sudrabu ticies iepriekšējā dienā, kaut gan abi iepriekšējā dienā piedalījās krievvalodīgajās debatēs LTV7.

Sudraba stāstīja, ka iepriekšējā dienā jau Bondaram kaut ko tur skaidrojusi, bet Bondars naturāli ņirgājoties viņai uzbrauca, ka viņi tak vakar neesot vispār tikušies. Pēc šī Bondara apgalvojuma Sudraba nošokējās pa riktīgo, viņa apstulba un nevarēja īsti neko pateikt. Es ar laikam būtu apstulbis, ja man tik atklāti ar tādu pārliecību pateiktu pretējo tam, ko es atceros. Es no sākuma domāju, ka Sudrabai atkal putni galvā, bet tad pārčekoju, kas piedalījās tajās LTV7 debatēs iepriekšējā dienā, un tur abi sēž pie viena galda.

Tā kā nu mums jau ir divi premjera kandidāti sr putniem galvā :)
Publicēts: 03.10.14 09:58 labots
 citēt
Sapper:Kā izvēlēties?

Šogad baigi populāra ideja par pirmo piecu svītrošnanu... Lai cik stulbi tas nebūtu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11